ERIKOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ERIKOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.361.181

Publication

08/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MaC Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7, 09. 2013

RECHTBA K~., OPWANDEL

_ K fàif



Ondernemingsnr : 0840.361.181

Benaming

(voluit) : Erikor

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Op de Raad van Bestuur gehouden op 29 augustus 2013 werd kennis genomen van het ontslag aangeboden door Dhr. Marc Vankeirsbilck als Bestuurder en dus ook als Gedelegeerd Bestuurder, en dit met ingang vanaf 30 augustus 2013.

De Raad van Bestuur heeft besloten om de BVBA VD.Co, vertegenwoordigd door Dhr. Jelle Vandecasteele te benoemen tot Bestuurder en Gedelgeerd Bestuurder, en dit tot defintieve benoeming bij de eerstvolgende Algemene Vergadering.

Eribo Vastgoed BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Erie Vandewiele, Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

i UlU I III I II I lUI

*13152549*





25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 19.06.2013 13196-0104-011
29/01/2015
ÿþMal Werd 11.1

i

<<"

~= -<-~

I *isoisasc*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

2 T -01 BELGISCH 5'

_ u~

2015 NEERGELEGD

AATSBLAD 1 0 lirL. 2014

Rechtbank vo,i KOOPHANDEL

GentGAIffieKORïRIJK

Bi lagenïi j Tiet Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.361.181

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kapel ter Bede 84 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : coöptatie bestuurder

Ingaand op de algemene vergadering dd 02 juni 2014 wordt de cooptatie van VD.Co BVBA, vertegenwoordigd door dhr. Jelle Vandecasteele, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder met ingang van 30 augustus 2013 bekrachtigd.

Het mandaat loopt ten einde onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2017.

(get.) Eribo - Vastgoed BVBA,

vert. door Maxanna BVBA, met vast vertegenwoordiger dhr Vandewiele Eric

gedelegeerd bestuurder

Erikor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11306213*

Neergelegd

18-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ERIKOR

0840361181

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op zeventien oktober tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat er door:

1. De naamloze vennootschap "Koramic Real Estate", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter bede Business Center, Kapel ter Bede, 84. Belasting op de toegevoegde waarde, nummer BE 0405.371.710 rechtspersonenregister Kortrijk.

2. De naamloze vennootschap "Bouwonderneming Eribo", met zetel te 8793 Waregem, Hoevelaan, 10. Belasting op de toegevoegde waarde, nummer BE 0441.621.006 rechtspersonenregister Kortrijk.

Een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd  ERIKOR en met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede, 84.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met :

- alle verrichtingen die verband houden met onroerend goed, zoals onder meer aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing. - de bouwpromotie zijnde de verwerving, vervreemding, afbraak, ruiling, het huren en verhuren, het beheer, constructie en transformatie van alle gebouwen en gronden, het verkavelen en het inrichten, het urbaniseren, het bouwrijp maken van alle gronden en de valorisatie ervan, de algemene coördinatie van bouwwerkzaamheden, makelaar in onroerende goederen, en in het algemeen, alle verrichtingen die hiermee betrekking hebben, verder de exploitatie, de inrichting en het geschikt maken van alle onroerende goederen voor alle doeleinden. Alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap zal hierbij kunnen optreden als coördinator. Dit impliceert het bestuderen van de dossiers en plannen, het opstellen van offertes door contactname met onderaannemers, het onderhandelen met architecten en klanten om tot een contract te komen, de werfplanning opzetten, de volledige coördinatie van de werken, de voorlopige en definitieve oplevering van de werken, de financiële en administratieve opvolging van het dossier en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede(Kor) 84

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten en functies. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- de vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

- het beheer van een onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering of andere terbeschikkingstelling van onroerende gebouwen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

- het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in, alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

- De vennootschap kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder welke vorm, in de mate toegelaten door de wet.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan zich borg stellen in het voordeel van derden, bestuurders en aandeelhouders.

- de vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten delen vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht op zeventien oktober tweeduizend en elf voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderdduizend euro (300.000 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/drieduizendste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De instrumenterende notaris bevestigt aldus dat een bedrag van driehonderd duizend euro (300.000 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op de bijzondere rekening nummer BE44 7310 2089 1145 bij de KBC BANK zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

op 14 oktober 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden.

4. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van de maand juni om negen uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee.

Worden benoemd als eerste bestuurders voor een termijn van zes jaar :

1. De heer Vankeirsbilck, Marc Maurice Richard, wonende te 8790 Waregem, René Sabbestraat, 35.

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ERIBO - VASTGOED, met zetel te 8793 Waregem, Hoevelaan, 10, belasting op de toegevoegde waarde 0478.514.856 rechtspersonenregister Kortrijk, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Vandewiele, Eric Roger, geboren te Brugge op 25 maart 1949, wonende te 8793 Waregem, Hoevelaan, 10. hier aanwezig of geldig vertegenwoordigd en die aanvaarden.

Hun mandaat zal onmiddellijk na de jaarvergadering in tweeduizend en zeventien een einde nemen.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd-bestuurders.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad:

- te benoemen tot voorzitter de heer Vankeirsbilck Marc, voornoemd.

- te benoemen tot gedelegeerd-bestuurders die elk afzonderlijk kunnen optreden in het kader van artikel 21 van de statuten:

1.de heer Vankeirsbilck Marc, voornoemd

2.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERIBO-VASTGOED", voornoemd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 17 oktober 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 16.06.2016 16205-0060-012

Coordonnées
ERIKOR

Adresse
KAPEL TER BEDE 84 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande