ERLYMO

NV


Dénomination : ERLYMO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 430.321.890

Publication

26/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 21.02.2014 14046-0449-016
11/02/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGO

31. 01, 2014

*1903 627

Illill

v( behc

aar Belt Staal

Ondernemingsar : Benaming :

(voluit) : ERLYMO

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Den Helder 13 - 8552 Meen (Zwevegem)

Onderwerp akte

STATUTENWI7ZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 27 januari 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ERLYMO", waarvan de zetel gevestigd is te 8552 Zwevegem (Moen), Den Helder 13, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering stelt vast dat ten gevolge van de invoering van de euro, het kapitaal van de vennootschap ad vijfendertig miljoen Belgische frank (35.000.000 BEF), sedert 1 januari 2002 dient gelezen te worden als achthonderd zevenenzestig duizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (¬ 867.627,34).

De vergadering besluit de omzetting van de bestaande vierhonderd vijfennegentig (495) aandelen aan toonder in aandelen op naam en geeft de nodige machten aan de raad van bestuur tot vernietiging van de aandelen aan toonder en inschrijving in het aandelenregister van de aandelen op naam.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend tot vernietiging van de aandelen aan toonder alsook om de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

De vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten,

ingevolge aanpassing aan de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetgeving

en meer bepaald aan het Wetboek van Vennootschappen en aan de wet van twee

augustus tweeduizend en twee, na hernummering van de artikelen, als volgt :

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming "ERLYMO

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8552 Zwevegem (Moen), Den

Helder 13.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Alle verrichtingen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband tot:

0430.321.890

RECHTBANK f>;QQrRktA NDÉL

KOrt Lº%31Jx

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het vervaardigen en ontwerpen van allerhande confectie en maatkledij

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, zo rechtstreeks hetzij als tussenpersoon van allerhande textielwaren, stoffen, kledij met alle mogelijke onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten

De koop, verkoop, huur en verhuur van handelspanden

- Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium en andere vennootschappen.

De vennootschap mag voorzien in de supervisie, het beheren, het raadgeven en controleren van filialen welke zij ter verwezenlijking van haar doel mag laten oprichten.

Zij kan haar beschikbaar kapitaal investeren in roerende waarden.

Zij zal alle handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen mogen doen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mede verband houden.

In die zin mag de venn000tschap alle burgerlijke of commerciële, financiële of industriële verhandelingen aangaan, roerende of onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel, of die de verwezenlijking ervan kunnen gemakkelijker maken of uitbreiden.

Zij mag onder vorm van aanbreng, versmieting, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anderszins, aandeel nemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in samenhang met het hare, bestaand of op te richten, in/of buiten België.

De raad van bestuur is alleen bevoegd de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd zevenenzestig duizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (¬ 867.627,34).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd vijfennegentig (495) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR .

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

a) Algemeen.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

b) Adviserende comités.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college en bijzondere bevoegdheidsdelegaties, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

CONTROLE

.., . Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge ..... i. " - - De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november, om elf uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

JAARREKENING

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING - VEREFFENING.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door eenvierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij ' eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf,





- De vergadering stelt het einde vast van het mandaat als bestuurder van de

naamloze vennootschap Scabi, met zetel te Kortrijk Hendrik Consciencestraat 19, ondernemingsnummer 0441.548.255, ten gevolge haar faillissement uitgesproken bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 18 december 2012.

De vergadering besluit tot de functie van bestuurder te benoemen :

Mevrouw Benita Notebaert, wonende te 8530 Harelbeke, Broeistraat 82, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019 en is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot

uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende Notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titeca Henri Accountancy", met zetel te Heirweg 198, 8800 Roeselare, evenals aan haar bedienden, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het vervullen van alle formaliteiten ten aanzien van de BTW-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift proces-verbaal

- gecoördineerde statuten.



6,7 Voor- r

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 26.02.2013 13048-0543-011
30/04/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0430321890 Benaming

(voluit) : Erlymo

(verkort)

1Il ll11 IIt IIt1 uh hill h1I 11111(111111

*saoeaies

bel ae Be Sta'

ri; ~.r=i t~~=~~~~0 ,^~ s.. ;

18. 04. 2012

00, H; raDi=L

;~~i~i" ah

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Den Helder 13, 8552 Moen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 23 februari 2011 werd met éénparigheid van stemmen beslist volgende personen te herbenoemen tot bestuurders van de NV Erlymo:

-Mevrouw Delrue Lydie, wonende te Moen, Den Helder 13

-NV Scabi, met zetel te Moen, Den Helder 13, vertegenwoordigd door Delrue Lydie

en dit voor een periode van zes jaar

De bijzondere algemene vergadering stelt vast dat het mandaat van volgende bestuurder is verlopen en niet zal worden verlengd:

-Mevrouw Notebaert Benita, wonende te Harelbeke, Politieke Gevangenstraat 30

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering van 23 februari 2011 is de raad van bestuur samengekomen. Unaniem werd beslist om Mevrouw Delrue Lydie te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Voor waar en echt verklaard

DELRUE Lydie

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden ° Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 22.02.2012 12048-0291-013
01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 23.05.2011 11122-0240-015
02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.11.2009, NGL 26.02.2010 10053-0334-015
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 11.05.2007, NGL 22.05.2007 07153-0363-014
31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 24.02.2006, NGL 24.03.2006 06083-0713-011
14/12/2005 : KO111947
15/09/2005 : KO111947
11/05/2005 : KO111947
15/03/2004 : KO111947
13/05/2003 : KO111947
29/03/2002 : KO111947
11/01/2001 : KO111947
13/02/1999 : KO111947
01/01/1997 : KO111947
01/01/1996 : KO111947
01/01/1995 : KO111947
04/06/1993 : KO111947
01/01/1993 : KO111947
01/01/1990 : KO111947
01/01/1989 : KO111947

Coordonnées
ERLYMO

Adresse
DEN HELDER 13 8552 MOEN

Code postal : 8552
Localité : Moen
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande