ESSENDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESSENDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.640.260

Publication

10/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M NITEUR BF_ LGE

NEERGELEGD

1 fi MEI 201if

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

GFiffie

JUlI11YIII~H~IYUIIYIMIIIIIII BELG SCH *19114186'STAK ,eiwo

Z

Ondernemingsnr : 0446.640.260

Benaming

(voluit) : (verkort) :

ESSENDA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Doorniksestraat 631E

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL (artikel 743 Wetboek van vennootschappen)

Het bestuursorgaan van de BVBA ESSENDA deelt mee dat een splitsingsvoorstel werd neergelegd inzake de partiële splitsing van de BVBA ESSENDA door de oprichting van de BVBA CENARIO.

Uittreksel:

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van te splitsen vennootschap en van de nieuwe vennootschappen;

De partieel te splitsen vennootschap

BVBA ESSENDA

8500 Kortrijk, Doorniksestraat 63/E

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-het op onafhankelijke wijze verstrekken van consultancy inzake vermogen aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van diensten van vermogensbeheer of beleggingsadvies;

-het optreden als raadgevend bureau inzake bedrijfsbeheer, overnames, opvolging, syndicaatsovereenkomsten tussen aandeelhouders alsook alle hierbij aanverwante activiteiten.

De vennootschap kan het bestuur en de vereffening waarnemen in aile vennootschappen, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën af in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande: of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel: identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan tevens onroerende goederen kopen, huren, verhuren of verbouwen ter ondersteuning van de activiteiten van de vennootschap. Daarbij kan de vennootschap alle nodige roerende en onroerende investeringen doen ter realisatie en uitoefening van de doeleinden van de vennootschap.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken

De op te richten vennootschap

BVBA CENARIO

8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12

Doe!:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van,

derden:

-Het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het

verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht

op ondernemingen; het uitoefenen van alle dienstopdrachten; het verrichten van activiteiten op het gebied van

administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het uitvoeren in_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

-Het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

-Het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens: waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

-Het op onafhankelijke wijze verstrekken van consultancy inzake vermogen aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van diensten van vermogensbeheer of beleggingsadvies;

-Het voorbereiden, realiseren en ter beschikking stellen van audiovisuele middelen zoals diareportages, video opnames, geluidsbanden, fotomateriaal, enz.

-Het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kredietondernemingen.

-Het verwerven, produceren en beheren van een kunstpatrimonium en dit in de meest ruime zin.

-Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

-Het optreden als commissionair, tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij roerende, onroerende en alle commerciële activiteiten;

-Het optreden als raadgevend bureau inzake bedrijfsbeheer, overnames, opvolging, syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders alsook alle hierbij aanverwante activiteiten;

-Het organiseren, meewerken en/of adviseren van seminaries of informatiesessies omtrent voornoemde activiteiten;

-Het kweken, verhandelen van aile agrarische tuinbouwprodukten;

-Het kweken, verhuren, verhandelen van dieren en dierlijke producten;

-Het geven van demonstraties, lezingen, beurzen, seminaries met betrekking tot agrarische produkten,

dieren of diensten;

-Het uitoefenen van alle land- en tuinbouwactiviteiten;

-Het geven van tentoonstellingen, veilingen en organisatie van manifestaties;

-Ontwerp, handel en fabrikatie van textielwagen;

ln het geval de verrichting van bepaald handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, finanoiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant met het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand kunnen werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

2. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

ruilverhouding van 9 aandeel van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap BVBA CENARIO voor t

aandeel van de partieel gesplitste vennootschap BVBA ESSENDA

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3. De wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschappen worden uitgereikt;

De aandelen worden onder de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap BVBA ESSENDA.

4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

-9

6 Y lI

Deze aandelen geven recht te delen in de winst vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht,

5. De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van een van de nieuwe vennootschappen;

Aile handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap vanaf 1 april 2014.

6, De rechten die de nieuwe vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten binnen de partieel te splitsen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

7. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag;

Het bestuursorgaan voorziet om gebruik te maken van de bepaling voorzien in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen: '... Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is dit artikel niet van toepassing.

Dit artikel is niet van toepassing wanneer de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.' Bijgevolg is dit punt zonder voorwerp,

8. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke nieuwe vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen;

Enkel de in het splitsingsvoorstel beschreven activa en passivabestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap zullen ingevolge de partiële splitsing aan de verkrijgende vennootschap worden overgedragen. De partieel te splitsen vennootschap zal de niet beschreven activabestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig partieel splitsingsvoorstel niet vermelde schulden tegenover derden.

10. De verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA CENARIO worden onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap BVBA ESSENDA verdeeld volgens hun huidig aandelenbezit.

de heer Philip FORMAN Off( en-Rat:JeG ,els Jeaszi, otolq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

v Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

+.~

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14269-0281-012
17/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 14223

81111111

Voor-behoude

aan het

Belgiscl Staatsbig

~ MONILEUR BELGE

i 0 -12- 2014 BELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

10 OKT. 2014

Rechtbank van nDU91iANDEL

GRl§litb afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0446640260 Benaming

(voluit) : Essenda

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Doorniksestraat 631E

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING

tilt een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op negentien september tweeduizend veertien: (geregistreerd, 1 kantoor der registratie te Kortrijk II Geregistreerd op 30/09/2014, 12 bladen, 0 renvooien, boek: 116, blad 53, vak 4 Ontvangen: ¬ 50,00 Getekend e.a, Inspecteur-adviseur Brigitte Van Thuyne) blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen;

Eerste beslissing

De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, de heer de heer FORMAN Philip, wonende te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing, beslist de vergadering artikel 20 van, de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die betast Wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden. dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou: vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. "

Tweede beslissing

De vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen: de heer de heer FORMAN Philip, wonende te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12. Zijn mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende be-slissing van de algemene vergadering.

Derde beslissing

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met elfduizend tweehonderd en negen euro twintig cent (11.209,20 EUR), om het kapitaal van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 EUR) te brengen op zesentachtigduizend tweehonderd negen euro twintig cent (86.209,20 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Vierde beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van elfduizend tweehonderd en negen euro twintig cent (11.209,20 EUR), daadwerkelijk. verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zesentachtigduizend tweehonderd negen euro twintig cent (86.209,20 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) kapitaal-aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing  Voorstel tot partiële splitsing  verslaggeving - verklaringen

+ De vergadering beslist te verzaken:

- aan het schriftelijk en omstandig verslag van het be-stuursorgaan omtrent de partiële splitsing voorzien in artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen;

aan het schriftelijk revisoraal verslag voorzien in artikel 746 van het wetboek van vennootschappen, en dit overeenkomstig zelfde artikel 746 van het wetboek van vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

+ De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tot partiële splitsing en van de in de agenda vermelde verslagen, te weten:

- het bijzonder verslag van de oprichter opgesteld op 19 mei 2014 in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de verkrijgende nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "CENARIO",

- het verslag opgesteld op 19 mei 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", ver-tegenwoordigd door Bruno Pouseele, in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura in het kader van de geplande partiële splitsing in de verkrijgende nieuw op te richten besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "CENARIO";

De besluiten van gezegd revisoraal verslag luiden letterlijk als volgt:

" 5. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA CENAR1O ingevolge partiële splitsing van de BVBA ESSENDA, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak "managementactiviteiten en patrimoniumbeheer", die in de boekhouding van de BVBA ESSENDA afgestoten per 31 maart 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 333.487,61 E1JR

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 750 aandelen van de BVBA"CENAR10 zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle, aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natrua door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en ledien tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiele splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 19 mei 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Pouseele "

+ De vennoten erkennen een afschrift van de voornoemde op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering stelt vast dat er op deze verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door enige vennoot. De vennoten sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

+ Uit de verklaring van heden gedaan door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennoot-schappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennoot-schap.

Zesde beslissing: met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting (artikel 677 en 742 van het Wetboek van Vennootschappen) _ overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de bvba "Essenda"

De vergadering keurt met eenparigheid het haar voorgelegde voorstel tot partiële splitsing in al zijn geledingen goed.

De vergadering beslist aldus tot de partiële splitsing van de vennootschap "Essenda", waarbij deze  zonder ophouden te bestaan  de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak "managementactiviteiten en patrimoniumbeheer" vormt, op basis van de toestand per 31 maart 2014 inbrengt in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENARIO", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Enkel de in het splitsingsvoorstel beschreven activa en passivabestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap worden ingevolge de partiële splitsing aan de op te richten vennootschap overgedragen.

De partieel te splitsen vennootschap zal de niet beschreven activabestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het partieel splitsings-voorstel niet vermelde schulden tegenover derden.

Zevende beslissing: kapitaalvermindering van de bvba ESSENDA voortspruitende uit de partiele splitsing.

Als gevolg van de partiele splitsing zal het kapitaal van de bvba "Essenda" worden verminderd met zevenenzestigduizend zeshonderd negenenvijftig euro twintig cent (67.659,20 EUR) en aldus worden gebracht van zesentachtigduizend tweehonderd negen euro twintig cent (86.209,20 EUR) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), zonder ver-nietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen ais volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

« Artikel 5 - Kapitaal

"

*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aata het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegen-woordigen. ».

Achtste beslissing: Ruilverhouding  opleg in geld

+ De overgang van de bedrijfstak 'managementactiviteiten en patrimoniumbeheer" van de bvba "Essenda"

wordt vergoed door de uitreiking aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap "Essenda", van alle

zevenhonderd vijftig (750) volgestorte aandelen op naam van de nieuw op te richten bvba "CENARIO", en dit

als volgt:

1° de heer FORMAN Philip: zevenhonderd vijfenveertig (745) aandelen;

2° Mevrouw VERSCHEURE Ann: vijf (5) aandelen;

In ruil voor de inbreng in de nieuw op te richten bvba "CENARIO" als gevolg van de ,perfide splitsing van de

bvba "Essenda" wordt aldus per aandeel van de bvba "Essenda" één aandeel van de nieuw op te richten bvba

"CENARIO" uitgegeven.

Er is geen opleg in geld te betalen.

Negende beslissing:

De vergadering beslist dat onderhavige partiële splitsing daarenboven geschiedt onder volgende

voorwaarden conform het voorstel tot partiële splitsing:

de aandelen worden onder de vennoten van de partieel ge-splitste vennootschap verdeeld door en onder

de verantwoor-delijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap ESSENDA

- deze aandelen geven recht te delen in de winst vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap. Er

zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

- alle handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen

warden boek-houdkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuw op te richten ,

vennootschap "CENARIO" vanaf 1 april 2014

alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen

dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten binnen de partieel te

splitsen vennoot-schap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

- aan de leden van de bestuursorganen die aan de partiële splitsing deelnemen warden geen bijzondere

voordelen toegekend.

Tiende beslissing: Oprichting van bvba CENARIO

a. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: zevenenzestigduizend zeshonderd negenenvijftig euro twintig cent (67.659,20 EUR) kapitaal; vijfduizend achthonderd zesentachtig euro negentien cent (5.886,19 EUR) wettelijke reserves, en tweehonderd en negen duizend tweehonderd zestien euro tweeënvijftig cent (209.216,52 EUR) beschikbare reserves, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor overeenkomstig artikel 219 Wetboek Vennootschappen.

b. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid « CENARIO », met maatschappelijk zetel te 8890 Moorstede, Dadizelehoekstraat 12, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt:

Elfde beslissing

De vergadering verleent aan notaris Yannick Sabbe alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de bvba "Essenda" op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Twaalfde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Luminad bvba te 8560 Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg 14, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen:

-gelijkvormig afschrift notariële akte wijziging statuten + Verslag zaakvoerder + verslag bedrijfsrevisor

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 27.06.2013 13253-0040-013
21/06/2013 : KO126151
09/11/2012 : KO126151
05/07/2012 : KO126151
07/09/2011 : KO126151
08/06/2011 : KO126151
26/07/2010 : KO126151
24/12/2007 : KO126151
24/12/2007 : KO126151
12/10/2006 : KO126151
21/03/2006 : KO126151
15/06/2004 : KO126151
15/06/2004 : KO126151
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0036-014
10/07/2003 : KO126151
10/07/2003 : KO126151
19/07/2000 : KO126151
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 16.07.2016 16329-0095-012

Coordonnées
ESSENDA

Adresse
DOORNIKSESTRAAT 63E 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande