ESTA-JVC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ESTA-JVC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 876.301.265

Publication

16/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouc

aan hr Belgist Staatsb

NEE ~ GELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 9 'DEC 2014

Gent AfcFfiiE3rugge

fie griffier

Immun8 -01- 2U5

Ondernemingsnr : 0876301265 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Esta ive

Zetel : Oude Hoekestraat 4 8300 Westkapelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding van de vennootschap

1n de bijzondere algemene vergadering van vennoten van de Vof Esta-Jvc, gehouden op de zetel van de vennootschap op 15106/2014 inzake ontbinding van de vennootschap werden volgende besluiten genomen:

Eerste beslissing: beslissing tot ontbinding van de vennootschap

De vennoten beslissen om de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden met het oog op haar invereffeningstelling. De activiteit van de vennootschap wordt stopgezet zodat het voorbestaan van de vennootschap overbodig is.

Tweede beslissing: benoeming vereffenaar

De vennoten benoemen als vereffenaar de heer Van Coiliie Jan.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene

vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186.187.188 en 190 van he wetboek van vennootschappen.

Derde beslissing: machtiging bevestiging benoeming

De vennoten machtigen de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van haar benoeming tot vereffenaar.

Vierde beslissing: kwijting zaakvoerder

ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder. De vennoten besluiten om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

Vijfde beslissing: volmachten

De heer Van Ca le Jan zal in de hoedanigheid van vereffenaar overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna opgenoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank van ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de medewerkers van kantoor Acfibota bvba Stationsstraat 70 8480 Eernegem.

Slotverklaring

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

y 4Voor-behouden aan'het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennoten stellen vast dat alle punten van de agenda besproken en goedgekeurd werden. De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om 21 uur.

Opgemaakt te Westkapelie op 15/06/2014

Van Coillie Jan Bil An

Vereffenaar/zaakvoerder Vennoot

16/01/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belgisct Staatsbia

Motl Word 11.1

III

* 15i08 i1 88iiJ

:4 Ff:.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

xiffie Rechtbank Koophandel

2 9 DEC 2014

DLLGISCH S' AA1 gent AfdeiGri eugae

i

IIIONITEUR BE 0S -01. 20

De griffier

Ondernemingsnr : 0876301265

Benaming

(voluit) : Esta-jvc

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Oude Hoekestraat 4 8300 Westkapelle (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijzondere algemene vergadering van vennoten van de Vof Esta-Jvc, gehouden op de zetel van de vennootschap op 03/12/2014 inzake sluiting van de vereffening werden volgende besluiten genomen:

Eerste beslissing: Verzaking aan wettelijke termijn artikel 194 wetboek van vennootschappen

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de vennoten elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stukken.

Tweede beslissing: kennisname vereffeningsrekeningen en akkoord-vonnis

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de vereffeningsrekeningen en het akkoord-vonnis en hebben hier geen opmerkingen op.

Derde beslissing: goedkeuring van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

Vierde beslissing: kwijting vereffenaar

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve de kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hun vervulde vereffeningsopdracht.

Vijfde beslissing: sluiting vereffening

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de 'Vof Esta-jvc' definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zesde beslissing: bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres : Oude Hoekestraat 4 8300 Westkapelle

Zevende beslissing: volmachten

Op de laatste biz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!M r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Veor-

tehouden

aan het

BeigIsch

Stâtsblad

De vergadering verleent volmacht aan Acfibota Bvba Stationsstraat 70 8480 Eernegem om de schrapping van dd vennootschap in de Kruispuntbank van onderneming alsook de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap,

Slotverklaring

Re vennoten stellen vast dat alle punten van de agenda besproken en goedgekeurd werden. De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten cm 21 uur,

Opgemaakt te Westkapelle op 03/12/2014

Van Coillie Jan Bil Art

Vereffenaar/zaakvoerder Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ESTA-JVC

Adresse
OUDE HOEKESTRAAT 4 8300 WESTKAPELLE

Code postal : 8300
Localité : Westkapelle
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande