ESTERA

Société en commandite simple


Dénomination : ESTERA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 635.654.559

Publication

28/08/2015
ÿþ Mod 2.1

l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELGE ~.~

21..-0?- 2015 ELGISCH STAATSBLAD

b. III 11111,11010 u  ~~. ~,~ n, Lilia

E Sr B Rechtbank ven KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK





Griffie



Ondememingsnr: 06'15. 659 559

Benaming JJ

(voluit) : ESTERA

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Pluimstraat 146 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, op 01.082015 zijn bijeengekomen met ais doel een vennootschap op te richten die de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap aanneemt :

In de hoedanigheid van beheren de vennoot:

Mvr. MOLNAR VAVI ESTERA Pluimstraat 146 8500 Kortrijk 90 aandelen 900 ¬

Dhr. COLOMPAR Adrian  ban wonende te Ors. Santana 5 aandelen 50 ¬

Jud .Arad Str.Pacii nr. 88 Roumanie geboren op 27.11.1975 te Ors. Sántana jud .Arad

In de hoedanigheid van stille vennoot:

Dhr. MOLNAR GIONI Pluimstraat 146 8500 Kortrijk 5 aandelen 50 ¬

De vennootschap is opgericht onder de naam " ESTERA. ", met maatschappelijke zetel te Pluimstraat 146 8500 Kortrijk; en het maatschappelijk kapitaal is bepaald op 1000¬ vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. De beherende vennoten doen een inbreng van 950¬ door middel van een geldstorting in de kassa van de vennootschap, waarvoor zij 95 aandelen zonder nominale waarde verkrijgen. De beherende vennoten zijn persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van 50 ¬ door middel van een geldstorting in de kassa van de vennootschap, waarvoor hij 5 aandelen zonder nominale waarde verkrijgt. De stille vennoot is aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap beperkt tot het bedrag van zijn inbreng. De vennootschap beschikt zo over een kapitaal van 1000 euro.

De vennootschap heeft ais maatschappelijk doel : in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van een derde of in samenwerking met een derde, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met : alle bouwwerkzaamheden, werkzaamheden van dakinrichting, herbekiedingen, herstellingen, onderhoud, veranderingswerken van gebouwen, evenals voegen, zandreiniging van voorgevels, industriële zandreiniging. - aile grondwerken, inrichting van parken en tuinen, het plaatsen van omheiningen. - Alle tuinwerken. - Algemene bouwonderneming (ruwbouw en dakopstelling) en ook de coördinatie van onderaannemers. - onderneming van rioolwerkzaamheden. - Onderneming van bouwsloopwerkzaamheden en kunstwerken. - Alle hydraulische werken, drooglegging, leggen van diverse kabels en kanalen, industriële buizen. - Wegwerkzaamheden en de bouw van niet metalen kunstwerken, spoorwegwerkzaamheden, wegsignalisatie. - Thermische en akoestische isolatie. - Metalen constructies en metalen kunstwerken. - Alle plafonneerwerken, werken met natuursteen, marmer, timmerwerk, houten en metalen schrijnwerkerij, centrale verwarming, sanitaire installaties, lood en zinkwérken: Alle werkzaamheden in het domein van de interne en externe decoratie van gebouwen, - Alle werken in het domein van het hout en timmerwerk.- Alle werken in het domein van glazen vensters en deuren Detailhandel in bouwmateriaal. - Verhuur van materiaal en werktuigen.- Alle activiteiten gerelateerd aan de bouw. - Alle werkzaamheden gerelateerd aan de volledige of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie hiervan bij hun uitvoering door onderaannemers, de werkzaamheden van handelstussenpersoon behalve commissie en verzekeringen. - Schoonmaken van gebouwen, zoals burelen, appartementen. - Automechaniek en garageactiviteiten  Aankoop en verkoop van voertuigen - Groothandel en detailhandel, import en export. - Schoonmaak en onderhoud, in principe van alle onroerende goederen, professioneel en privé, en van roerende goederen, evenals het onderhandelen over de onderhoudsproducten, verhuur van schoonmaakmateriaal, de verhuur van schoonmaak- en werkkledij, van aile kledij en ook van tapijten,- Leegmaken van goederen uit huizen, kelders, zolders, garages, opslagruimtes. Huishoudhulp aan huis bij particulieren, meer bepaald : het schoonmaken van de woning, het schoonmaken van de ruiten, de was, het strijkwerk, en kleine naaiwerken (herstelwerk), het bereiden van maaltijden, boodschappen doen om in de dagelijkse behoeften te voorzien,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

begeleiden van personen die beperkt zijn in hun beweging en aile andere activiteiten in het kader van' dienstencheques. - De vennootschap kan , zowel in België als in het buitenland, alle activiteiten uitoefenen, zowel commerciële, industriële, financiële, roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. Ze kan alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze geen rechtstreeks verband hebben met het maatschappelijk doel van de onderneming. - De vennootschap mag deelnemen onder Benders welke vorm, in alle business, ondernemingen of vennootschappen met een identiek, analoog of gelijkaardig of verwant doel, of die van die aard zijn dat ze de ontwikkeling van de onderneming bevorderen, haar grondstoffen leveren, of de verspreiding van haar producten vergemakkelijkt of die voor haar een bron of afzetgebied betekent.

De vennootschap kan haar doel zowel in België als in het buitenland realiseren, op alle manieren die haar

het best lijken. j

De bovenstaande opsomming is verklarend en niet beperkt, opdat de vennootschap alle activiteiten kan uitoefenen die bijdragen tot de realisatie van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur met als begindatum de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Het boekjaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begin vanaf de neerlegging van deze oprichtingsakte tot 31 december 2016.

De oprichters verklaren eveneens dat de vennootschap alle contracten en verplichtingen overneemt die tot heden zijn overeengekomen en afgesloten voor en in naam van de vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek vennootschaprecht.

De jaarlijkse algemene vergadering heeft plaats op 01 .07. van elk jaar op 19 uur op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België aangeduid door de zaakvoerders van de vennootschap in de oproepingsbrieven. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op 19.07 2016.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en afschrijvingen, is de nettowinst van de vennootschap. De jaarlijkse algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst De bestemming mag niet strijdig zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het interne huisreglement.

Nadat de vennootschap is opgericht, hebben de beherende vennoten beslist om de volgende personen tot onbezoldigde zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mev,. MOLNAR VAVi ESTERA Pluimstraat 146 8500 Kortrijk NN: 86.09.06-380,48

Mev. Pletosu Viorica , Avenue de la Paix 42, 0008 1081 Koekelberg NN: 72.07,09.460.55;

De zaakvoerders zijn gemachtigdom elk afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van derden.

zaakvoerder:

MOLNAR VAVI ESTERA

Voer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ESTERA

Adresse
LANGE STEENSTRAAT 45, BUS 0011 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande