ESTERLINE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESTERLINE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.983.518

Publication

30/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap kan elk mandaat waarnemen in elke andere onderneming.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (EUR 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting

Het bedrag bestemd voor de volstorting inbrengen in geld, hetzij achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (EUR 18.550,00), werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank BNP Paribas Fortis NV.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf vandaag de beschikking over een som van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (EUR 18.550,00).

Artikel 6: Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 7: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van hun mandaat.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders samen een college van zaakvoerders.

Artikel 8: Bevoegdheden van de zaakvoerders

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Indien slechts één zaakvoerder is benoemd, kan hij de vennootschap alleen vertegenwoordigen. Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kan/kunnen bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber.

Artikel 13: Bijeenkomst van de algemene vergaderingen

Ieder jaar de derde donderdag van maart om 11 uur wordt er een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 14: Beraadslaging  Besluitvorming -Vertegenwoordiging

De beraadslaging van de algemene vergadering kan de vorm aannemen van een videoconferentie of conference call. Het proces-verbaal dient de gebruikte technieken exact te vermelden.

De beslissingen van de algemene vergadering worden bij meerderheid der stemmen genomen, voor zover de wet niet anders bepaalt.

Elke vennoot mag schriftelijk volmacht verlenen aan een andere persoon, vennoot of niet, om hem/haar te vertegenwoordigen op de aandeelhoudersvergadering en in zijn/haar naam te stemmen. Artikel 15: Schriftelijke besluitvorming

Binnen de grenzen van de wet, kunnen de vennoten schriftelijk en eenparig alle beslissingen nemen die onder de bevoegdheid van de algemene vergadering vallen.

Artikel 17: Processenverbaal

(...) De afschriften van de processen-verbaal, of uittreksels in rechte of elders voor te leggen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 18: Boekjaar

Het boekjaar begint op een oktober, en eindigt dertig september van ieder jaar.

Artikel 19: Verdeling van het vereffeningssaldo

Na delging van alle schulden, lasten, kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten,

van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te

gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van

fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke

terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 september 2015.

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2016.

2. Benoeming van zaakvoerders

De comparanten benoemen als niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap:

1. de heer REUSSER Curtis Carl,

2. de heer HOUSTON Frank Edward,

3. de heer GEORGE Robert David. allen woonstkeuze doend op de zetel van de vennootschap. Hun mandaat wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

3. Commissaris

De comparanten beslissen te benoemen tot commissaris, voor een termijn van 3 jaar, hernieuwbaar: Ernst &Young bedrijfsrevisoren BVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, die voor de uitoefening van haar mandaat zal worden vertegenwoordigd door Mevrouw CORNELIS Lieve.

Haar bezoldiging wordt door de beide partijen vastgesteld op vijftigduizend euro (EUR 50.000,00) per jaar, onderhevig aan de indexatie.

5. Verklaring op eer

De vennootschap Esterline Technologies Global Limited, houder van meer dan 25% van de aandelen van de vennootschap, rechtsgeldig vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart hierbij op eer dat de nieuw opgerichte vennootschap geen KMO is, zoals bepaald in de Programmawet van 10 februari 1998, tot bevordering van het zelfstandig ondernemerschap, omdat de nieuwe vennootschap behoort tot een groep die voldoet aan de wettelijke criteria van meer dan 50 werknemers en een jaaromzet van tenminste 7.000.000 euro of een jaarlijks balanstotaal van tenminste 5.000.000 euro.

6. Volmachten

Sylvie DECONINCK, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Josephine VANNEROM, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, evenals elke andere advocaat, personeelslid of lasthebber van het advocatenkantoor Stibbe, of elke andere door hem aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

26/11/2014
ÿþi

Mori Word 11.1

k i In d1= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I di~imu~iiwAu~iu~Wiuwui

*19213311



NEERGELEGD

1 7 NNV. 2J.14

Rechtbank van KtluP ANDEL

Gero aft G er IJK

fi ,, fle -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr : 0565.983.518

Benaming

(voluit) : Esterline Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark 35A, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot overdracht van een bedrijfstak

Neergelegd : de uitgifte van het proces-verbaal van het college van zaakvoerders opgesteld door notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 17 november 2014 (met volmachten) houdende het voorstel tot overdracht onder bezwarende titel van de Belgische DAT-Business van de naamloze vennootschap naar Belgisch recht, "Barco", met maatschappelijke zetel te President Kennedypark 35, 8500 Kortrijk (ondernemingsnummer: 0473.191.041) in de zin van de artikelen 770 en 679 van het Wetboek van vennootschappen, ten voordele van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, "Esterline Belgium", met maatschappelijke zetel te President Kennedypark 35A, 8500 Kortrijk (ondernemingsnummer: 0565.983.518)

Getekend: Jean-Philippe Lagae, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur"belge

04/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TE

UR BELGL,

~I

Vr

behr

aal Bel, Staa

1111111e119%11

NEERGELEGD

2 2 OEr. 2014

Rechtba nk van KOR KOOPHAORTRIJK

BL

ri

27-

BELGISCH

01- 2015

sTAqrsBj..A

Ondernemingsnr : 565.983.518

Benaming

(voluit) :

(verkort)

ESTERLINE BELGIUM

Btitagm üij ltet Bëtgigeh"StarsGted- D4/027'Zû15 - Annexes cru 1VIóniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : PRESIDENT KENNEDYPARK 35A, 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders, 12 december 2014

Het college van zaakvoerders neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. Het college van zaakvoerders beslist met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke werking een, bijzondere volmacht toe te kennen aan Russ Harris, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor; rekening van de Vennootschap alle overeenkomsten te stuiten voor de aankoop en verkoop van producten en: diensten met betrekking tot informatietechnologie, alsook alle daaraan gerelateerde documenten, brieven, etc. te ondertekenen, met inbegrip van maar niet beperkt tot:

1. De aankoop en verkoop van hardware en software;

2, Het sluiten van overeenkomsten betreffende de levering van diensten inzake informatietechnologie, alsmede het wijzigen en beëindigen ervan;

3. Het sluiten van overeenkomsten betreffende de geheel of gedeeltelijke overdracht of verkrijging van intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot informatietechnologie, alsmede het wijzigen en beëindigen ervan; en

4. Het sluiten van vertrouwelijkheidsovereenkomsten met derden inzake informatietechnologie, alsmede het wijzigen en beëindigen ervan,

2. Het college van zaakvoerders beslist met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke werking een bijzondere volmacht toe te kennen aan Erin Kittleman, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Vennootschap:

1, Personeelsleden van de Vennootschap aan te werven, hun plaats van tewerkstelling te bepalen en/of te wijzigen, ter beschikking te stellen zowel binnen de groep als extern, te expatriëren, te ontslaan/de arbeidsovereenkomst te beëindigen; alsmede om hun arbeidsvoorwaarden te bepalen en/of te wijzigen, met inbegrip van maar niet beperkt tot de promotie en toekenning van bezoldigingen van allerlei aard rekening houdend met de Belgische wetgeving en de richtlijnen van de Vennootschap. Met het oog op bovenstaande, acties kan de volmacht houder onderhandelingen voeren, akkoorden sluiten, alsmede elke handeling stellen; en/of documenten opstellen of ondertekenen die noodzakelijk en/of nuttig zijn met betrekking daartoe;

2. De Vennootschap te vertegenwoordigen in alle arbeidsrechtelijke en sociaal zekerheidsrechtelijke zaken voor de arbeidsrechtbank en het arbeidshof; om dadingen te sluiten inzake arbeidsrechtelijke en sociale zekerheidsrechtelijke geschillen;

3. Om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor elke organisatie of instelling bevoegd inzake

arbeidsrechtelijke en sociaal zekerheidsrechtelijke materies met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vakbonden, werknemersvertegenwoordigers, de ondernemingsraad, het sociaal secretariaat, de sociale zekerheidsadministratie, de belastingadministratie;

4.Het sluiten van vertrouwelijkheidsovereenkornsten met derden inzake HR aangelegenheden, alsmede het wijzigen en beëindigen ervan.

3. Het college van zaakvoerders beslist met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke werking een bijzondere volmacht toe te kennen aan Teresa Sebert, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle contracten te sluiten met dienstverleners met betrekking tot diensten inzake loonadministratie of met het oog op het verlenen van diensten of een voordeel van alle aard aan het personeel, alsook alle daaraan gerelateerde vertrouwelijkheidsovereenkomsten, documenten, brieven, etc. te ondertekenen.

4, Het college van zaakvoerders beslist met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke werking een bijzondere volmacht toe te kennen aan Sylvie Desjardins, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Vennootschap;

1. Contracten te sluiten voor de aankoop, lease en/of huur van apparatuur, machines en/of werktuigen;

2, Service Level Agreements te sluiten, met inbegrip van maar niet beperkt tot contracten voor het onderhoud, de herstelling en bediening van machines en andere apparatuur, alsook voor het algemeen beheer;

3, Vergunningen, attesten, licenties en andere autorisaties aan te vragen en te verkrijgen binnen de normale bedrijfsvoering; en

4. Het sluiten van vertrouwelijkheidsovereenkomsten met derden van alle aard, alsmede het wijzigen en beëindigen ervan.

5. Het college van zaakvoerders verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Marcos (AMIN-BUSSCHOTS en Josephine VANNEROM, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van het college van zaakvoerders te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

13/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 565.983.518

Benaming

(voluit) : ESTERLINE BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : PRESIDENT KENNEDYPARK 35A, 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 268, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, dd. 10 november 2014

Elk van de vennoten verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van vennoten:

1. De algemene vergadering benoemt de heer John Etherton met onmiddellijke werking als zaakvoerder van de Vennootschap, voor onbepaalde duur. Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie Deconinck, Josephine Vannerom en Marcos: Lamin-Busschots, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de: mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene' vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap tea wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan aile administratieve formaliteiten te vervullen en onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een; ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen; wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONjT

04 -

BELcIScF

02- 2015 STAATS

NEERGELEGD

D1 Ir JO. 2015

3 R Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, grueRIJK

EUR BEL ^E

502461

ICI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2015
ÿþMatl Word 1 i,1

11: Í ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





NEEt;Grt,rGD

MONITEUR BELGE _ ',

:-t,

1 3 -02- 2015 Rechtbank var, 'r;47,0ri-,-aMDEL

Gent, afd. rf1RTRI.iK

ELGISCH STAATSBLAD Griffie



B

Ondernemingsnr : 0565.983.518

Benaming

(voluit) : Esterline Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark 35A te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DER STATUTEN -VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 28

januari 2015.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. om het kapitaal te verhogen met honderd en elf miljoen negenhonderd duizend euro (EUR 111.900.000,00) om het op honderd en elf miljoen negenhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (EUR 111.918.550,00) te brengen, door de uitgifte van zes miljoen tweeëndertigduizend driehonderd vijfenveertig (6.032.345) aandelen, volledig afbetaald door overschrijvingen op de bijzondere rekening die werd geopend op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, zodat de vennootschap daardoor over een som van honderd en elf miljoen negenhonderd duizend euro (EUR 111,900.000,00) beschikt.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze storting is gebeurd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen,

2. artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en elf miljoen negenhonderd en achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (EUR 111.918.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door zes miljoen drieëndertigduizend driehonderd vijfenveertig (6.033.345) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ zes miljoen drieëndertigduizend driehonderd vijfenveertigste (1/6.033.345ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. (...)"

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte van het proces-verbaal twee volmachten en een coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2015
ÿþ Mod WoR111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

i 111111091

MONITEUR BELGE

17 -02- 20,5 BELGISCH % TAATSPLA,

NEE.-TRCZZ.FGO

F.cahiberrk vanKOOr ~

H,'t.:'!ilEL

~áTlfflht. a(d. YOri7R1.irG

Y

Ondernerningsnr : 0565.983.518

Benaming

(voluit) : Esterline Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark 35A te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN EEN BEDRIJFSTAK

Letterlijk uittreksel uit de akte die werd verleden op 31 januari 2015 voor notaris Jean-Philippe LAGAE, te Brussel, met tussenkomst van notaris Frederik VLAMINCK, te Antwerpen. ENERZIJDS:

De naamloze vennootschap BARCO, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te President Kennedypark 35, 8500 Kortrijk.

(...) De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Kortrijk), onder nummer 0473.191.041 en BTW-plichtig onder nummer 0473.191.041.

(" " )

Hierna genoemd "BARCO NV" of de "Overdragende Vennootschap".

ANDERZIJDS:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Esterline Belgium, met maatschappelijke

zetel te President Kennedypark 35A, 8500 Kortrijk.

(" " )

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Kortrijk) onder nummer

0565.983.518 en BTW-plichtig onder nummer BE0565.983.518.

(" " )

Hierna genoemd "Esterline Belgium BVBA" of de "Overnemende Vennootschap".

VOORAFGAANDE VERKLARING

De partijen verklaren mij en verzoeken ondergetekende notaris te akteren wat volgt:

1. Op 14 november 2014 werd een overeenkomst genaamd "Amended and Restated Master Acquisition Agreement", zoals gewijzigd, (hierna de "Amended and Restated MAA") gesloten tussen de Overdragende Vennootschap, Barco, Inc. en Barco Integrated Solutions NV (als verkopers) en Esterline Technologies Corporation (als koper) met betrekking tot de verkoop van de activa, het personeel en de passiva inzake het ontwerp, de wijziging, de ontwikkeling, de productie, de ondersteuning, de werktuigen en de dienstverlening, de ondersteunende ontwikkeling, de verkoop en marketing van visualisatie bewerkende oplossingen en werktuigen en samenhangende diensten, zoals robuuste displays, robuuste computers, "mission" computers, computers voor luchtvaart, "robuuste netwerktoepassingen, consoles, grondstations, sensor verwerkingen, cockpit displays en luchtverkeerscontroledisplays voor verdediging, burgerlijke en militaire luchtvaarapparatuur voor defensie, burgerlijke, militaire mobiele of stationaire grondelectronica, en voor defensie, burgerlijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

en militaire zeevaartelektronica, evenals geïntegreerde visuele systemen om trainingscenario's voor militaire en burgerluchtvaart, militaire en burgerlijke rijsimulatie, gevechtssimulatie, maritieme simulatie, helikoptersimulatie of om educatieve en onderhoudende shows over astronomie en de nachtelijke hemel in planetariums met een SIM-7 of SIM-10 projectietoestel voor te stellen, in elk geval, zoals uitgevoerd door de Overdragende Vennootschap en bepaalde rechtstreekse en onrechtstreekse dochterondernemingen, uitgezonderd het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de ondersteuning, de diensten, ondersteunende ontwikkeling, de verkoop en marketing van de producten die aan Esterline Technologies Corporation dienen te worden geleverd in overeenstemming met de SuppIy Agreements, zoals gedefinieerd in de Amended and Restated MAA (de "DAT-Business").

2, In uitvoering van de Amended and Restated MAA, werd op 14 november 2014 een overeenkomst genaamd `Belgian DAT Business Transfer Agreement" gesloten tussen de Overdragende Vennootschap en de Overnemende Vennootschap (de `Belgian DAT Business Transfer Agreement"), met betrekking tot de verkoop van het gedeelte van de DAT-Business dat in België wordt gevoerd door de Overdragende Vennootschap (de "Belgische DAT-Business").

(" " )

OVERDRACHT VAN EEN BEDRIJFSTAK

Bij deze akte, opgesteld bij toepassing van de artikelen 770 en 762 van het Wetboek van vennootschappen, draagt BARCO NV aan Esterline Belgium BVBA, die aanvaardt, de Belgische DAT Business over. De overgedragen Belgische DAT-Business omvat alle essentiële activa en passiva evenals alle werknemers die verbonden zijn met de Belgische DAT-Business, zoals deze elementen zijn weergegeven in de Belgian DAT Business Transfer Agreement die aan de comparanten genoegzaam bekend is. De activa en passiva die geen betrekking hebben op de Belgische DAT-Business, alsook de activa en passiva die uitdrukkelijk werden uitgesloten van de overdracht in overeenstemming met de Belgian DAT Business Transfer Agreement, worden niet overgedragen aan de Overnemende Vennootschap en blijven in het vermogen van de Overdragende Vennootschap.

De partijen onderwerpen deze overdracht van de Belgische DAT-Business aan de regeling omschreven in de artikelen 760, 762, 764, 765, 766, 767 en 770 van het Wetboek van vennootschappen, zodat de overdracht van rechtswege tot gevolg heeft dat het geheel van activa en passiva die deel uitmaken van de Belgische DAT-Business wordt overgedragen aan de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 763 van het Wetboek van vennootschappen.

De verrichtingen die verband houden met de overgedragen Belgische DAT-Business, worden boekhoudkundig en juridisch geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf3l januari 2015 om 23:59:59 uur (de Overnamedatum).

Algeme e voorwaarden van de overdracht

1. De overdracht van de Belgische DAT-Business gaat in op de Overnamedatum.

2. De overdracht van de Belgische DAT Business brengt van rechtswege de overdracht met zich mee aan de Overnemende Vennootschap van de activa en de passiva ermee verbonden.

3. De Overnemende Vennootschap heeft de eigendom en het genot van de overgedragen Belgische

DAT-Business vanaf de Overnamedatum.

De Overnemende Vennootschap wordt vanaf de Overnamedatum gesubrogeerd in alle, in het kader

van de overdracht van de Belgische DAT-Business, overgedragen rechten en verplichtingen.

(.,.)

Voorwaarden modaliteiten en garanties van de verkoop

De overdracht van de Belgische DAT-Business, voorwerp van onderhavige akte, geschiedt aan de

voorwaarden en modaliteiten (inclusief de prijs voor de activa en passiva) en onder de garanties

zoals uiteengezet in de Belgian DAT Business Transfer Agreement.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien er tegenstrijdigheden of inconsistenties zijn tussen bepalingen van de akte enerzijds, en van bepalingen van de Belgian DAT Business Transfer Agreement anderzijds, dan zullen tussen partijen de bepalingen van de Belgian DAT Business Transfer Agreement primeren op de bepalingen van deze akte in zoverre daarmee geen afbreuk wordt gedaan aan bepalingen van dwingend recht of openbare orde.

(...)

Verklaringen pro fisco

Deze overdracht wordt voltrokken met toepassing van de voordelen zoals bepaald in artikel 442bis van het Wetboek Inkomstenbelastingen en in de artikelen 11 en 18 paragraaf 3 van het Wetboek btw. De partijen verklaren dat deze overdracht is gebeurd in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen.

(" " )

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte van het proces-verbaal met een volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþVoor-

behoudE aan ho' Belgisc

5taatsbi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 565.983.518

Benaming

(voluit) : ESTERLINE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : PRESIDENT KENNEDYPARK 35A, 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Toekenning van bijzondere volmachten - ontslag

Uittreksel uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van het college van zaakvoerders, 6 februari 2015

NEERGELEGD

1 3 Fa. 2015

ReGhtbanK

Gant, afd. KORTRIJK

ll

1 3 580*

Het college van zaakvoerders neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. Het college van zaakvoerders beslist met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke werking een bijzondere volmacht toe te kennen aan David Scott, Carter Johnson, Frank Timmermans, Kristof Vierin, individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Vennootschap volgende handelingen te stellen:

1. het sluiten van commerciële contracten met toeleveranciers, alsmede het wijzigen en beëindigen ervan;

2, het sluiten van contracten voor de huur en/of lease van voertuigen, machines en andere apparatuur,; alsmede het wijzigen en beëindigen ervan;

3. het sluiten van commerciële contracten met klanten voor het leveren van goederen en diensten door de Vennootschap, alsmede het wijzigen en beëindigen ervan.

4. Service Level Agreements te sluiten, met inbegrip van maar niet beperkt tot contracten voor het onderhoud, de herstelling en bediening van machines en andere apparatuur, alsook voor het algemeen beheer;

5. Vergunningen, attesten, notificaties of enige andere autorisaties aan te vragen, neer te leggen en te verkrijgen binnen de normale bedrijfsvoering; en

6. Het sluiten van vertrouwelijkheidsovereenkomsten met derden, alsmede het wijzigen en beëindigen ervan.

2. Het college van zaakvoerders beslist met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke werking een bijzondere volmacht toe te kennen aan Curtis Ruesser, Robert George, Frank Houston, Gregory Yeldon, Sylvie Desjardins, David Scott, Carter Johnson, Frank Timmermans, Kristof Vierfin, individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Vennootschap volgende handelingen te stellen,

1, Alle types van bankrekeningen te openen, te beheren of af te stuiten als nodig zijn voor de Vennootschap en in dit kader alle overeenkomsten te sluiten;

2, geld over te schrijven of op te nemen, of om de mandatarissen, bedienden of agenten van de Vennootschap die gemachtigd en bevoegd zijn om geld over te schrijven op of op te nemen van de rekeningen van de Vennootschap, inclusief, maar niet beperkt tot, elektronische transferten van fondsen ten voordele van de Vennootschap, het endosseren van cheques uitgeschreven ten voordele van de Vennootschap en het endosseren van andere verhandelbare stukken ten voordele van de Vennootschap, schriftelijk te machtigen en aan te stellen; en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad:

3. overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot bankverrichtingen;

3. Het college van zaakvoerders verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Josephine VANNEROM, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van het college van zaakvoerders te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 268, §2 van het Wetboek van vennootschappen, 6 februari 2015

Elk van de vennoten verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van vennoten:

1. De algemene vergadering aanvaardt met ingang van 1 februari 2015 het ontslag van de heer John Etherton als zaakvoerder van de Vennootschap. De algemene vergadering bedankt John Etherton voor de bewezen diensten.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Josephine VANNEROM en Marcos !AMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ESTERLINE BELGIUM

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 35A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande