ETIKETTEN VANDENWEGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETIKETTEN VANDENWEGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.939.376

Publication

17/10/2014
ÿþC

Lie

Àle

e:

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ç: (i

Getle Becbtipan Koopilanciél

Oeint tefelg Brugge

Po

1111111111J111j11!11!1111111i

V( beh(

aal

Bel! Staa

MONITEU

10 -10.

BELG

2014 01. OV I

BLELGI-S-Ce-STAATeStAt

Ondememingsnr 0446.939.376

Benaming (voluit) : ETIKETTEN VANDENWEGHE

. (verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Pietersnoordstraat 13

8000 Brugge

it

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastkiikken reserves doelswijziging wijziging boekjaar)

!I Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op 19 september 2014 , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene: vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! « Er1KEITEN VANDENWEGHE» te 8000 Brugge, Sint-Pietersnoordstraat 13, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerderl aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa eni passive afgesloten per 30 juni 2014. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift vanj dit verslag alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per 30 juni 2014 te hebbeni ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passive zullen neergelegdl worden ter griffie.

!I 2. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van heti betrokken artikel door de tekst zoals verder vermeld.

3. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door dei bijzondere algemene vergadering, de dato vijftien september tweeduizend en veertien, me¬ betrekking tot de dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en i kapitaalsverhoging

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie.

4. De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het

het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig (90) procent van heti tussentijds bruto-dividend, zijnde een netto bedrag van driehonderdzevenentwintigduizendi zeshonderd euro (C 327.600,00) om het kapitaal te brengen achttienduizend zeshonderd euro (C' 18.600,00) op driehonderdzesenveertigduizend tweehonderd euro (C 346.200,00) door inbreng in 1 geld, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

5. Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door:

1/ Mevrouw VANDENWEGNE Monique, hiernagenoemd, die verklaart in te schrijven voor een bedrag van driehonderdzevenentwintigduizend zeshonderd euro (C 327.600,00), welke zij volledig volstort, zijnde het netto dividend welke werd overgemaakt aan mevrouw VANDENWEGFIE Monique, voortvloeiende uit de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van vijftien september tweeduizend en veertien.

!Gezien voormelde vennootschap slechts één vennoot telt die alleen inschrijft op de huidige kapitaalverhoging, dienen de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen niet te, worden toegepast.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreveni ----globaal bedrag van driehonderdzevenentwintigduizend zeshonderd euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

327.600,00), werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato achttien september tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van driehonderdzevenentwintigduizend zeshonderd euro (C 327.600,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal ten bedrage van driehonderdzevenentwintigduizend zeshonderd euro (C 327.600,00).

6. Mevrouw VANDENWEGHE Monique Marie Joanna Lean, geboren te Brugge op zesentwintig september negentienhonderdnegenenveertig wonende te 8000 Brugge, Sint-Pletersnoordstraat 13, verklaart uitdrukkelijk geen nieuwe aandelen te creëren, doch de fractiewaarde per aandeel te verhogen door voormelde kapitaalverhoging.

7. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals verder vermeld.

8. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op een januari en af te sluiten op eenendertig december van elk jaar.

9. De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op dertig juni van elk jaar.

W. 1° De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een oktober tweeduizend en dertien (01/10/2013) te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en veertien (31/12/2014).

2° De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zat beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per tweeduizend en veertien, zal gehouden warden op dertig juni tweeduizend en vijftien (30/06/2015).

1.3.. Na eik artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering om volledig nieuwe statuten aan te nemen, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en de, bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zullen de statuten van de vennootschap voortaan luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken ;

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ETIKETTEN VANDENWEGHE",

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Sint-Pietersnoordstraat 13

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdzesenveertigduizend tweehonderd euro (C 346.200,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

6. a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/ tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

A. De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

B. De ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de volgende

voorwaarden, overeenkomstig artikel 184, 5§ Wetboek Vennootschappen:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen

werden geconsigneerd;

3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig

vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe

accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt het verslag melding van deze



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

terugbetaling of consignatie in zijn conclusies. De terugname van het resterend actief gebeurt' door de vennoten zelf.

7. a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw Monique Vanclenweghe, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met Inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te warden bekendgemaakt. Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Wanneer een zaakvoerder bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, en

a) Er geen college van zaakvoerders werd ingericht, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

b) De zaakvoerder de enige vennoot is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

c) Er een college van zaakvoerders werd ingericht, dan is de betrokken zaakvoerder verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Dit laatste wordt in voorkomend geval eveneens opgenomen in het verslag van de commissaris. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, paragraaf 3, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen,

a) De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de

vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar voordelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

8, Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doei:

A. De fabricage van papieren en kartonnen schrijf- en drukartikelen met in het bijzonder de

fabricage van zelfklevende etiketten,

Werkplaats voor fotogravure en galvanoplastiek,

Werkplaats voor het typografisch zetten en drukken,

Werkplaats voor het fotografisch zetten,

Werkplaats voor het bedrukken van naametiketten, wensetiketten, verpakkingslint, kaasvlaggen,

textieletiketten, allerhande soorten linten en verpakkingen,

Werkplaats voor fotografische en andere reproductie,

Reclamebureau, ontwerpbureau, tekenbureau.

Dit alles in de ruimste zin, voor eigen rekening, in consignatie, op commissie, als tussenpersoon

of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een

gelijkaardig doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel

vergemakkelijken. In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en

commerciële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan

met het maatschappelijk doel.

B. De creatie, productie en commercialisatie van kunstvoorwerpen op basis van alle mogelijke technieken, zoals schilderen, tekenen, boetseren, drukken, lassen, en andere knutseltechnieken. Het begeleiden, adviseren en het geven van workshops met betrekking tot de creatie, productie en commercialisatie van kunstvoorwerpen.

C. Het beheren van een roerend en onroerend patrimonium.

Het verwerven, beheren en valoriseren van allerhande roerende waarden en effecten. Het onderschrijven bij de oprichting of het verwerven na de oprichting van aandelen in andere vennootschappen. Het beheren en valoriseren van een aandelenportefeuille, meer bepaald vla aan- en verkoop of andere eigendomsoverdrachten, via het ontvangen van dividenden, via het

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mot111.1

geven van voorschotten, via borgstellingen en via samenwerking en via interventies in het bestuur.

Het kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden en herstellen van onroerende goederen of rechten, met het oog op het behoud van de waarde ervan of het realiseren van een rendement of meerwaarde.

D. Het opnemen van bestuurders- of managementfuncties, al of niet bezoldigd, in andere ondernemingen of vennootschappen, al of niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap. 10. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op dertig juni van elk jaar om tien uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook eert buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te hebben ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, behoudens wanneer er een externe zaakvoerder is benoemd.

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden

rechten uit.

c) Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de bloot-eigenaar.

12. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BI/BA Joost Vertex* & Stijn Demesmaeker, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Notulen van de bijzondere algemene vergadering

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

26/02/2014 : BG075434
04/02/2013 : BG075434
06/02/2012 : BG075434
29/12/2010 : BG075434
17/12/2009 : BG075434
30/12/2008 : BG075434
24/12/2007 : BG075434
02/02/2007 : BG075434
14/09/2006 : BG075434
23/12/2005 : BG075434
14/07/2015 : BG075434
21/12/2004 : BG075434
08/12/2003 : BG075434
02/01/2003 : BG075434
10/03/2001 : BG075434
13/02/1999 : BG075434
01/01/1997 : BG75434
14/04/1992 : BG75434
27/04/2018 : BG075434

Coordonnées
ETIKETTEN VANDENWEGHE

Adresse
SINT-PIETERSNOORDSTRAAT 13 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande