ETN BOVAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETN BOVAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.903.132

Publication

14/07/2014
ÿþMad Ward11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Hi 1111 13 W! II

Ondememingsnr : 0448.903.132

Benaming

(voruio : Etn BOVAL

(verkort) :

Rechtsvorm " Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8940 Wervik(Geluwe), Beselarestraat 66A

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 WilEi 1992 - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bart VANDERCRUYSSE te Wervik op 18 juni 2014,: ter registratie neer te leggen, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van voormelde' vennootschap, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit:

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bederevisor, de BVBA Veule Verdegem & Co, met kantoor te 9000 Gent, Coupure Rechts 7141 vertegenwoordigd door mevrouw Veerie Verdegem, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijner, betreffende de hierna vernielde inbreng in nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van BVBA Etn BOVAL, te houden voor, Notaris Bart Vandercruysse, notaris met standplaats te Wervik, zal zich dienen uit te spreken over de kapitaalverhoging door inbreng in nature, onderschreven door de enige aandeelhouder, voor een bedrag van 900.000,00 en bestaande uit het openstaand saldo van zijn "dividend-schuldvordering" In de boekhouding van' voornoemde vennootschap, dat zal ontstaan ingevolge de voorgenomen beslissing tot uitkering van het tussentijds dividend onder afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, mits creatie van 36.290 nieuwe aandelen.

Door de inbreng in natura zal het maatschappelijk kapitaal van BVBA Etn BOVAL, oplopen van E 18.600,00 tot E 918.600,00, vertegenwoordigd door 37.040 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, elk 1/37.040ste vertegenwoordigend van het maatschappelijk kapitaal.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat onderhavig verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

-De algemene vergadering van 18 juni 2014 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging beoogd in , onderhavig verslag, besloten tot toekenning van een dividend ten belope van E 1.000.000,00 in toepassing van, artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

-De algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92

" bedoelde roerende voorheffing van 10 %, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam' van iedere aandeelhouder die ontstaat uit het besluit tot winstuitkering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve' voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der, Bedrilfsrevisoren inzake inbreng in nature;

-Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte; bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding. van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voorj uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

-De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste. overeenkomtmet het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

Indien de enige aandeelhouder besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal ais vergoeding voor deze inbreng in nature 36.290 volledig volgestorte aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Etn BOVAL worden uitgegeven, zonder nominale

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

49 2 JULI 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van E 900.000,00. De 36.290 nieuw uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan de enige aandeelhouder, de heer Danny Catteau voornoemd, mits een eventuele vergoeding aan de huwgemeenschap indien daartoe een aanleiding bestaat.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met E 900.000,00 teneinde het te brengen van E 18.600,00 tot E 918.600,00.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de enige aandeelhouder van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte Intentie daadwerkelijk uitvoert.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen laimess opinion"

Onderhavig verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden,

Gent, 3 juni 2014

BVBA Veerle Verdegem & Co

Vertegenwoordigd door Veerle Verdegem

Bedrijfsrevisor"

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 637 WIB 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds brutodividend, zijnde een verhoging met een bedrag van negenhonderdduizend euro (900.000,00 E) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) op negenhonderdachttienduizend zeshonderd euro (918.600,00 E), door de hierna beschreven inbreng van een bedrag van negenhonderdduizend euro (900.000,00 E) van de schuldvordering in lopende rekening van de heer Danny Catteau, wonende te 8940 Wervik(Geluwe), Bes elarestraat 66/A.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van 36.290 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Inbreng

De heer Danny Catteau, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng in nature te doen van een bedrag van negenhonderdduizend euro (900.000,00 ¬ ) van de schuldvordering in lopende rekening die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap.

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit-bedrag van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van heden, voorafgaandelijk aan dees. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner.

Vergoeding

Ter vergoeding van de inbreng in natura, gewaardeerd op negenhonderdduizend euro (900.000,00 E), worden de 36.290 nieuwe, volgestorte aandelen toegewezen aan de enige vennoot, de heer Danny Catteau. Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans negenhonderdachttienduizend zeshonderd euro (918.600,00 E) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenendertigduizend en veertig (37.040) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede besluit

De vergadering besluit de tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten aan het voorgaande besluit aan te passen en dit als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderdachttienduizend zeshonderd euro (918.600,00 q en is verdeeld in zevenendertigduizend en veertig (37.040) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/zevenendertigduizend en veertigste (1/37.040ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.»

Derde besluit:

De vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerder van de vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en opdracht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris Bart Vandercruysse

Tegelijk hierbij neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal

-verslag bedrijfsrevisor inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura

-bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura -gecoördineerde tekst van de statuten

SijlagenTiEffiet-Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aar het BeIgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luj1iB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/02/2014 : IE034419
24/12/2012 : IE034419
03/01/2011 : IE034419
28/12/2009 : IE034419
15/12/2009 : IE034419
12/10/2009 : IE034419
13/02/2009 : IE034419
13/02/2008 : IE034419
08/12/2006 : IE034419
25/01/2006 : IE034419
21/12/2005 : IE034419
13/12/2004 : IE034419
29/12/2003 : IE034419
16/01/2003 : IE034419
19/12/2001 : IE034419
28/12/1999 : IE034419
20/01/1999 : IE034419
24/12/1996 : IE34419
01/01/1995 : IE34419

Coordonnées
ETN BOVAL

Adresse
BESELARESTRAAT 66A 8940 GELUWE

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande