ETOILE EC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETOILE EC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.764.441

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0364-012
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12321-0428-012
30/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

17-ITC_IZ5 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

NEERGELEGD

18 -05- 2012

xKM5- G

KOOPH TNE GENT

1111*1 W2IIV097INNmVn63N"

3~l~l11

h

s

Ondememingsnr : 0461.764.441

Benaming

(voluit) : ETOILE EC

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : OTTERGEMSESTEENWEG 229 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 23 maart 2012:

De raad van bestuur besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 229 naar 8500 Kortrijk, Groeningekaai 23 bus 51 en dit met ingang van heden,

Eric HUYSENTRUIJT Birna HUYSENTRUIJT

Bestuurder Bestuurder

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.07.2011 11297-0301-012
14/04/2011
ÿþBenaming : ECURIE ETOILE

(voluit}

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ottergemsesteenweg 229

9000 Gent

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - Wijziging naam - Wijziging doel - Kapitaal in euro - Aanpassing van de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering - Wijziging van het bestuur en de externe vertegenwoordiging van de vennootschap - Goedkeuring van volledig vernieuwde statuten.

Uit een proces-verbaal (D10909) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 24 maart 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft :

1° te herbenoemen tot bestuurder van de vennootschap : de heer Eric HUYSENTRUIJT, wonende te 8500 Kortrijk, Groeningekaai 23 bus 51 en mevrouw Birna HUYSENTRUIJT, wonende te 8400 Oostende, Aartshertoginnestraat 58/0101, die hun opdracht hebben aanvaard.

Hun opdracht zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016.

Overeenkomstig artikel 19 van de volledig vernieuwde statuten wordt de vennootschap in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als college, ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

2° de naam van de vennootschap te wijzigen in "ETOILE EC".

3° het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten :

"4. Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming, vereniging of instelling.

5. Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn.

6. Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

7. Het optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, de vennootschaop kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels- en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

8. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en, aanverwante immateriële duurzame activa.

9. De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen, welke rechtstreeks of: onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, ze kan optreden als tussenpersoon, corres

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VNVIN~~I~~I~V~IWNV

*iiosaeao"

Ondernemingsnr : 0461.764.441

N1T! ERGELEGD 4 APR 2011

RECHri

414N

KOOpHANDPI TF f:Fluï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

pondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, ze kan adviezen verlenen van economische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van financiën, verkoop, investeringen, financieringen, beheer en administratie.

De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan."

4° ten gevolge van de invoering van de euro, het bedrag van het kapitaal, dat in de statuten nog vastgesteld was op acht miljoen zevenhonderdduizend (8.700.000,-) Belgische frank, te schrappen en te vervangen door tweehonderd en vijftienduizend zeshonderd zevenenzestig euro zesendertig cent (¬ 215.667,36).

5° de regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering aan te passen en in de statuten te bepalen :

- dat de raad van bestuur in de oproepingen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, de aandeelhouders, tenminste vijf (5) werkdagen véór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- dat zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen worden beschouwd.

- dat de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de algemene vergadering mogen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

6° de regeling aangaande het bestuur en de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen en in de statuten te bepalen :

- dat de raad van bestuur bevoegd is om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- dat, overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

- dat de raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vennootschap kan opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

- dat de vennootschap gemachtigden van de vennootschap kan aanstellen en dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen geoorloofd zijn.

- dat de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen optreedt.

- dat, indien de raad van bestuur besluit tot het instellen van een directiecomité, de vennootschap geldig vertegenwoordigd wordt in haar handelingen en in rechte en binnen het kader van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, die samen optreden.

- dat de vennootschap, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde, afzonderlijk optredend, indien er meerdere zijn.

- dat de vennootschap bovendien geldig vertegenwoordigd wordt door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

7° volledig. nieuwe-statuten-aan te -nemen,- in overeenstemming met de. genomen. besluiten. en. de.be-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- Luik B - Vervolg

behouden



palingen van het Wetboek van vennootschappen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- het verslag van de raad van bestuur omtrent de wijziging van het doel;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

aan het

Belgisch

eStaatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Dirk Van Haesebrouck

Notaris



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10351-0070-012
11/01/2010 : KO141984
28/07/2009 : KO141984
29/07/2008 : KO141984
19/10/2007 : KO141984
09/07/2007 : KO141984
17/07/2006 : KO141984
28/07/2005 : KO141984
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0417-012
08/07/2004 : KO141984
29/12/2003 : KO141984
31/07/2003 : KO141984
26/07/2002 : KO141984
21/07/2000 : KO141984
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0294-012

Coordonnées
ETOILE EC

Adresse
GROENINGEKAAI 23, BUS 51 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande