EURINVESTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURINVESTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.549.416

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 20.06.2014 14202-0271-013
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.05.2012, NGL 29.06.2012 12238-0466-012
18/01/2011
ÿþ."

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELE.GD

-5. 01. 7011

1,BANiz,

1111.111111411111ill

Ondememingsnr : offl . 543:106 Benaming.: EURINVESTS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meensesteenweg 529

8800 Roeselare

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), opL 29 december 2010, BLIJKT dat:

L de sub IV nagemelde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam - "EURINVESTS" heeft opgericht.

II. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 529.

III. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

IV. de vennoot oprichter is: de heer NOLLET Krist Piet, geboren te Roeselare op 03 april 1967, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare/Rumbeke, Meensesteenweg 529.

V. het maatschappelijk kapitaal tien miljoen vierhonderd negentig duizend tweehonderd euro (¬ 10.490.200,00) bedraagt en volledig volstort is.

VL het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door inbreng in natura, beschreven in het bedrijfsrevisoraari verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1/ander Donckt  Roobrouck Christiaens Bednjfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bednjfsrevisoren" met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, RPR Brugge afdeling Oostende,. ondememingsnummer 0462.836.191, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, daartoe I: aangesteld door voomoemde oprichter; welk verslag, gedateerd op 28 december 2010, besluit in volgende bewoordingen:

W. BESLUIT

De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURINVESTS" bestaat uit de inbreng van aandelen op naam ten bedrage van 10.490.200,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bednjfsrevisoren

inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van

de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen

ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is

en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal

en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet

overgewaardeerd is, in zoverre de resultaten die aan de basis liggen van de rendementsberekeningen

daadwerkelijk gerealiseerd worden.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit zestigduizend (60.000) volgestorte aandelen van de BVBA

"EURINVESTS" zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 219 van het Wetboek van

Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

IMj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 28 december 2010

(getekend)

"VANDER DONCKT - ROUBROUCK - CHRISTlAENS"

Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Vete 5 " " " " " " " " p:r. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod2.f

Voor- i

hehauden

VIL het boekjaar ingaat op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

aan het

Belgisch Het eerste boekjaar vangt aan op heden (28 december 2010) om te eindigen op éénendertig decembervan het Staatsblad : jaar tweeduizend en elf.

" VIIL omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo, de.statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor..de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk. kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemène vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst." "

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meervereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist,. dan' worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege. als :vereffenaars: beschouwd; niet. alleen.. om kennisgevingen- en betekeningen te ontvangen, maar ook om- de vennootschap. daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de .vennoten. Zij.beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging, van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze, bevoegdheden ::bij gewone meerderheid .beperken: De vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in . functie treden''nadat.Zijn/hun aanstelling door. de, rechtbank van koophandel: is- bevestigd of gehomologeerd. Alle activa' van.. de:vennciotschap.. worden gerealiseerd .tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien- niet allé aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen,' hetzij

door voorafgaandelijke betalingen te doen.° .

DC. als statutair .zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld, en dit voor onbepaalde duur: voornoemde heer Krist NOLLET.

Afgezien van bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers wordt de vennootschap overeenkomstig artikel 22 der statuten. jegens derden en in aile handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door een afzonderlijk optredend zaakvoerder, zelfs zo er meerdere.zijn.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening èn op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, ,wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen' worden

" benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de deskundige medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

XI. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

sloor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hiema beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

" het bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondememingen in de ruimste zin van het woord, en inzonderheid:

o het management te verzekeren of op te treden als management-consultant en dit voor alle functies of activiteiten van management in en voor bedrijven, instellingen, kantoren, mede-eigendommen of zelfstandigen, zowel natuurlijke als rechtspersonen;

o studies uitvoeren, opleiding en advies geven, projecten opzetten, begeleiden, promoten, uitvoeren en beheren in verband met informatica, bedrijfsbeheer, bedrijfsfinanciën, bedrijfsinformatie, bedrijfsontwikkeling en bedrijfsinplanting (zoals onder andere bedrijvencentra, bedrijvenparken, wetenschapsparken, en dergelijke meer);

o aan research te doen of op te treden en deel te nemen aan alle activiteiten in verband met het verwerven, verhandelen, commercialiseren, tot stand brengen, ontwikkelen of laten ontwikkelen van allerlei uitvindingen, nieuwigheden, procédés, patenten en dergelijke meer;

o het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, financiën, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen;

o het verlenen van alle mogelijke diensten in het kader van voormelde activiteiten, ondermeer door het behartigen, ondersteunen en adviseren van zakenbelangen van andere ondernemingen, privé-personen en instellingen in het algemeen, met inbegrip van aile commercieel, economisch, financieel,

." Z; r! ::c pees.., :;r_ . aa" ,F..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 2.1

juridisch, administratief, boekhoudkundig, fiscaal, sociaal, organisatorisch, bestuurs- en technisch advies, selectie en aanwerving, verzekeringen, financieringen en bemiddeling terzake;

o de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon zich alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurs- en/of vereffeningsfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en/of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurs- en/of vereffeningsmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door hàar zaakvoerder(s) en/of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

de onderneming -in onroerende goederen zowel, zélfstándig, al dan niet met onderaannemers, als in

onderaanneming -welke ondermeer omvat: "

o de verwerving, de vervreemding,.. het beheer; de .borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de-.huur en verhuring,. het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het.;

makelen in onroerende goederen; . '

o .de algemene coördinatie en uitvoering" van alle bouwwerk(zaamhed)en in de: ruimste. zin van het - woord, al. dan niet met onderaannemers,--evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de

meest brede zin, met inbegrip van deonroerénde leasing; ' " " - -

o aile werkzaamheden van coórdinatoiontwerp en coárdinatorverwezenlijking, zoals deze bepaald zijn in de wet van vier augustus negentienhonderd zesennegentig betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk en het Koninklijk besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen;

de ontwikkeling, de assemblage, de productie, de plaatsing; de installatie, de omvorming, de verboûwing, het onderhoud en de maintenance inspecties en  begeleiding van, alsmede de handel in:

o technische, industriële, mechanische, elektrische en elektronische apparaten, machines en installaties

en onderdelen ervan; .

o meubelen en andere sier- en gebruiksvoorwerpen uit gelijk welke grondstof;

o werktuigmachines, met inbegrip van de machinebouw voor de hout-, metaal-, non ferro-, kunststof-, textiel-, petrochemische-, auto-, rubber-, voedings-, druk-, medische en chemische industrie, glas- en bouwnijverheid, de vatenindustrie, de algemene werktuigbouwkunde en de met land- en tuinbouw gepaard gaande nijverheden;

o automatische en/of transportsystemen.

" het uitvoeren van alle (project)studies en onderzoek; het 'verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult en assistentie op gebied van management, milieu, engineering en consulting, alsook wat betreft technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch, sociaal en juridisch beheer en advies.

" de aan- en verkoop, het verhandelen, het exporteren en importeren, in het groot en in het klein, van eender welke materialen en/of al dan niet afgewerkte producten, zoals ondermeer: bouwproducten, bouwstoffen, bouwmaterialen, metaal- en ijzerwaren, ruwe en halfafgewerkte producten van de ijzer- en staalnijverheid, plastiek, hout, bijhorigheden, grondstoffen, nevenproducten, zowel nieuw als tweedehands.

" het opzetten, het bestuderen, het promoten, het uitvoeren en het installeren van alle projecten in verband met informatica, burotica en aanverwante toepassingen, zoals ondermeer "wireless" en "wired" netwerken, met inbegrip van de verbouwingen aan gebouwen nodig voor de installatie van dergelijke netwerken en projecten; het aan- en verkopen, het verhuren, het onderhoud, het beheer en de installatie van hard- en software, informatica, telefonica, burotica en aanverwante producten in klein- en groothandel; het ontwerp, het beheer, de installatie, het onderhoud, het verhuren en de verkoop van alle eigen software, webdesign, webhousting, logo- en grafisch ontwerp, tot en met totale marketingtoepassingen in verband met software en internet.

aan research te doen of op te treden en deel te nemen aan alle activiteiten in verband met het verwerven, verhandelen, commercialiseren, tot stand brengen, ontwikkelen of laten ontwikkelen van allerlei uitvindingen, nieuwigheden, procédés, patenten en dergelijke meer.

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

het vermogensbeheer in de ruimste zin van het woord, zowel van onroerende als van roerende goederen, en inzonderheid:

o het beheer van onroerende goederen en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, zoals ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, het  laten  bouwenlver- en ombouwen/onderhouden, alsook het ter beschikking stellen van onroerende goederen en activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

o het beheer van een roerend patrimonium, ondermeer het verwerven en verhandelen van roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen; het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan

" . ;,~''._ . ..... " " i.. ._ . ,_.... ." . .... .

'fi'J f. ' " ` ' " f" r.'" C'í.`: . . . ._.

."~ 4el' ..,. " .r::ly" . .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden afin het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aàrt het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

rrrod 2.1

emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur;

o het beheer van een kunstpatrimonium, ondermeer de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstvoorwerpen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden,, `zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen .die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks ais .onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag .ondërrneer.en zonder dat de '-navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard ;- verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel,in verband, staan of dè

" ',verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; bevorderen en/of helpen uitbreiden - " .

zich door middel van vereniging; inschrijving, inbreng in speciën. of in. natura; fusie;- opslorping,

" samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst, afspraak. of .op: het

even welke wijze interesseren in alle " Belgische of buitenlandse bestaande . of . op , te richten vennootschappen, 'firma's; instellingen of ondernemingen waarvan het doel gelijk,. analoog of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de 'hand zoudën werken of .bevorderen of

uitbrëiden, en érhet bestuur van voeren. " ."

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen. uitoefenen rider zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals. onder., meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- :en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten."

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

XIi..- omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de derde donderdag van de maand mei om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag `plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en twaalf om negentien uur.

" De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld'

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten i de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander stemgerechtigd vennoot om zich te laten vertegenwoordigen. "

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering beheren. " Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de " in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en : vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd .°

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De compara nten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

VOLMACHT

Enkel ter voldoening van alle administratieve formaliteiten en verplichtingen tegenover de BTW- en belastingsadministraties, bij één of meer erkende ondernemingsloketten en bij de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) naar aanleiding van de oprichting dezer vennootschap, verleent voornoemde oprichter alhier een bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan mevrouw DELECLUSE Catherine Maria Monique (rijksregistemummer: 590811 344 39). wonende te 8500 Kortrijk, Elzenlaan 37.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staats blad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte;

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura;

. . . _ . . -, :~+r.- r ,, ï,, t:r,tr,_. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EURINVESTS

Adresse
MEENSESTEENWEG 529 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande