EUROCARRIERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROCARRIERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.499.089

Publication

30/06/2014
ÿþmoc111.1

na neerlegging ter gri

III III II III! II I I II llI

*14126142*



NITEUR BII 2 1 -06- 2

C ISCH STAA

J

VI

behi

aal

Bel Staa

L3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

--- NEERQELEGD

.:.LGE 'Pi fSE\LAD

Griffie Rechtbank Koophandel

18 JUN 2014

Gent Afdelimi iLigge

De geler

i

Ondernemingsnr : 0438.499.089

Benaming (voluit): EUROCARRIERS

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!:

Zetel Kraakstraat 2

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffening stelling -sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal verleden voor MICHEL VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme - Notaris :! Christian Van Damme - Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-! !! Andries) op 23 mei 2014 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! 'EUROCARRIERS", met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Kraakstraat 2, waarvan huidig uittreksel! werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van! Koophandel, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen : Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

!! Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) Op acht april tweeduizend en veertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag! i! opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel! 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en! passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; ! !! b) Op acht april tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren Burg.: !! Ven. CVBA, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, overeenkomstig artikel !! 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

1: "7. BESLUTT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek vaW vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA EUROCARRIERS met: zetel te 8380 Zeebrugge, Kraakstraat 2, een boekhoudkundige staat afgesloten op 28 februari' 112014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 4.800,42 EUR en een netto-passief (negatief eigen vermogen) van -521.583,81 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinukeit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 28 februari 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre !i de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de !I vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet !bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA EUROCARRIERS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 8 april 2014"

1.De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door; !: zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig! artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per achtentwintig februari tweeduizend en veertien.

;!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

.4.Voor-behouden "pan hei telgisch Staatsblad



De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van' activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3.De vergadering besloot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. 4.Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige niet-statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering nam kennis van de staat per achtentwintig februari tweeduizend en veertien.

Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éériparig goed.

De vergadering besloot, bij afzondertijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

5. De vergadering stelde vast dat er in de staat van actief en passief van achtentwintig februari tweeduizend en veertien nog schulden zijn opgenomen, nl. een vordering in rekening-courant van de zaakvoerder, de heer VANDEVELDE Rogier te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hogeweg 76 en een achtergestelde lening toegekend door de BVBA Business Club Services met ondernemingsnummer 0433.635.332, vertegenwoordigd door de heer VANDEVELDE Rogier.

De heer VANDEVELDE Rogier doet afstand van zijn vordering in rekening-courant.

Wat betreft de achtergestelde lening toegekend door de BVBA Business Club Services komt de heer VANDEVELDE Rogier tussen in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van BVBA Business Club Services en bevestigt hierbij dat deze schuld moet beschouwd worden als niet langer bestaande in de boekhouding van BVBA Eurocarriers vermits hij zich ertoe verbindt, ten titel van resultaatsverbintenis, om deze vordering waarvan duidelijk blijkt dat die nooit zal kunnen worden geïnd boekhoudkundig te verwerken bij BVBA Business Club Services als verlies. Dit zodat de vereffening effectief kan afgesloten worden zonder schulden ten overstaan van derden. Ondergetekende notaris heeft de vergadering erop gewezen dat de vereffening slechts kan afgesloten worden wanneer er geen schulden meer bestaan ten aanzien van derden. De heer Vandevelde Rogier verklaart verder de nodige stappen te zullen ondernemen om dit alles boekhoudkundig te verwerken.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogén van de aandeelhouders, In de verhouding tot hun aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien aile aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per achtentwintig februari tweeduizend en veertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap BVBA "EUROCARRIERS" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besloot nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hogeweg 76.

6. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de heer Vanclevelde Rogier, voornoemd, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhálingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Afschrift van de akte

- Verstag van de bedrijfsrevisor

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Voorbehouden 'ai het telgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

.>

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2014 : BG092350
21/12/2012 : BG092350
10/02/2012 : BG092350
29/12/2010 : BG092350
24/12/2009 : BG092350
24/12/2008 : BG092350
24/12/2007 : BG092350
02/01/2007 : BG092350
16/01/2006 : BG092350
03/01/2005 : BG092350
10/03/2004 : BG092350
12/02/2003 : BG092350
03/08/2002 : BG092350
11/01/2001 : BG092350
24/06/1995 : GE178283
01/01/1993 : BG70528
01/01/1992 : BG70528

Coordonnées
EUROCARRIERS

Adresse
KRAAKSTRAAT 2 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande