EUROPEAN-BAHRAINI ORGANISATION FOR HUMAN RIGHTS, AFGEKORT : EBOHR

Association sans but lucratif


Dénomination : EUROPEAN-BAHRAINI ORGANISATION FOR HUMAN RIGHTS, AFGEKORT : EBOHR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 597.825.351

Publication

20/02/2015
ÿþMOD 2,2

Ondernemingsar Benaming

(voluit) : European-Bahraini Organisation for Human Rights

(verkort) : EBOHR

Rechtsvoren : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Hamiltonpark 14, 8000 Brugge

Onderwerp akte : (Onderhandse) Oprichtingsakte - Oprichtingsstatuten

De oprichters: Danckaert Maarten, wonende te Hamiltonpark 14, 8000 Brugge, geboren te Brugge (België), op 14/02/1988

Jawad Husain, wonende te House #706, Street #821, Block #608 Sitra (Bahrein), geboren te Manama (Bahrein), op 10/12/1987

Darwish Asma, wonende te House #706, Street #821, Block #608 Sitra (Bahrein), geboren te Teheran (Iran), op 12/10/1990

Alhalwachi Fatema, wonende te Flat #21, Building #1339, Road #4149, Block #441 North Sehla (Bahrein), geboren te Damascus (Syrië), op 19/09/1990

Bouchiba Amel, wonende te Rue de Soleil 34 A, 2504 Bern, Zwitserland, geboren te Tataouine (Tunesië), op 01/0811980

Danckaert Bieke, wonende te Houthulststraat 11, 8000 Brugge, geboren te Brugge (België), op 11/1011990 Alhaddad Ahmed, wonende te Statensingel 15, 8211 PL Maastricht (Nederland), geboren te Jidhafs (Bahrein), op 25/04/1992

Zijn op de algemene (stichtings)vergadering van 18/09/2014 overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, in overeenstemming met de wet van 27 juli 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, waarvan de statuten als volgt worden samengesteld:

HOOFDSTUK I. NAAM, ZETEL, DOEL & DUUR.

Art. 1', De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam "European-Bahraini Organisation for Human Rights (verkort EBOHR)".

Art. 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Hamiltonpark 14, 8000 Brugge, gelegen In het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen afdeling Brugge, Ze kan verplaatst worden bij beslissing van de algemene vergadering, waarna dit bekendgemaakt zal worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De vereniging kan evenwel bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur bijkantoren oprichten, inclusief in het buitenland, zonder dit te communiceren d.m.v. bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 3: par.1: De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, voor zover de gerealiseerde winst gebruikt wordt om dit doel te verwezenlijken, het behartigen van de belangen van de bevolking van Bahrein en de overige landen die deel uitmaken van de Arabische (golf)regio; met name op het gebied van het bevorderen van de eerbiediging van mensenrechten, burgerschap en democratie binnen het kader van internationale conventies en verdragen. Om dit doel te verwezenlijken worden volgende activiteiten ondernomen: het organiseren van advocacy en (media-gerelateerde) bewustmakingscampagnes, monitoren en rapporteren van mensenrechtenschendingen, verlenen van juridisch advies aan de (nabestaanden van) slachtoffers van mensenrechtenschendingen, ondersteunen en opleiden van mensenrechtenactivisten d.m,v, workshops en conferenties, fondsenwerving en het verrichten van eigen onderzoek naar de mensenrechten-situatie en politieke hervormingen, begeleiden van wetenschappelijk en journalistiek onderzoek, uitgeven van publicaties en uitbaten van een eigen website, en samenwerken met andere actoren ter realisatie van gemeenschappelijke doelstellingen.

par.2: De vereniging mag, tot verwezenlijking van haar doel, en ondergeschikt daaraan, alle activiteiten, met inbegrip van handelsdaden, uitoefenen, op voorwaarde dat de eventuele opbrengsten daarvan uitsluitend besteed worden aan de niet-winstgevende doelstelling, ln die zin mag zij ook roerende en onroerende goederen aanschaffen, huren of ruilen, en alle andere verrichtingen - inclusief het afsluiten van overeenkomsten met publiekrechtelijke en privaatrechtelijke personen, het aanwerven van personeel en het afsluiten van verzekeringspolissen - uitvoeren of manifestaties organiseren die daartoe nuttig worden geacht. Dit alles zowel; in het binnen- als in het buitenland. Zij kan bovendien subsidies verwervenLzowel van publieke als van. private:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ilfl i 11 jjliji1.1711 IV

O5.1::7

f

fet

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

REERCELECD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 9 FEB 2015

25 X51

Gent Afd' igrugge ne griffier

rdi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2,2

instellingen, aan sponsoring doen, vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland, alsook zelf als vertegenwoordiger optreden.

par.3: De vereniging onderschrijft de regels van de democratie, evenals de universeel geachte rechten van de mens, en kant zich tegen elke vorm van discriminatie. Zij verbindt zich ertoe de normen en waarden die zijn vastgelegd in het Europees Verdrag tot bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (ECHR), en de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UDHR), te respecteren.

Art, 4: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden, krachtens een beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig de bepalingen van art. 20 van de wet van 27 juni 1921 en de wet van 2 mei 2002.

HOOFDSTUK II. LEDEN, TOETREDING, ONTSLAG 8i UITSLUITING

Art, 5: par.1: De vereniging telt twee types leden; namelijk werkende en niet-werkende leden. Enkel leden van het eerste type kunnen, desgevallend, deel uitmaken van de raad van bestuur en/of de algemene vergadering, (De leden van dit type worden, in het juridisch jargon, ook wel "effectieve" of "werkelijke" leden genoemd.) De 7 bovenvermelde oprichters zijn de eerste werkende leden, Overigens zijn het de eerste 6 bovenvermelde werkende leden die, ten tijde van de oprichting, de raad van bestuur vorm(d)en. De niet-werkende leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend,

par.2: Het totaal aantal leden van de vereniging is niet gelimiteerd, maar bedraagt nooit minder dan 5 werkende leden, Gezien de aard van het doel en de activiteiten van de vereniging, en de kans op represailles vanwege de overheden van de staten die het onderwerp uitmaken van haar onderzoek en campagnes, zal de vereniging er zich niet toe verplicht voelen om de namen van de (nieuwe) niet-werkende leden openbaar te maken. Overigens zijn de leden in geen enkel geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen die de vereniging is aangegaan ten opzichte van derden.

Art. 6: par.1: Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, als zodanig wordt aanvaard en die er zich toe verbindt de doelstellingen van de vereniging te helpen realiseren, haar statuten en huishoudelijk reglement aanvaard, en haar besluiten zal naleven, De beslissing van de algemene vergadering is soeverein/discretionair en dient niet verplicht gemotiveerd te worden.

par.2: Als niet-werkend lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur wordt toegelaten. Een kandidaat-lid van laatstgenoemd type, dient zijn of haar toetredingsverzoek schriftelijk (via brief of e-mail) te richten aan de raad van bestuur of aan diens voorzitter,

Art. 7: Aan het lidmaatschap van de vereniging, haar raad van bestuur of haar algemene vergadering, is geen lidgeld, nog enige andere vergoeding verbonden. Tenzij er hierop expliciet uitzonderingen vermeld worden in de hieronderstaande artikelen.

Art. 8: par,1: Elk lid, ongeacht het type, kan steeds vrijwillig uit de vereniging treden, mits ontslagname per schrijven gericht aan de raad van bestuur of aan diens voorzitter. Het ontslag van een niet-werkend lid gaat in daags na het ogenblik waarop de raad van bestuur, of diens voorzitter, kennis heeft genomen van het schrijven. Een werkend lid, daarentegen, dient zijn of haar ontslag minstens één maand of voorhand aan te kondigen.

par.2: Een (gedwongen) uitsluiting kan slechts door de algemene vergadering met meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden uitgesproken. In geval van de uitsluiting van een werkend lid, dient de algemene vergadering de persoon in kwestie eerst te hebben uitgenodigd om gehoord te worden, alvorens tot een stemming te kunnen overgaan. Bij de uitsluiting van een niet-werkend lid, is de oproeping en horing van de natuurlijke of rechtspersoon in kwestie evenwel niet verplicht.

par.3: Een uitsluiting wordt onmiddellijk effectief, tenzij de algemene vergadering en de persoon in kwestie gezamenlijk tot een andere regeling zouden komen. Dit kan, bijvoorbeeld, het geval zijn indien door toedoen van de uitsluiting het aantal leden onder het statutair bepaalde minimum zou dalen (zie art. 5 par.1 voor dit minimum). In het laatste geval kan de uitsluiting van het lid, eventueel, met een redelijke termijn worden opgeschort totdat er een vervanger is gevonden.

par.4: Overigens eindigt het lidmaatschap van rechtswege ingeval de natuurlijke persoon komt te overlijden, of indien de rechtspersoon ophoudt te bestaan ten gevolge van haar vrijwillige ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Art. 9: Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen, noch in elk ander maatschappelijk bezit, van de vereniging, en kunnen derhalve nooit teruggave of vergoeding voor eventueel vrijwillig gestorte bijdragen of gedane inbrengsten of prestaties vorderen. Ze kunnen evenals geen rekeningen, statuten, verzegeling of inventaris vragen of vorderen. Eventueel is het wel mogelijk dat een lid dat ontslag neemt, of uitgesloten wordt, zijn of haar bezittingen die in bruikleen aan de vereniging werden gegeven, en die ook officieel zo werden genoteerd in de inventaris, terugvordert.

HOOFDSTUK III. ALGEMENE VERGADERING

Art. 10: Elk lid van de algemene vergadering beschikt over één stem. Het is toegestaan dat een lid zich laat vertegenwoordigen door een ander lid op de algemene vergadering. De algemene vergadering kan geldige beslissingen nemen wanneer op z'n minst de helft van het aantal [eden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering van de gevallen waarvoor de wet een ruimere aanwezigheid vereist. Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe algemene vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

Art, 11: De gewone algemene vergadering komt minstens éénmaal bijeen per jaar. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen, door de raad van bestuur, telkens dit verreist zou zijn in het licht van het belang van de vereniging. Overigens is de raad van bestuur ertoe gehouden om een buitengewone

. MDD 2,2

algemene vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste 1/5 van de werkende leden hierom verzoekt. Beide types algemene vergaderingen beschikken over alle bevoegdheden en rechten die onderstaand, in art. 13 van hoofdstuk 111 van deze statuten, worden toegekend.

Art. 12: Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de algemene vergadering geldige beslissingen nemen bij gewone meerderheid van stemmen. Voor een wijziging van de statuten is echter de goedkeuring van een meerderheid van 2/3 van de leden van de algemene vergadering vereist. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. De door de voorzitter en de aangestelde secretaris ondertekende beslissingen zullen onder de vorm van processen-verbaal in het speciaal register van de algemene vergaderingen worden bijgehouden, en op de zetel van de vereniging voor alle werkende leden toegankelijk zijn.

Art. 13: De algemene vergadering is exclusief bevoegd voor:

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en afzetting van de bestuurders;

- de goedkeuring van de rekening(en) en de begroting;

- de uitsluiting van een lid;

- de aanvaarding van een nieuw werkend lid;

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

- de ontbinding van de vereniging.

Art. 14: Op de algemene (stichtings)vergadering van 18/09/2014 werd beslist dat de voorzitter van de algemene vergadering gerechtigd is om zowel de algemene vergadering als de raad van bestuur, met zijn exclusieve handtekening, geldig te vertegenwoordigen ten opzichte van derden in België en alle overige staten in Europa. (Zie voor de handtekeningsbevoegdheid van de voorzitter van de algemene vergadering ook onderstaand art, 18 par.3 en art.19.)

HOOFDSTUK IV. RAAD VAN BESTUUR

Art. 15: par.1: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit op z'n minst vier werkende leden (allen genaamd bestuurders), verkozen door de algemene vergadering voor een termijn van onbepaalde duur. Het aantal bestuurders moet in ieder geval steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

par.2: De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De overige personen die deel uitmaken van deze raad zijn bestuurders. indien door vrijwillig ontslag, uitsluiting of door welke reden dan ook, het aantal bestuurders terugvalt onder het statutair bepaalde minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien. Uittredende bestuurders zijn overigens herverkiesbaar.

par.3: Bestuurders dienen hun ontslag, minstens één maand op voorhand, schriftelijk in te dienen bij de raad van bestuur en/of diens voorzitter (zie ook bovenstaand art. 8 par.1). Bestuurders kunnen te allen tijde afgezet worden door de algemene vergadering in conformiteit met de regels uiteengezet in art. 8 par.2 & par.3.

Art. 16: De raad van bestuur komt op verzoek van de voorzitter of de ondervoorzitter minstens vier maal per jaar bijeen; deze beraadslagingen kunnen ook via telefoon- of videoconferentie plaatsvinden. Tenzij in uitzonderlijke gevallen, worden deze vergaderingen per schriftelijke of elektronische oproep, minstens twee weken op voorhand, verstuurd. De oproeping bevat evenals de agenda voor de vergadering. De agenda wordt opgesteld door de voorzitter en/of de ondervoorzitter, maar ieder lid heeft het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

Art. 17: par.1: De raad van bestuur kan alleen verordenen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. Beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die hem/haar vervangt. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, maar niemand kan meer dan één volmacht dragen (met uitzondering van gevallen waarin de voorzitter van de raad van bestuur in detentie of gevangenschap zou verkeren). In geval van arrestatie of gevangenschap wordt de voorzitter van de raad van bestuur, tijdens de (bijzondere) vergaderingen van de raad van bestuur, vervangen door de voorzitter van de algemene vergadering die over dubbel stemrecht zal beschikken.

par.2: In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in ieder geval dat er een beraadslaging per e-mail, telefoon- of videoconferentie heeft plaatsgevonden.

par.3: Beslissingen worden in een register opgenomen onder de vorm van processen-verbaal. Van elke vergadering wordt voorts een verslag opgemaakt, en uittreksels uit dit verslag die bestemd zijn voor derden kunnen openbaar worden gemaakt. Aile werkende leden hebben recht op inzage van dit verslag. Onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen kunnen ook niet-werkende leden, die hun belang kunnen aantonen, inzage en/of een afschrift der processen-verbaal aanvragen.

Art. 18: par.1: De raad van bestuur heeft de ruimste bevoegdheden voor wat het dagelijks bestuur van de vereniging betreft. Alles wat volgens hoofdstuk Ili van deze statuten niet tot de bevoegdheden van de algemene vergadering behoort, valt onder de bevoegdheid van de raad van bestuur.

par.2: De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigd haar bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Zo kan hij onder meer - volgende opsomming is niet exhaustief - alle akten en contracten afsluiten; dadingen treffen, compromissen aangaan over alle roerende en onroerende goederen; alle roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, en verkopen; een hypotheek heffen; leningen aangaan;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

huurovereenkomsten sluiten; giften, legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden; afzien van alle rechten; alle bevoegdheden toekennen aan al dan niet toegetreden gemachtigden naar zijn keuze; de vereniging in rechte vertegenwoordigen, zowel in de hoedanigheid van eisende als van verwerende partij, etc.

par.3: De raad van bestuur kan het financieel beheer van de vereniging aan één of meerdere bestuurder(s) delegeren. De raad bepaalt de rechten van deze bestuurder(s) en beslist eventueel welke lonen en wedden zullen worden uitbetaald. Evenals kan de raad zijn overige (niet-financiële) bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn bestuurder(s) of aan een gevolmachtigde derde, Zo werd op de algemene (stichtings)vergadering van 18/09/2014 beslist dat de voorzitter van de algemene vergadering gerechtigd is om, door middel van zijn exclusieve handtekening, niet enkel de algemene vergadering, maar ook de raad van bestuur, en daarmee de facto de ganse vereniging, geldig te vertegenwoordigen ten opzichte van derden in België en aile andere staten in Europa. Dit houdt in dat de voorzitter van de algemene vergadering gerechtigd is om - in België en de rest van Europa - alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten, te ondertekenen namens de vereniging.

par.4: De raad van bestuur heeft het recht een huishoudelijk reglement uit te vaardigen. Hij mag afdelingen oprichten en regionale afgevaardigden aanduiden. Om haar doel te bereiken kan de raad van bestuur overigens ook één of meer werkgroepen, stuurgroepen, begeleidingscomités en/of expertengroepen oprichten die omtrent hun werkzaamheden verslag zullen uitbrengen aan de raad van bestuur en evenals de voorzitter van de algemene vergadering zullen inlichten.

Art. 19: Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is aldus beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten, en tot de tekortkomingen in hun bestuur. Dit impliceert niettemin dat de exclusieve handtekening van iedere bestuurder volstaat om zijn/haar specifieke departement te verbinden ten opzichte van derden. Om de ganse vereniging te verbinden is evenwel de handtekening van de voorzitter, de ondervoorzitter of de penningmeester van de raad van bestuur benodigd. 1n België en Europa kan de raad van bestuur evenals, ten opzichte van derden, geldig worden verbonden d.m.v. de handtekening van de voorzitter van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK V. FINANCIERING, BALANS, BEGROTING & REKENING(EN)

Art. 20: Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. In afwijking hierop loopt het eerste boekjaar vanaf de datum van oprichting tot 31 december 2015,

Art. 21: De inkomsten van de vereniging kunnen bestaan uit giften, legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten van zowel private ais publieke actoren; uit eigen inkomsten gerealiseerd door de (commerciële) activiteiten, in de zin van art. 3 par.2 van de statuten, bedoeld om de vereniging werkingsmiddelen voor de realisatie van haar niet-winstgevende doelstelling te bezorgen; en andere vormen van fondsen die verworven worden op elke andere wijze die niet in strijd is met de vzw-wetgeving.

Art. 22: De balans en de jaarrekening van het afgelopen boekjaar en de begroting voor lopend boekjaar worden, door de raad van bestuur, ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

Art. 23: De door de algemene (stichtings)vergadering als haar voorzitter aangeduide bestuurder heeft voor de vereniging een rekening laten reserveren bij BNP PARIBAS FORTIS.

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING & VEREFFENING

Art. 24: In geval van vrijwillige ontbinding zal de algemene vergadering twee vereffenaars aanduiden en hun bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden bepalen. Indien de algemene vergadering in gebreke zou blijven, kan ook de rechtbank één of meervereffenaar(s) benoemen.

Art. 25: De vereniging kan nooit gehouden zijn tot méér dan het totaal van haar netto-actief. In geval van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding - op om het even welk ogenblik of om het even welke reden dan ook - zal de activa van de ontbonden vereniging, na aanzuivering van de eventuele schulden, toegekend worden aan een vereniging die een gelijkaardige doelstelling nastreeft.

Art. 26 De vereniging kan ten allen tijde ontbonden worden indien 2/3 van de stemgerechtigde werkende leden aanwezig zijn en beslissen met een meerderheid van 4/5 op de algemene vergadering.

Art. 27: Al hetgeen niet uitdrukkelijk in de huidige statuten of in het huishoudelijk reglement wordt bepaald, zal volgens de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, met betrekking tot de vereniging zonder winstoogmerk worden geregeld. indien sommige bepalingen van deze (onderhandse) oprichtingsstatuten in strijd zijn met de gebiedende voorschriften van de wet, dan dienen zij als ongeschreven beschouwd te worden zonder echter een oorzaak van vernietiging van de vereniging te kunnen zijn..

VERKIEZING BESTUUR

Tijdens de algemene stichtingsvergadering, en de daaropvolgende raad van bestuur, van 18/09/2014

werden, met éénparigheid van stemmen, benoemd ais eerste bestuurders:

- de heer Husain Jawad (tevens benoemd tot voorzitter van de raad van bestuurder)

- juffrouw Fatema Aihalwachi (tevens benoemd tot ondervoorzitter van de raad van bestuur) - mevrouw Bieke Danckaert (tevens benoemd tot penningmeester van de raad van bestuur) - mevrouw Amel Bouchiba (tevens benoemd tot secretaris van de raad van bestuur)

- mevrouw Asma Darwish

- de heer Maarten Danckaert (voorzitter van de algemene vergadering)

MOD 2.2



4 " , Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

VOLMACHT

Tijdens de algemene stichtingsvergadering, en de daaropvolgende raad van bestuur, van 18/09/2014 werd,

conform art. 14, art 18 par.3 en art. 19, aan de heer Maarten Danckaert, voorzitter van de algemene

vergadering, het bijzonder volmacht verleend om:

- zowel de algemene vergadering als de raad van bestuur, met zijn exclusieve handtekening, geldig te

vertegenwoordigen en verbinden ten opzichte van derden in België en alle overige staten in Europa, alsook om

- de vereniging als vzw te registreren in België,

- de daartoe benodigde bankrekening(en) te openen, en

- akkoorden te onderhandelen en af te sluiten met de fiscale administratie.







Tijdens de algemene stichtingsvergadering, en de daaropvolgende raad van bestuur, van 18/09/2014 werd, conform art. 18 par.3 en art. 19, aan mevrouw Bieke Danckaert, penningmeester van de raad van bestuur, het bijzonder volmacht verleend om:

- een volmacht te verwerven over de bankrekening(en) van de vereniging teneinde de vereniging, in België en Europa, ten opzichte van derden geldig te kunnen vertegenwoordigen en verbinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hierbij neergelegd:

- de oprichtingsakte

- de akte betreffende de benoeming van de bestuurders

Maarten Danckaert

Voorzitter van de algemene vergadering en bestuurder









Op de laatste blz. van Zulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EUROPEAN-BAHRAINI ORGANISATION FOR HUMAN RIG…

Adresse
HAMILTONPARK 14 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande