EUROPEAN LAND COMPANY, AFGEKORT : EULACO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPEAN LAND COMPANY, AFGEKORT : EULACO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.816.288

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

zetel te 1140 Evere, Optimismelaan 1 bus 3, ondernemingsnummer 0867.493.467,

Opgericht (onder de maatschappelijke benaming "TWIN INVEST") bij akte verleden voor Meester Marc Coudeville, notaris te Oostende, op twintig september tweeduizend en vier, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zeven oktober tweeduizend en vier onder nummer 04140895,

Welke statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor Meester Henri Baeke, notaris te Oostende, op vierentwintig juni tweeduizend veertien, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zesentwintig augustus tweeduizend veertien, onder nummer 14160325;

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRIMONIUMMAATSCHAPPIJ VAN BELGIË, afgekort PAMABEL, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), A. Degreeflaan 5 bus 0402, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0518.986.523.

Op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEBUCQUOY Jochen Geert Chris, geboren te Oostende op zevenentwintig december negentienhonderd tweeëntachtig, (rijksregister nummer  82.12.27-185.35), wonende te 8670 Oostduinkerke, A. Degreeflaan 5/402. Handelend in de hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, tot deze hoedanigheid benoemd bij algemene vergadering van zes juni tweeduizend en dertien en de daaropvolgende Raad van Bestuur, gepubliceerd in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juni tweeduizend dertien, onder nummer 13097913.

4. De naamloze vennootschap "GRONDMAATSCHAPPIJ van BELGIË" in het kort "GROMABEL", met zetel te 8400 Oostende, Archimedesstraat 7a, ondernemingsnummer 0429.600.330, en belasting over de toegevoegde waarde nummer 429.600.330.

Opgericht onder de benaming Belgische Grondenmaatschappij (BELGROMA), bij akte verleden voor Meester Maurice Henri Quaghebeur, Notaris te Oostende, op zestien oktober negentienhonderd zesentachtig, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zes november daarna onder nummer 861106-215.

Waarvan de statuten meerdere malen werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgemaakt door Meester Henri Baeke, Notaris te Oostende op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12030927. Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door een gedelegeerd bestuurder en een bestuurder, te weten:

De heer DEBUCQUOY Jochen Geert Chris, geboren te Oostende op zevenentwintig december negentienhonderd tweeëntachtig, (rijksregister nummer  821227-185.35), wonende te Oostduinkerke, A. Degreeflaan 5/402, handelend in de hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, tot deze hoedanigheid benoemd bij algemene vergadering van zevenentwintig augustus tweeduizend en twaalf en de daaropvolgende Raad van Bestuur, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zeventien oktober tweeduizend en twaalf onder nummer 12171648;

De heer CALLE Stijn Renaat Agnees Jozef, geboren te 9060 Zelzate op negentien maart negentienhonderd drieënzeventig (rijksregister nummer  73.03.19-381.21), wonende te 9970 Kaprijke, Molenstraat 115, handelend in de hoedanigheid van bestuurder, tot deze hoedanigheid benoemd bij algemene vergadering van zevenentwintig augustus tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zeventien oktober tweeduizend en twaalf onder nummer 12171648. een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam  EUROPEAN LAND COMPANY , in het kort EULACO, draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Albert I Laan 104.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verrichten van alle immobiliaire activiteiten, zowel in eigen beheer als voor rekening van

derden, zoals: de aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen, evenals de op-

en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikkingstellen van onroerende goederen, het promoten

van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goedprojecten.

De vennootschap mag optreden als adviseur,

bemiddelaar en coördinator van immobiliaire activiteiten.

De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden.

In deze zin behoort tot de activiteit: aanneming van bouwwerken waarbij beroep gedaan wordt op

onderaannemers.

2. Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

3. De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

4. De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

5. De vennootschap mag exploitatievennootschappen oprichten en beleggen in aandelen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal ook kunnen het mandaat van bestuurder kunnen opnemen in andere

vennootschappen.

6) Het vast kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft, zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

De comparanten verklaren en erkennen dat het vast kapitaal als volgt werd ingeschreven en volstort:

1. De BVBA MEMALEC, voornoemd, schrijft in voor het bedrag van voor het bedrag van

tweeduizend vijfhonderd zevenennegentig euro (2.597,00 EUR).

In ruil hiervoor ontvangt zij honderdtwintig (140) aandelen type B zonder nominale waarde die ieder

één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

2. De NV Twin Properties, vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in voor het bedrag van

vierduizend zeshonderd zevenendertig euro vijftig cent (4.637,50 EUR).

In ruil hiervoor ontvangt zij tweehonderdvijftig (250) aandelen type A zonder nominale waarde die

ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

3. De NV Hotel Development Company, vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in voor het bedrag

van zesduizend zeshonderd achtenzeventig euro (6.678,00 EUR).

In ruil hiervoor ontvangt zij driehonderd zestig (360) aandelen type A zonder nominale waarde die

ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

4. De NV Gromabel, vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in voor het bedrag van vierduizend zeshonderd zevenendertig euro vijftig cent (4.637,50 EUR).

In ruil hiervoor ontvangt zij tweehonderd vijftig (250) aandelen type A zonder nominale waarde die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

De inschrijvers verklaren dat alle duizend aandelen waarop aldus werd ingeschreven in geld, die een kapitaal vertegenwoordigen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) volledig volstort zijn door een storting in geld

7) De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit tenminste drie leden en maximum vier (4) leden, al dan niet vennoten van de vennootschap, benoemd door de algemene vergadering der vennoten, voor een termijn die ze vrij vaststelt.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, waaronder één A-bestuurder en één B-bestuurder, die gezamenlijk optreden. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap, tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur, ook wel gedelegeerd bestuurder genoemd.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Werden voor de duur van zes jaar te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de bevoegde rechtbank van koophandel door de oprichters tot bestuurders benoemd: * als bestuurders voorgedragen door de houders van aandelen type A wordt benoemd: - de naamloze vennootschap Twin Properties, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Debucquoy Jochen, voormeld.

- de naamloze vennootschap Hotel Development Company, voormeld, met als vast vertegenwoordiger de heer Debucquoy Jochen voormeld.

- de naamloze vennootschap Gromabel, voormeld, met als vast vertegenwoordiger de heer Debucquoy Joachim, geboren te 8400 Oostende op éénendertig augustus negentienhonderd tachtig (rijksregisternummer  80.08.31-209.15), wonende te 8020 Oostkamp, Eekhoornstraat 12, * als bestuurder voorgedragen door de houders van aandelen type B, wordt benoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEMALEC", voormeld, voor wie als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid de heer Lecluse Thomas, voormeld.

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om vijftien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal overeenkomstig de oprichtingsakte worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei tweeduizend zestien.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: mevrouw Blondé Julie (nationaal nummer: 88.03.18-334.25), vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap Hotel Resort Consulting, in het kort Horecon, met zetel te Albert I Laan 104, te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Onmiddellijk na oprichting is de raad van bestuur samengekomen en werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder:

- de naamloze vennootschap Twin Properties, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Debucquoy Jochen, voormeld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Liselotte DE KOCK

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 26.08.2016 16500-0356-011

Coordonnées
EUROPEAN LAND COMPANY, AFGEKORT : EULACO

Adresse
ALBERT I LAAN(ODK) 104 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande