EUROPOINT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROPOINT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.450.647

Publication

02/09/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

Mod Ware[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1, 08. 2013

RECHTBAKii, KOOPHANDEL GrifffeRTHI. K

Ondernerningsnr : 0421.450.647

Benaming

(voluit) . EUROPOINT

(verkort) .

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GENTSEWEG 494  8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS - COMMISSARIS

Uit het verslag van de gewone algemene vergadering d.d, 1910712013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

" te herbenoemen als bestuurder met ingang vanaf heden en voor een periode van zes jaar, tot de algemene vergadering van 2019:

- Mevrouw Kaatje Soenens

- De heer Peter Vantomme

- BVBA O&D Invest, vast vertegenwoordigd door mevrouw Kaatje Soenens Zij aanvaarden hun mandaat.

" de CVBA Vander Donckt-Roobrouck-Christiaens Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, te benoemen als commissaris voor een periode van drie jaar.

Het mandaat komt te vervallen op de algemene vergadering van 2016 m.b.t. het boekjaar dat afsluit op 31 januari 2016.

Tevens heeft de Raad van Bestuur beslist mevrouw Kaatje Soenens, eerdergenoemd, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf heden en tot de algemene vergadering van 2019.

Mevrouw Kaatje Soenens

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luika vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 19.07.2013, NGL 14.08.2013 13427-0556-038
21/11/2012
ÿþOndernerriingsnr : 6E0421.450.647

IIIIIIIII Alllllllllllll IIIN

*iaiasass"

f3-~~-2i~i'~

IELGISCH ~TAATSCL,\p 06. i1, 2012

R)=CF{TOA J`feY~F°HAidDEL

~}J FF

NEERGELEGD

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie , na neerlegging ter griffie van de akte

MONTE

Benaming (voluit) : EUROPOINT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentseweg 494

8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve)

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN INKOOP VAN EIGEN AANDELEN - KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 10 oktober 2012, geregistreerd te Oudenaarde op 17 oktober 2012, 6 bladen geen verzendingen, Boek 758, blad 36, vak 12, Ontvangen; vijfentwintig euro. Getekend, de ontvanger, H. DE GREVE, blijkt het volgende:

Vaststelling van inkoop van eigen aandelen

De algemene vergadering stelt de realisatie vast van de inkoop van de eigen aandelen met onmiddellijke vernietiging ervan, en met name stelt zij vast dat:

a) heer Soenens Paul en mevrouw Vanpanteghem Ginette beiden zijn ingegaan op het aanbod ,

tot verkrijging met naleving van de voorwaarden waaronder de raad van bestuur het aanbod aan alle,;

aandeelhouders heeft bekendgemaakt;

Aldus werd overgedragen aan de vennootschap:

- door de heer Soenens Paul; tien (10) aandelen

- door mevrouw Vanpanteghem Ginette: tien (10) aandelen

b) voornoemde heer Soenens Paul en mevrouw Vanpanteghem Ginette worden elk vergoed voor een bedrag van tweeduizend honderd vijfenzestig euro (2.165,00 EUR) per aandeel, hetzij zowel voor de beer Soenens als voor mevrouw Vanpanteghem de totale som van eenentwintigduizend zeshonderd vijftig euro (21.650,00 EUR);

c) besloten werd tot onmiddellijke vernietiging van de ingekochte aandelen:

- door vermindering van de beschikbare reserves met achtendertigduizend vierhonderd zesentwintig euro (38.426,00 EUR)

- door een vermindering van het kapitaal met vierduizend achthonderd vierenzeventig euro

(4.874,00 EUR)

De algemene vergadering bevestigt dat:

- de fractiewaarde van het maximum aantal eigen kapitaalaandelen die de vennootschap wenst in

te kopen niet hoger ligt dan twintig procent (20%) van het geplaatst kapitaal van de vennootschap;

- de totale prijs overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen voor uitkering vatbaar is;

- alle kapitaalaandelen van de vennootschap volledig volgestort werden.

De algemene vergadering stelt vast dat de inkoop van twintig (20) eigen aandelen van de vennootschap voor een totaalbedrag van drieËnveertigdulzend driehonderd euro (43.300,00 EUR) verwezenlijkt werd, zodat de vennootschap thans eigenares is geworden van twintig (20) eigen aandelen.

Deze inkoop van twintig (20) aandelen brengt de onmiddellijke aanleg met zich mee van een onbeschikbare reserve "verwerving van eigen kapitaalaandelen" ten belope van een bedrag van achtendertigduizend vierhonderd zesentwintig euro (38.426,00 EUR), en dit door voorafneming op de beschikbare reserves.

De algemene vergadering beslist alle ingekochte eigen aandelen te vernietigen

De raad van bestuur wordt gemachtigd om voormelde inkoop alsook de vernietiging van de ingekochte aandelen in te schrijven in het aandelenregister.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de Matste biz van Luik g vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r:(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veren " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ira+~~"

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

mod ii.i

De algemene vergadering beslist vervolgens de vernietiging van de ingekochte aandelen aan te ' rekenen in de boekhouding door afboeking van de onbeschikbare reserve "verwerving van eigen kapitaalaandelen" voor een bedrag gelijk aan achtendertigduizend vierhonderd zesentwintig euro (38.426,00 EUR), zodat deze onbeschikbare reserve "verwerving van eigen aandelen" geheel wordt geannuleerd.

Kapitaalvermindering

Aansluitend bij de inkoop van eigen aandelen en de vernietiging van alle ingekochte aandelen, beslist de algemene vergadering tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vierduizend achthonderd vierenzeventig euro (4.874,00 EUR) om het te brengen van tweehonderd negentigduizend euro (290.000,00 EUR) op tweehonderd vijfentachtigduizend honderd zesentwintig euro (285.126,00 EUR), met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling aan heer Soenens Paul en mevrouw Vanpanteghem Ginette zal fiscaal worden ; aangerekend op het werkelijk volgestort kapitaal.

De vergadering beslist tevens dat de terugbetaling aan heer Soenens Paul en mevrouw Vanpanteghem Ginette pas zal geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet vervallen zijn. De vergadering beslist tevens dat zolang heer Soenens Paul en mevrouw Vanpanteghem Ginette niet zijn terugbetaald, de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening zullen worden geboekt. De vergadering geeft de raad van bestuur opdracht na het verstrijken van gemelde termijn slechts tot uitbetaling over te gaan voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

Wijziging Statuten

Als gevolg van voornoemde inkoop van eigen aandelen met vernietiging en de daaropvolgende kapitaalvermindering, beslist de algemene vergadering het aantal aandelen en de fractiewaarde van de resterende aandelen aan te passen en aldus artikel 5.1 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen als volgt:

"5.1. Vaststelling:

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentachtigduizend honderd zesentwintig euro (¬ 285.126,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend honderd zeventig (1.170) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizend honderd zeventigste (1/1.170ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Gecoordineerde Tekst

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschappen op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Volmacht

Voor zoveel als nodig verleent de vergadering bijzondere volmacht aan de commanditaire vennootschap 'Leadservice', met zetel te 9870 Olsene, Grote Steenweg 50, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen 0821.029.477, met als zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden recto Naam en hoedanigheid va de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoc1a ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 22.06.2012, NGL 27.07.2012 12342-0280-037
09/01/2012
ÿþ" '_ .~_, jr- 's-

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

~~~~ ~ ,P~~=rwiJ1_ Gfrti<fiaí; 7.

1111i1111111111!IIIIII

Vo

beho aan Beis

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0421.450647

Benaming (voluit) : EUROPO NT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentseweg 494

8793 Sint-Eioois-Vijve

Onderwerp akte ;NV: wijziging

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 20 december 2011, ter registratie ' neergelegd, blijkt het volgende:

1. Omzetting aandelen:

De aandelen zijn op heden aan toonder. Naar aanleiding van de nakende afschaffing van de aandelen aan toonder, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de aard van de aandelen te wijzigen door de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en een aandelenregister op te maken.

De vergadering beslist in artikel 6 van de statuten het onderdeel 6.1 te wijzigen en te vervangen als volgt: "Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschnjving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen.: van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

De vergadering beslist tevens in artikel 6 van de statuten het onderdeel 6.8 te wijzigen en te vervangen als volgt:

"De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap."

2. Machtiging van de raad van bestuur:

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit:',

te voeren.

3) Volmacht voor de coordinatie van de statuten.

4) Volmacht voor de administratieve formaliteiten:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de commanditaire vennootschap `Leadservice', met zetel te 9870 Olsene, Grote Steenweg 50, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen 0821.029.477, met als zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale administraties, alsmede ' alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

" VO R ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten

Op de laatste biz van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 17.09.2011, NGL 30.09.2011 11560-0082-035
16/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

05. 2C11

REC TH ~ (~G7ifi#jé)PNF,PJDEL

~

KORTRIJK

IIIII!!1,1111)111,1I11111

Vos behot aan Beigi Staats IM

" Ondernemingsnr : 0421.450.647

Benaming

(voluit) : EUROPOINT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentseweg 494, 8793 Sint-Eloois-Vijve

Onderwerp akte : Overdracht mandaat bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 01/07/2010, gehouden ten maatschappelijke zetel, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang van 01/07/2010 :

het mandaat van bestuurder van de NV Soenens-Vanpanteghem en Ce, vast vertegenwoordigd door

Mevrouw Soenens Kaatje, over te dragen aan de BVBA O&D Invest, Kronkelstraat 77,

8793 Sint-Eloois-Vijve, ON. : 0828.027.236, gezien deze vennootschap is ontstaan uit de partiële splitsing

van de NV Soenens-Vanpanteghem en C° bij notariële akte dd 30.06.2010.

Mevrouw Kaatje Soenens treedt op als vaste vertegenwoordiger van de BVBA O&D Invest.

Zij aanvaardt haar mandaat.

Het mandaat van de BVBA O&D Invest loopt tot de algemene vergadering van het jaar 2013.

Aldus opgemaakt le Sint-Eloois-Vijve, op 01/07/2010.

Soenens Kaatje

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111iiiii1.1111111 IVm11uoi

Vc behc aar Bell Staal

NEERGELEGD

31. 12. 2010

RECHT ~KOOPHANDEL

IJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0421.450.647

Benaming

(voluit) : EUROPOINT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gentseweg 494 te 8793 Sint-Eloois-Vijve

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 1 oktober 2010 gehouden ten maatschappelijke zetel, blijkt dat de algemene vergadering benoemt als commissaris voor een periode van drie jaar, eindigend bij de algemene vergadering van 2013 over het boekjaar dat afsluit op 31 januari 2013: de BV NV Van Impe, Mertens & Associates (BE 0468.571.069) met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Bourgognie, vennoot-bedrijfsrevisor.

Aldus opgesteld te Sint-Eloois-Vijve op 01/10/2010.

Soenens Kaatje,

gedelegeerd bestuurder

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 24.09.2010, NGL 27.09.2010 10552-0313-034
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.01.2009, GGK 25.09.2009, NGL 30.09.2009 09781-0389-033
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.01.2008, GGK 25.09.2008, NGL 30.09.2008 08753-0292-033
27/03/2008 : KO099312
07/09/2007 : KO099312
16/08/2007 : KO099312
27/03/2007 : KO099312
17/11/2006 : KO099312
02/10/2006 : KO099312
05/01/2006 : KO099312
22/09/2005 : KO099312
13/07/2005 : KO099312
30/07/2004 : KO099312
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 04.07.2015, NGL 03.08.2015 15379-0003-039
26/01/2004 : KO099312
13/08/2003 : KO099312
11/08/2003 : KO099312
03/04/2003 : KO099312
26/07/2002 : KO099312
24/07/2001 : KO099312
20/11/1999 : KO099312
01/01/1989 : KO99312

Coordonnées
EUROPOINT

Adresse
GENTSEWEG 494 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande