EUROSENSE-BELFOTOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROSENSE-BELFOTOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.198.296

Publication

28/04/2014 : NV: omzetting
Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 26 maart 2014, geregistreerd als volgt "Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, acht bladen, geen verzendingen, op 31 maart 2014, reg 5, boek 441, blad 90, vak 6, ontvangen; vijftig euro (50 EUR), voor de adviseur ai, ea. Inspecteur ai, adm. assistent (getekend) DE BACKER J.P., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "EUROSENSE BELFOTOP",

met unanimiteit beslîste :

EERSTE BESLUIT - Kennisname einde mandaat

De algemene vergadering neemt kennis van het eînde van het bestuursmandaat van mevrouw Marie-Jeanne Vande Vyvere, geboren te Meulebeke op 11 april 1940, ingevolge overlijden en verleent haar onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgevoerde bestuurdersmandaat. TWEEDE BESLUIT - Verslaggeving

Verslagen

Met eenstemmigheïd besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de r&ad van bestuur ter rechtvaardiging van de omvorming van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Kerkhove & Co, met zetel te 9830 Sint- Martens-Latem, Driesmeers 20, RPR Gent, ondernemingsnummer 0473.750.671, commissaris, vertegenwoordigd door de heer Paul Van Kerkhove, bedrijfsrevisor, voomoemd, over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur. Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen. Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden:

"10. Besluit van de bedrijfsrevisor : Ondergetekende, Burg. BVBA Van Kerkhove & Co, vertegenwoordigd door Paul Van Kerkhove,] bedrijfsrevisor en vennoot, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Driesmeers 20,' aangesteld op 20 januari 2014 In zijn hoedanigheid van commissaris, door de gedelegeerd, bestuurder van de NV Eurosense Belfotop, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van] vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bevestigt bij deze, hetgeen volgt:

Dat de werkzaamheden uitgevoerd door ondergetekende er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013 die de raad van bestuur van de vennootschap heeft opgesteld. Uit de staat van de activa- en passivabestanddelen per 31 december 2013, blijkt dat het netto-actief van de NV EUROSENSE BELFOTOP 3.043.114,63 EUR bedraagt Het verschil tussen het netto-,

actief, zijnde 3.043.114,63 EUR, en het kapitaal per 31 december 2013, zijnde 4.175.000,00 EUR, bedraagt (1.131.885,37) EUR.

Uit de door mij vem'chte controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Sint-Martens-Latem, 20 maart 2014 Van Kerkhove &C° Burg. BVBA

Op de laatste blz. van Luil<_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor¬ behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s â– d

fi fi

O «N

bl es

mod 11.1

Paul Van Kerkhove

Vennoot- Bedrijfsrevisor".

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brugge tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal. DERDE BESLUIT - Omvormïng

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd. Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de mînwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het ondernemingsnummer van de naamloze vennootschap.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en de passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2013 en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voornamelijk voor wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De vijfenzestig duizend achthonderd achtenzestig (65.868) aandelen, waarvan tweeënveertig duizend driehonderd eenenzestig (42.361) van het type A en drieëntwintig duizend vijfhonderd en zeven (23.507) van het type B, die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden allen toebedeeld aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ëlke vennoot zal één aandeel ontvangen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in mil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. (menlaatweg)

VIERDE BESLUIT-Vaststelling van de statuten

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd stelt de algemene vergadering de STATUTEN van de uit de omvorming gesproten naamloze vennootschap vast als volgt:

STATUTEN

VORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING

Eurosense Belfotop

ZETEL

8700 Tielt, Oude Stationsstraat 144.

DOEL

De vennootschap heeft tôt doel :

• Het uitvoeren en doen uitvoeren van onderzoekingen en projecten op het gebied van opnamen, onder meer met behulp van scanners, camera's, lasers, antennes en echoloden, vanuit de ruimte, de lucht, het land en de zee, zowel door middel van electromagnetische en akoestische golven als anderszïns, daaronder mede begrepen het verrichten van metingen en de verdere verwerking der resultaten daarvan, alsmede het geven van adviezen terzake, het exploiteren, met inbegrip van doch niet beperkt tôt het verkrijgen, houden, vervreemden, huren en verhuren van aile technische middelen, waaronder begrepen lucht- en zeevaarttuigen, welke met het vorenstaande verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

• Het uitoefenen of doen uitoefenen van het lucht- en zeevaartbedrijf, al het voorgaande in de

ruimste zin.

• Het uitoefenen of doen uitoefenen van een computercentrum en dit in de ruimste zin.

• Het uitoefenen of doen uitoefenen van een fotogravure, drukkerij en uitgeverij, dit ailes in de

ruimste zin.

• Aile vertegenwoordiging, verdeling, fabricatie, koop en verkoop van aile materieel en materialen

die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met het doei van de vennootschap.

• De vennootschap zal aile roerende en onroerende goederen moge aankopen, verkopen, huren,

verhuren, bouwen en ruilen.

D UUR

De vennootschap ïs opgericht voor een onbepaalde termijn.

AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen honderd vijfenzeventîg duizend euro .(f4,175.jD00.00), verteg.enwoprdjgd dop.r.yjjfenzestig..duizend.achthonderd.achtenzestig..(65.868).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

�y

•FF

fi fi

O «N «-r

00
V} si

•FF

•M

bl es

mod 11.1

aandelen, waarvan tweeënveertig duizend driehonderd eenenzestlg aandelen (42.361) vani hettype

A en drieëntwintig duizend vijfhonderd en zeven (23.507) van het type B, zonder vermelding van waarde, die elk één/vijfenzestïg duizend achthonderd achtenzestigste (1/65.868s,e) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

SCHORSING DER RECHTEN - VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheiden personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten, totdat één enkele persoon tegenover haar, schriftelijk, is aangewezen als eigenaar van het aandeel.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in voile eigendom.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedïgen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Rechtspersonen kunnen als zaakvoerder worden benoemd. Zij worden in hun hoedanigheid van zaakvoerder vertegenwoordigd overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDERfS)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet docr de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte

als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder mag aan gelijk welke persoon, zelfs indien deze geen aandeelhouder of zaakvoerder is, het geheel of een deel van zijn bevoegdheden voor spéciale en bepaalde zaken overdragen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste maandag van de maand juni van ieder jaar, om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van

bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het

belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer de aandeelhouders, die samen één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten, dit vragen.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december. van elk jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST i

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen,, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uît

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het iaatste ; boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger îs, van het opgevraagde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


, Voor-

behoùden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s â– d

O «N <-r o 00
•FF

•M

bl es

mod 11.1

kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden

uitgekeerd.

VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden éérfof meer vereffenaars benoemd door de algemene; vergadering. Zij kunnen pas in functie. treden nàdaï.de rechtbank van koophandel hun benoeming , heeft bevestigd. Als de rechter/de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of

homologeren, stelt hij zelf een /vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alieïmachten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. '

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betaiingen te

doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uîtbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeîsers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit. Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen,, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor de terugbetaling van hun inbreng.

VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de | vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder '. de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

VUFDE BESLUIT - Ontslag van de raad van bestuur en kwijting.

De vergadering beslist het ontslag van de in functie zijnde bestuurders van de naamloze vennootschap : "EUROSENSE BELFOTOP", met name de heer Maes Emile, voomoemd, en de commanditaire : vennootschap op aandelen "MAVY INVEST", voomoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Emile, Maes, voomoemd, te aanvaarden, en verleent hen onvoorwaardelijk kwijting voor de uitgevoerde :

bestuurdersmandaten. ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist tevens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omzetting van de naamloze vennootschap în besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is verwezenlijkt, over te gaan tôt de benoeming van de eerste zaakvoerders.

Na beraadslaging beslist de vergadering over te gaan tôt de benoeming van volgende zaakvoerder:

De heer Emile MAES . voomoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de.

algemene vergadering.

ZËVENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tôt uitvoering van de genomen ; besluiten en volmacht aan de Instrumenterende notaris om over te gaan tôt het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoôrdineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Filip CALLENS, wonende te Meulebeke, ! Steenstraat 76, eveneens aan zijn bedîenden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, aile formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel Stijn VERHAMME, Geassocieerd Notaris Tegelijk hiermee neergelegd;

Uitgifte van het proces-verbaal van 26 maart 2014

Gecoôrdineerde tekst der statuten

Verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief Verslag van de Revisor

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 20.06.2014 14198-0418-041
19/12/2013 : BG036923
24/07/2013 : BG036923
19/03/2013 : BG036923
10/01/2013 : BG036923
26/11/2012 : BG036923
24/09/2012 : BG036923
06/07/2012 : BG036923
23/05/2012 : BG036923
18/10/2011 : BG036923
06/05/2011 : BG036923
15/04/2011 : BG036923
29/09/2010 : BG036923
01/04/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

j i ~

!_f 11 In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG

Griffie Rechtbank Koophandel

20 MRT 2015

*15097927>

N

Gent Afd6l tfte8rugge

Dc griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0405A98.296

Benaming

(voluit) : EUROSENSE BELFOTOP

(verkort) :

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Oude Stationstraat 144, 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOLMACHTEN

De Raad van Bestuur, bijeengekomen op 12 februari 2015, heeft met algemeenheid van stemmen beslist dat ;

* de handtekening van volgende personen;

Stefan Traest, Beekvijverdreef 2 te 9880 Aalter;

Martine Gielens, Biedenkopflaan 17 2B te 8670 Oostduinkerke;

de vennootschap geldig zal verbinden voor de volgende handelingen:

- het opstellen, ondertekenen van arbeidsovereenkomsten;

- het voeren en ondertekenen van de briefwisseling die met de uitvoering van arbeidsovereenkomsten

verband houdt.

Behoudens eerdere uitdrukkelijke herroeping, geldt deze volmacht voor 5 jaar, te rekenen vanaf 4 maart 2015,

ir. Emile Maes,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/01/2010 : BG036923
25/11/2009 : BG036923
16/10/2009 : BG036923
07/01/2009 : BG036923
03/04/2008 : BG036923
12/03/2008 : BG036923
14/02/2008 : BG036923
14/01/2008 : BG036923
02/01/2008 : BG036923
05/02/2007 : BG036923
05/02/2007 : BG036923
09/01/2007 : BG036923
30/01/2006 : BG036923
02/01/2006 : BG036923
27/09/2005 : BG036923
08/04/2005 : BG036923
11/01/2005 : BG036923
31/12/2004 : BG036923
21/10/2004 : BG036923
26/03/2004 : BG036923
05/01/2004 : BG036923
29/01/2003 : BG036923
10/01/2003 : BG036923
30/10/2002 : BG036923
31/08/2002 : BG036923
15/08/2001 : BG036923
15/08/2001 : BG036923
20/06/2001 : BG036923
20/06/2001 : BG036923
02/03/2001 : BG036923
25/06/1998 : BG36923
26/05/1998 : BG36923
20/08/1996 : BG36923
29/09/1995 : BG36923
29/09/1995 : BG36923
19/01/1995 : BG36923
05/03/1992 : BG36923
05/02/1991 : BG36923
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.02.2016, NGL 24.02.2016 16049-0033-027
01/01/1988 : BG36923
03/04/1986 : BG36923
01/01/1986 : BG36923

Coordonnées
EUROSENSE-BELFOTOP

Adresse
OUDE STATIONSTRAAT 144 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande