EVO HOTEL EN HORECA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVO HOTEL EN HORECA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.483.878

Publication

17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.02.2013, NGL 03.05.2013 13117-0021-014
25/05/2012
ÿþa mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel

BE Sta

~

111111 I t 11111 11h 11111 lIlI 1tli llll 11fl lIIi

*saosaeo3*

Nedergelegd ter griffie ven àe

rect'itban an koopb

Brugg -- afdeling te Oe1male

r)p 4 M 1 20g

riffie

()e nrº%ftfn

Ondernemingsnr : 0898.483.878

Benaming (voluit) : BLIJC



(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldegemsestraat 120A

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :Statutenwijziging - Wijziging naam en zetel - Doelwijziging - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joris Boedts met standplaats te Ichtegem (Eernegem), op 2 mei 2012, houdende een geldig samengestelde buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLIJC", met zetel te 8210 Zedelgem, Veldegemsestraat 120A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

Eerste besluit: Bevestiging van de beëindiging van het mandaat van de vorige zaakvoerder, de heer John Leon Baert, geboren te Torhout op 3 september 1969, laatst wonende te 8210 Zedelgem, Veldegemsestraat 120A, per 1 november 2008, ingevolge zijn overlijden op deze datum.

Tweede besluit: De vergadering besluit te benoemen tot gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Henricus VAN OSTA, geboren te Roosendaal en Nispen (Nederland) op 2 februari 1965 (Nederlands paspoort nummer NV3644BK2), gehuwd, wonende te 4524 MA Sluis (Nederland), Groeneveld 45 A.

De heer Henricus van Osta verklaart deze opdracht te aanvaarden, met de bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Derde besluit: De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen. De vennootschap draagt voortaan de benaming "EVO hotel en horeca management",

Vierde besluit: De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Veldegemsestraat 120A te 8210 Zedelgem naar Lean Spilliaertstraat 1 te 8400 Oostende.

Vijfde besluit: Kennisname van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, alsmede van de staat van actief en passief opgemaakt per tien april tweeduizend en twaalf.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

Het doel van de vennootschap zal voortaan luiden als volgt:

1, het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van

maaltijden, in hotels, motels en pensions (met hotelservice ), conferentieoorden, hotels en motels met

restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd.

Accessoir aan voormeld doel:

- de uitbating en inrichting van restaurants, drankgelegenheden en cafés omvattende de verkoop van

etenswaren en dranken die ter plaatse geconsumeerd worden;

- het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, recepties, congressen, lunches, conferenties,

beurzen, seminaries, markten en allerhande evenementen;

- het verhuren en uitbaten van een feestzaal al dan niet in combinatie met een traiteurdienst;

- het ter beschikking stellen van allerhande (expositie)ruimten;

- het optreden als tussenpersoon in de verkoop van antiek, kunstwerken, schilderijen, enzovoort;

- de kleinhandel in voedingswaren, rookwaren, dranken, zichtkaarten, souvenirs, fantasie- en luxeartikelen;

- het verstrekken van allerlei diensten in verband met ontspanning en relaxatietechnieken;

- het verhuren en uitbaten van zwembaden, saunaruimtes, solarium en fitnessruimtes;

- het ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden. De verhuring van rijwielen,

plezierboten, en alle sport- en ontspanningsuitrustingen;

het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin, de aankoop, de

verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in

de kunst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2. alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en' in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot; de vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten;

3. het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie;

4, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

5, het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

6, het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

7. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

8, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

9. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

10. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zat zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zesde besluit: Aanpassing van de artikelen één, drie en vier van de statuten aan de genomen beslissingen,

Zevende besluit: Opdracht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en opdracht en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten

Voor ontledend uittreksel - notaris Joris Boedts te Ichtegem (Eemegem).

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het voormelde proces-verbaal houdende bijeenkomst van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten;

- kopie van het verslag van de zaakvoerder betreffende de doeluitbreiding van de vennootschap;

- kopie van de staat van actief en passief van de vennootschap per 10 april 2012

- de coördinatie van de statuten van de vennootschap.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

#

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.11.2011, NGL 30.12.2011 11660-0528-010
22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.02.2011, NGL 12.02.2011 11037-0363-010
10/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.02.2010, NGL 03.03.2010 10060-0404-010
11/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EVO HOTEL EN HORECA MANAGEMENT

Adresse
LEON SPILLIAERTSTRAAT 1 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande