EVOLUTION SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : EVOLUTION SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.663.447

Publication

06/02/2013
ÿþ" Mod Word 11.1

l,!11:1? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0842.663.447

Benaming

(voluit) : EVOLUTION SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : COMM.V.

Zetel : OEDELEMSTEENWEG 34A - 8730 BEERNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering stelt haar bureau als volgt samen

1.Dhr. Priem Olivier

2.Mevr, Vanden Bussche Julie

De aanwezige aandeelhouders hebben hun akkoord betuigd met de agenda die luidt als volgt : `Benoeming Mevr, Vanden Bussche Julie tot zaakvoerder

De aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigen 100 aandelen van het maatschappelijk kapitaal. Aldus kan gesteld worden dat het vereiste quorum bereikt is om geldig te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt zij de volgende beslissingen met unanimiteit van stemmen :

EERSTE & ENIGE BESLUIT :

De vergadering benoemt Mevr. Vanden Bussche Julie tot zaakvoerder, met onmiddellijke ingang. De

bezoldiging van deze zaakvoerder kan zowel in speciën als voordeel van aile aard gebeuren.

Mevr. Vanden Bussche Julie aanvaard uitdrukkelijk dit mandaat.

Hierna wordt de vergadering geheven.

Opgemaakt op de zetel van de vennootschap op datum als gemeld en na goedkeuring door de vergadering, ondertekend door allen die aan de vergadering hebben deelgenomen.

PRIEM OLIVIER VANDEN BUSSCHE JULIE

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

I

flhI

BE

IONITEUR

29 -01-GISCH STA

3ELGE 'f

t ii~El~E~l" ".Laï~à tet GRiF'i~l~ 2013 RECHTBANK VANI<OOPI-~ANO5L T~ BRUGGE (flfdeiirtg Brugclel

ATSBLR®: Péri ~~~à

t 4 ~rS

23/01/2012
ÿþ7

MoG 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee q c a-d akte

DIRE CT1 ON





V beh 111111 ~Ifllll i 47 -01 N~ Gi=_1.EGD ter GRIFFIE dei

aa *12021226* ~~~~ REC ANK VAN KOOPHANDEL TE

Bef Stao B LGISCH ® E3 {,ANflr~~gge}

Grine r;ffiP,













Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : eVolution serVices

Rechtsvorm : Comm. V.

Zetel : Oedelemsteenweg 34 A 8730 Beernem

Onderwerp akte : oprichting - benoeming zaakvoerder

Ten jare tweeduizend en twaalf op drie januari wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht met als hoofdelijk aansprakelijk vennoot Dhr Priem Olivier, wonende te 8730 Beernem, Oedelemsteenweg 34 A

1. RECHTSVORM EN BENAMING

De vennootschap is een vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

onder de benaming "eVolution serVices"

2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te te 8730 Beernem, Oedelemsteenweg 34 A en kan worden overgebracht naar eender welke andere plaats zowel in het binnenland als in het buitenland bij besluit van de beherende vennoot en mits inachtname van de bepalingen opgelegd door de taalwetgeving.

3. DUUR

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij beslissing door 4/5 meerderheid der aandeelhouders.

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Consulting: Analyse, studie, advies, organisatie, raadgevend en uitvoerend bureau inzake IT consultancy, hardware, wetenschappelijk onderzoek, bedrijfsstrategieën, management van businessmodellen en strategieveranderingen, algemeen bestuur, management, productie, ontwikkeling, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

2. Organisatie van seminaries, cursussen, evenementen en conferenties, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

3. Het geven van opleiding, training en coaching in de meest ruime zin.

4. De redactie, opmaak, organisatie, coördinatie en uitgave van artikels, tijdschriften, boeken, zowel in eigen naam ais voor rekening van derden.

5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

6. Management: Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen/verenigingen, dit alles in de meest ruime betekenis, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschaplvereniging worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap/vereniging.

7. Projectontwikkeling-verkaveling: het ontwikkelen, organiseren, coördineren en uitvoeren of laten uitvoeren van projecten op de vastgoedmarkt, met inbegrip van het verkavelen, teneinde deze goederen een gewijzigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" \i

0842 663 447

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

of nieuwe functie te geven, met inbegrip van de aanverwante activiteiten zoals de nutsvoorzieningen, energie, beheer van gebouwen, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

8. Holding, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen af dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut;

b) het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

c) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

9. Groot- en kleinhandel, import en export: alle activiteiten van groot- en kleinhandel, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

9b. Aan & verkoop , import & export van home entertainment en automatisatie toepassingen in de breedste zin van het woord. Uittekenen van configuraties, uitvoeren van de installaties & finaliseren van de configuratie.

10. Onroerende goederen: De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

11. Roerende goederen: Het beheer van roerende goederen, in speciën, kasbons, obligaties, aandelen en alle andere financiële instrumenten die op de kapitaalmarkt voorhanden zijn, zodat het eigen roerend vermogen van de vennootschap rendabel beheerd wordt.

12. Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, verdeling en levering van nieuwe of tweedehandse autovoertuigen.

13. Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, van paarden, alsook de verzorging en opleiding ervan, het aanbieden van stalling en het geven van paardrijlessen aan derden.

Algemeen: De vennootschap mag alle commerciële, industriële, roerende of financiële verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden.

Al deze handelingen in de meest ruimste zin van het woord.

5. VENNOTEN

Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stille vennoten.

Deze vennoten moet natuurlijke personen zijn.

Indien de laatst overblijvende beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, verhindering in de uitvoering van het beheerders mandaat of onder curatele wordt gesteld, zal de algemeen vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten, een beherend vennoot of enig andere persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen termijn, zonder dat deze de tijd van drie maanden mag overschrijden.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Overdracht van aandelen is enkel mogelijk bij beslissing door 415 meerderheid der aandeelhouders.

De overdracht van aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs onder vennoten ten kosteloze of ten bezwarende titel gedaan, is ongeldig zonder voorafgaand aanbod aan alle medevennoten.

De aandelen zijn ondeelbaar, zodat de vennootschap slechts één eigenaar per aandeel erkent.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de hieraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap schriftelijk als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit . Dezelfde regeling geldt voor aandelen welke ingevolge huwelijksvermogensrecht in de gemeenschap vallen. Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, dan zullen behoudens afwijkende overeenkomst alleen de vruchtgebruikers de aan het aandeel verbonden rechten uitoefenen.

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap ontbinden.

Handelingen of besluiten buiten de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpgelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de

verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

Het is alle vennoten uitdrukkelijk toegestaan om hun reguliere beroepswerkzaamheden uit te oefenen, hetzij in persoonlijke naam, hetzij in andere vennootschapen. Zelfs als die een gelijkaardig zijn aan het doel van deze vennootschap.

8. INBRENG VAN DE VENNOTEN

Iedere vennoot doet een geldelijke inbreng die gestort werd in de maatschappelijke kas. Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van ¬ 450,00 (vierhonderd vijftig euro) en de stille vennoot brengt in een bedrag van ¬ 50,00 (vijftig euro) sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap door storting in de maatschappelijke kas. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkingskapitaal van ¬ 500,00 (vijfhonderd euro) verdeelt in 100 aandelen respectievelijk 90 voor de beherende vennoot en 10 voor de stille vennoot.

Deze aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

9. CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris en heeft recht

op de informatie bepaald in artikel 137 en volgende van de vennootschappenwet.

10. ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten.

De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hieromtrent verzoekt.

Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van 4/5 van de

vennoten de beslissingen goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract

zijn eveneens enkel mogelijk bij deze meerderheidbeslissing.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. BOEKJAAR-RESULTAAT BESTEMMING

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 oktober tot en met 30 september.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de

inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de

jaarrekening op over het afgelopen boekjaar. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de

4

Voor.. behouden' aan het Belgisch I ÎI Staatsblad

L

toelichting. Zij vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwetgeving.

Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de laatste vrijdag van de maand februari te 19:OOu, volgende op het afgelopen boekjaar. Indien die dag een wettelijke feestdag is, worde de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Deze vergadering beslist over de goedkeuring, evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering bij 4/5 meerderheid, evenals de bestemming van het batig saldo.

12. ONTBINDING-VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechtelijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolgen een besluit van de algemene vergadering genomen met meerderheid van 4/5 van de stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. De vereffening zal geschieden door een vereffenaar te kiezen door de algemene vergadering. Het nettoprovenu van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rata van hun belang.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering, die na kennis te hebben genomen van dit verslag, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af:

-Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op dertig september tweeduizend en dertien.

-Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde tijd de heer Priem Olivier comparant onder punt 1., die het mandaat aanvaardt. De eventuele bezoldiging zullen bekrachtig worden door de algemene vergaderding. Deze kunnen zowel in gelden (bezoldiging/tantième) als voordelen van aile aard zijn.

-De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit handelingen, akten en overeenkomsten gesteld of aangegaan door vennoten, oprichters, of volmachthebbers in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 08 december 2011

Waarvan akte

Na gedane lezing hebben partijen genaamtekend op drie originelen. Waarvan één voor elke vennoot en één voor de registratie.

Priem Olivier

Beherende Vennoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EVOLUTION SERVICES

Adresse
OEDELEMSTEENWEG 34A 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : Oedelem
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande