EVY VERFAILLIE

Divers


Dénomination : EVY VERFAILLIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.468.846

Publication

17/01/2011
ÿþ MOA 2.1

.'Le r,._". In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1l1 WI~N~1N~WIYN~VV~I

*11008097"

Vc behc aar Beld Staa"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0¬ 35. X46

EVY VERFAILLIE

Burgerlijke Vennootschap ovv Vennootschap onder Firma Eeckhoutmolenstraat 5B  8920 Langemark

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING

"EVY VERFAILLIE VOF"

Oprichting

Heden 01/01/2011 verschenen in algemene vergadering de comparanten, aanwezig en verklaren een. vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt:

(.Benaming  zetel  doel  duur

Artikel 1 : De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder; firma met als vennootschappelijke benaming EVY VERFAILLIE.

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Eeckhoutmolenstraat 5B, 8920 LANGEMARK. Zij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : De vennootschap heeft als doel :

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen: verwerven bij wijze van associatie, inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet: toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

In het bijzonder zal de vennootschap zich bezighouden met :

-het verstrekken van verpleegkundige, medische, paramedische, sanitaire en hygiënische zorgen in de'. ruimste zin van het woord, (thuis)verpleging, het scheppen van alle materiële voorwaarden met het oog op: verstrekken van de bedoelde verpleegkundige zorgen;

-medische pedicure en manicure en aanverwante medische diensten en zorgen;

-onderwijs en opvoeding in gezondheidszorg en aanverwante zonder dat dit de vorm van een aanvullende: commerciële activiteit mag aannemen;

-het distribueren, uitlenen en ter beschikking stellen van medische hulpmiddelen, bedrijfsmaterialen aan: patiënten en anderen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken; die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard: zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele; vergemakkelijken.

In het geval de verrichting 'van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden

" inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze: handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Ze begint te werken op 1 januari 2011.

Alle engagementen die zijn genomen alsook de prestaties die zijn geleverd door de zaakvoerder sedert 1 januari 2011 zijn verondersteld te zijn aangegaan voor de vennootschap in zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

Il. Vennoten

Artikel 5 : Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap staat in verhouding met het ingetekend kapitaal. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de goedkeuring verkrijgen van al de deelnemende vennoten alvorens ze kunnen toetreden.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen. In voorkomend geval dienen de deelvennoten de waarde van de aandelen van de overleden vennoot uit te betalen aan zijn erfgenamen tegen de waarde van de aandelen op het ogenblik van het overlijden van de vennoot en dit ten vroegste zes maanden na datum overlijden.

Artikel 8 : Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking 1 maand na de datum van de verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt.

III.Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9 : Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 6.000,00 ¬ , dat bij wijze van geldschieting ingebracht wordt, door iedere vennoot wordt zijn aandeel volgestort.

Er zijn 60 maatschappelijke aandelen, allen volstort. Het kapitaal wordt volstort op rekeningnummer 36310821675128 van ING Bank.

Mevrouw VERFAILLIE Evy, Eeckhoutmolenstraat 5B, 8920 LANGEMARK, rijksregisternummer 860414 374 70 volstort 5.900,00 ¬ in geld, zijnde 59 aandelen;

Mevrouw JONCKHEERE An, Eeckhoutmolenstraat 5B, 8920 LANGEMARK rijksregistemummer 631 206 220 37 volstort 100,00 ¬ in geld, zijnde 1 aandeel.

IV.Bestuur  vertegenwoordiging  controle

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde prestaties.

Mevrouw VERFAILLIE Evy wordt zaakvoerder.

Artikel 11 : Iedere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 : Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 : De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijziging aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikel 8 en 19.

Artikel 15 : Ieder vennoot heeft recht op één stem.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de 4e zaterdag van de maand juni te 14 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in de notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.Boekjaar  jaarrekening  resultaat

Artikel 17 : het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op eenendertig december 2011, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 januari 2011 tot en met 31 december 2011.

Artikel 18 : Van de winst van het boekjaar worden ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de interest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt ten belope van 5% van het kapitaal gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Over het saldo van de nettowinst beslissen de vennoten op de algemene vergadering. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VI I.Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derden der aanwezig stemmen.

Artikel 20 : In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van, het W. Venn., onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W. Venn. en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 21 : In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, het gedeelte wordt toegekend zoals hem rechtmatig toekomt in verhouding van zijn bezit in het oorspronkelijk gestort maatschappelijk kapitaal.

VIII.Diverse bepalingen

Artikel 22 : Tussen de vennoten zal een interne regeling worden getroffen waarin zullen worden vastgesteld:

- werkverdeling;

- verlofregeling;

- wachtregeling;

-vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekte en verlof;

-aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap.

Artikel 23 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden vastgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke

bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te hare laste worden gelegd wegens haar oprichting, ongeveer 500 euro bedragen.

WAARVAN AKTE

."

Y Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Opgesteld te LANGEMARK op 01/01/2011.

Aandeelhouder

VERFAILLIE EVY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EVY VERFAILLIE

Adresse
EECKHOUTMOLENSTRAAT 5B 8920 LANGEMARK

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande