EXPERTENKANTOOR WIJNEGEM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPERTENKANTOOR WIJNEGEM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.201.675

Publication

24/07/2014
ÿþi

naod Wo rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behoi

aan I

Belgi

Staats

u u







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op .14 JUIU 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0479.201.675

Benaming

(voluit) : Expertenkantoor Wijnegem

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 233, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 15/12/2013

1. Overdracht van alle aandleen van Bigot Michaël, mits behoud van 8% in totaliteit volgens statuten aan janssens Rita mits ondertekenen tussen partijen van dit verslag van bijzondere algemene vergadering.

2. Adreswijziging van maatschappelijke zetel van tumhoutsebaan 233, 2110 Wijnegem naar Jozef nellenslaan 223: bus 12, 8300 Knokke.

De Bijzondere vergadering wordt gesloten met aanwezigheid van zaakvoerder Janssens Rita ( enige bestuurder) en Bigot Michaël enkel als aandeelhouder ingevolge overdracth van zijn aandelen.

zaakvoerder

Janssens Rita

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/12/2013 : AN353076
28/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEJR BELGE NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

09 JAN 2015

Griffie

11111111111118

b

S,

BELGISCH

20 -JI- 2015

STAATSSLA=

~

Gent Afdeling"Brtieé De griffier

Ondernemingsnr : 0479.201.675

Benaming (voluit) : EXPERTENKANTOOR WIJNEGEM

(verkort) :

Rechtsvorm : coôperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Nellenslaan 223 bus 12

8300 Knokke-Heist (Knokke)

Onderwerp akte :CVBA: wijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 19 december 2014' geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Antwerpen, eerste kantoor der registratie op 24 december, 2014, Register 5 boek 226 blad 42 vak 7 ontvangen; vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger getekend, dat een; buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "EXPERTENKANTOOR WIJNEGEM", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Jozef; Nellenslaan 223 bus 12, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. Kennisname van het verslag van de raad van bestuur de dato 16 december 2014 betreffende de redenen. die ertoe leiden de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waaraan tevens een staat van activa en passiva niet meer dan; drie maanden sinds heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van de heer L. Foqué te Strombeek-Bever, bedrijfsrevisor, de dato 17 december 2014, welk verslag besluit:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen hebben wij de;

staat van activa en passiva, afgesloten per 15 december 2014, van de Coöperatieve Vennootschap met;

Beperkte Aansprakelijkheid Expertenkantoor Wijnegem gecontroleerd en dit met het oog op de omzetting in een;

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het eigen; vermogen, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 15 december 2014 die de bestuurder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de' normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige. overwaardering van het eigen vermogen heeft plaatsgehad.

I In het raam van de voorgenomen verrichting kunnen wij besluiten dat:

" de staat van activa en passiva, afgesloten per 15 december 2014, op getrouwe en juiste wijze del positie van de vennootschap weergeeft;

" deze staat een eigen vermogen weergeeft van 19,405,94 EUR dat als volgt is samengesteld: EUR

Geplaatst kapitaal 18.600,00

Niet-opgevraagd kapitaal -12.400,00

Overgedragen resultaat 3.737,78

Resultaat van de lopende periode 111114-15112114 9,468,16

19.405,94

" het eigen vermogen van de CVBA Expertenkantoor Wijnegern hoger is dan het wettelijk; minimumkapitaal van 18.550,00 EUR van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid",

2. De vergadering beslist met ingang vanaf heden de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. De vergadering verklaart nog eenstemmig de statuten van de vennootschap aan te passen aan voorgaande;

beslissingen en aan het Wetboek van vennootschappen en stelt de standregelen van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast:

"E. NAAM - ZETEI. - DOEL - DUUR.

Artikel 1:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voluit luidt: Expertenkantoorl

Wijnegem.

Artikel 2:

::D.e-zeteJ_van,de reonootsohap:is-gevestigd_te_Knokke-Helst_(Knakke),JozetNellenstaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.Voor- ,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De zaakvoerder mag de zetel naar elke andere plaats overbrengen; hij mag ook bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

Het schatten en evalueren van onroerende goederen.

Schade- en risico-expertise inzake onroerende goederen.

Het optreden als veiligheidscoördinator en preventieadviseur en aanverwante activiteiten. De bouwpromotie en projectontwikkeling.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap Kan ook functie van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die In verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Il. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5;

1. Kapitaal.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2, Kapitaalverhoging - voorkeurrecht:

Bij elke kapitaalverhoging waartoe wordt overgegaan door de algemene vergadering of waartoe wordt overgegaan door de zaakvoerder, in uitvoering van een machtiging gegeven door de algemene vergadering, zullen de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van hun bezit aan aandelen en zulks overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Voor zover de vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op beleggers en niet aile deelgenoten van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, kan de zaakvoerder beslissen dat de vennoten die van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt de kans krijgen om in te schrijven op het saldo, in evenredigheid met het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, het al op de wijze te bepalen door de zaakvoerder. Artikel 6:

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen kunnen er inzage van nemen evenals elke belanghebbende derde.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel 7:

De aandelen zijn onverdeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meer personen eigenaar zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat één enkele persoon ais eigenaar aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap.

Artikel 8:

De zaakvoerder vordert de fondsen in op de ingeschreven aandelen, naargelang de behoeften van de vennootschap. Hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast. De vennoot die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief, zal een interest aan twaalf ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting. De zaakvoerder kan bovendien, na een tweede aanmaning die gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de vennoot vervallen verklaren en zijn aandeel verkopen. De zaakvoerder kan de vennoten toelaten hun aandelen bij voorbaat te volstorten, Daartoe kan hij alle voorwaarden stellen.

BESTUUR - TOEZICHT,

Artikel 9 :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd, De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt en er geen zaakvoerder werd aangeduid oefent de enige vennoot het mandaat van zaakvoerder uit.

Wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is kan een plaatsvervangend zaakvoerder worden benoemd. Deze oefent ingeval van overlijden van de enige vennoot of ingeval deze in de onmogelijkheid verkeert op te treden alle bevoegdheden van de zaakvoerder uit,

Artikel 10

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kiezen zij een voorzitter. Mocht de voorzitter weerhouden zijn dan wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders,

Artikel 11:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders (indien er meerdere zijn) vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang' van de vennootschap dit vergt, Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van twee zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid,

Artikel 12:

De vergadering van de zaakvoerders (indien er meerdere zijn) mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is, De verhinderde zaakvoerders mogen aan een andere zaakvoerder opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt door de raad van zaakvoerders vastgesteld. Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één college mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

Artikel 13:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14 :

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Artikel 15:

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd,

Artikel 16:

ln de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap tcevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Artikel 17:

De mandaten van zaakvoerder worden niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

1V, ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18:

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste woensdag van de maand juni om 18u uur. indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerder(s), van de commissarissen, indien er zijn, of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen.

Artikel 19:

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder en van de commissaris(sen) zo er een of meerdere aangesteld zijn, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de zaakvoerders en eventueel aan de commissaris(sen).

Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave In de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of met het wetboek van vennootschappen, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

Artikel 20:

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Artikel 21:

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

Artikel 22 :

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft, De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de

.vennootschappelij ke_zetet worden. gedeponeerd,_tenminste.vijf -dagen voor de vergadering

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Voor- A. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

" rrVoor- . behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Artikel 23

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24:

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen, De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerder(s) en de commissarissen. Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden meegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register, dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 25:

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Bovendien worden van elke vergadering notulen opgesteld. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau, welk samengesteld wordt door de vergadering en door de vennoten welke er om verzoeken. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder,

V. BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 26:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Elk jaar, op

31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Artikel 27:

De opbrengst van de activiteiten van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en

vennootschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en

fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Artikel 28:

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering,

op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 29:

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de

vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Artikel 30:

In geval van ontbinding kan de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid

en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van

de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

VII. WOONSTKEUZE - ALLERLEI.

Artikel 31:

Iedere in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, moet woonst in België

kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft. Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen

alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van

de vennootschap, geldig geschieden op de vennootschappelijke zetel

Artikel 32:

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het wetboek van

vennootschappen.".

4. De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen de enige bestuurder van de voormalige coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EXPERTENKANTOOR WIJNEGEM, te weten Mevrouw JANSSENS Rita, hiernagenoemd, uit haar ambt te ontslaan.

5. Tot zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EXPERTENKANTOOR WIJNEGEM wordt benoemd: Mevrouw JANSSENS Rita Mathilde Willy Maria, geboren te Wilrijk op 10 mei 1954, wonende te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 134 bus 2.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Coördinatie der statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2012 : AN353076
29/08/2011 : AN353076
01/09/2010 : AN353076
16/07/2009 : AN353076
14/07/2008 : AN353076
27/07/2007 : AN353076
06/09/2006 : AN353076
02/12/2004 : AN353076
25/11/2003 : AN353076
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 19.08.2015 15440-0187-008
13/01/2003 : ANA073828

Coordonnées
EXPERTENKANTOOR WIJNEGEM

Adresse
JOZEF NELLENSLAAN 223, BUS 12 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande