EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.809.558

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen type B:

1. De naamloze vennootschap "HOTEL DEVELOPMENT COMPANY", afgekort "HODECOM", met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan 1 bus 3, ondernemingsnummer 0867.493.467,

Opgericht (onder de maatschappelijke benaming "TWIN INVEST") bij akte verleden voor Meester Marc Coudeville, notaris te Oostende, op twintig september tweeduizend en vier, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zeven oktober tweeduizend en vier onder nummer 04140895,

Welke statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor Meester Henri Baeke, notaris te Oostende, op vierentwintig juni tweeduizend veertien, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zesentwintig augustus tweeduizend veertien, onder nummer 14160325;

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRIMONIUMMAATSCHAPPIJ VAN BELGIË, afgekort PAMABEL, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), A. Degreeflaan 5 bus 0402, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0518.986.523.

Op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEBUCQUOY Jochen Geert Chris, geboren te Oostende op zevenentwintig december negentienhonderd tweeëntachtig, (rijksregister nummer  82.12.27-185.35), wonende te 8670 Oostduinkerke, A. Degreeflaan 5/402. Handelend in de hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, tot deze hoedanigheid benoemd bij algemene vergadering van zes juni tweeduizend en dertien en de daaropvolgende Raad van Bestuur, gepubliceerd in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juni tweeduizend dertien, onder nummer 13097913.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PIETER DEPOORTERE, met zetel te 1000 Brussel, Hamerstraat 59, ondernemingsnummer 0822.474.876. en Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer 822.474.876.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op twintig januari tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari daarna, onder nummer 10300460, hierna vertegenwoordigd door de heer Depoortere Pieter (nationaal nummer: 85.01.10-069.65), wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Europaplein 27 bus 1803, handelend als statutair zaakvoerder, hiertoe benoemd bij oprichting, bekendgemaakt als gezegd.

3/ De naamloze vennootschap "LAND LEASE COMPANY", met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan 1 bus 3, ondernemingsnummer 0878.080.325 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0878.080.325.

Opgericht (onder de maatschappelijke benaming "HOUTHALEN HENGELHOEF") bij akte verleden voor Meester Serge Van Damme, Notaris te De Panne, op eenentwintig december tweeduizend en vijf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van twee januari tweeduizend en zes onder nummer 06000708,

Waarvan de statuten meerdere malen werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgemaakt door Meester Henri Baeke, Notaris te Oostende op dertig juni tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juli tweeduizend en tien onder nummer 10112794,

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRIMONIUMMAATSCHAPPIJ VAN BELGIË, afgekort PAMABEL, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), A. Degreeflaan 5 bus 0402, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0519.986.523, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEBUCQUOY Jochen Geert Chris, geboren te Oostende op zevenentwintig december negentienhonderd tweeëntachtig, (rijksregister nummer  82.12.27-185.35), wonende te 8670 Oostduinkerke, A. Degreeflaan 5/404.

Handelend in de hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, tot deze hoedanigheid benoemd bij algemene vergadering van zes juni tweeduizend en dertien en de daaropvolgende Raad van Bestuur, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van ierentwintig juli tweeduizend en dertien onder nummer 13115045.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam  EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IW draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Albert I Laan 104.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland: de aankoop, de constructie, de uitbating, de verkoop en het verhuur van onroerende goederen en onder andere van onroerende goederen aan de hostellerie-industrie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

geaffecteerd, alsook de uitbating van de hostellerie-industrie zelf.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6) Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Het aanvangskapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). Het kapitaal is veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft, zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het maatschappelijk kapitaal, verdeeld in achttienduizend vijfhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/ achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, werd onderschreven door:

1. De naamloze vennootschap Industrie Hotelière et Immobilière, voornoemd, schrijft in voor een

bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR).

In ruil hiervoor ontvangt zij honderdzesentachtig aandelen (186) aandelen zonder nominale waarde

die ieder één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

2. De NV Creadomus Invest, vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in voor een bedrag van achttienduizend honderd achtenzeventig euro (18.178 EUR).

In ruil hiervoor ontvangt zij achttienduizend honderd achtenzeventig aandelen (18.178) zonder nominale waarde die ieder één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

3. De naamloze vennootschap Land Lease Company, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van

honderd zesentachtig euro (186,00 EUR).

In ruil hiervoor ontvangt zij honderdzesentachtig aandelen (186) aandelen zonder nominale waarde

die ieder één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is

7) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd ofwel door twee gedelegeerd bestuurders, samen handelend, ofwel door het gezamenlijk optreden van één bestuurder of één gedelegeerd bestuurder.

Werden voor een termijn van zes jaar te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel door de oprichters tot bestuurder benoemd:

1. De naamloze vennootschap "INDUSTRIE HOTELIERE ET IMMOBILIERE", met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met ondernemingsnummer BE 0402.868.714 en BTW nummer BE 0402.868.714, vast vertegenwoordigd door de heer Debucquoy Jochen, voornoemd.

2. De naamloze vennootschap "CREADOMUS INVEST", met zetel te 8670 Koksijde, Albert I Laan 104, ondernemingsnummer 0823.120.521, en belasting over de toegevoegde waarde nummer 823.120.521, vast vertegenwoordigd door de heer Debucquoy Jochen, voornoemd.

3. De heer CALLE Stijn Renaat Agnees Jozef, geboren te Zelzate op negentien maart negentienhonderd drieënzeventig, (nationaal nummer 73.03.19-381-21), wonende te 9970 Kaprijke, Molenstraat 115.

4. De heer GOLSTEYN John Christiaan, geboren te Maaseik op vierentwintig juli negentienhonderd zevenendertig (nationaal nummer: 37.07.24-109.94), wonende te 8210 Zedelgem, Hoge Vautestraat 25.

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020. Het mandaat van bestuurder is verkortbaar.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur in het jaar tweeduizend zestien.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: mevrouw Blondé Julie (nationaal nummer 88.03.18-334.25), vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap Hotel Resort Consulting, in het kort Horecon, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I-laan 104, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Onmiddellijk na de oprichting is de Raad van Bestuur bijeengekomen en werden tot gedelegeerd bestuurder aangeduid:

1. De naamloze vennootschap "INDUSTRIE HOTELIERE ET IMMOBILIERE", met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met ondernemingsnummer BE 0402.868.714 en BTW nummer BE 0402.868.714, vast vertegenwoordigd door de heer Debucquoy Jochen, voornoemd.

2. De naamloze vennootschap "CREADOMUS INVEST", met zetel te 8670 Koksijde, Albert I Laan 104, ondernemingsnummer 0823.120.521, en belasting over de toegevoegde waarde nummer 823.120.521, vast vertegenwoordigd door de heer Debucquoy Jochen, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Notaris Liselotte DE KOCK

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

22/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

RIRJ1.1111

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koorhandel Gent

I 1 chige2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0506.809.558 Afdeling VEURNE Benaming

~tf ar~in ; Exploitatiemaatschappij 1W (verF.art) .

Rechtsvorm Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Albert I-Laan 104 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur 1 Aanduiding vaste vertegenwoordigers 1. Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 27-04-2015

A. Agendapunten

De vergadering wordt bijeengeroepen om over volgende agendapunt(en) te beraadslagen: 1. Samenstelling raad van bestuur.

Alle aandeelhouders zijn aanwezig op de vergadering en gaan akkoord met de agendapunten. De oproepingsformaliteiten moeten dus niet worden verantwoord.

Alle aanwezige aandeelhouders hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te worden toegelaten. Aldus is de vergadering geldig samengesteld en kan beraadslagen over de agendapunten.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat deze uiteenzetting correct is en vat de beraadslaging over de agendapunten aan.

Na beraadslaging worden volgende besluiten genomen.

B. Besluiten

1. Samenstelling raad van bestuur

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen volgende personen als leden van de raad van

bestuur te ontslaan op heden. Dit zijn op heden:

- de heer GOLSTEYN John C.C. (37.07.24-109.94).

De vergadering beslist op heden met éénparigheid van stemmen volgende personen als leden van de raad van bestuur te benoemen voor een periode van zes jaar, bij afloop waarvan de benoeming van rechtswege beëindigd is. Dit zijn:

- de heer HUTSEBAUT Koen R. (67.11.24-279.97).

Alle bestuurders aanvaarden hun benoeming,

2. Uittreksel uit het verslag raad van bestuur van 27-04-2015

A. Agendapunten

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen om over volgende agendapunt(en) te beraadslagen: 1, Publicatie vreemde vaste vertegenwoordiger(s) in interne vennootschap.

C'p tle laatzle blz. tan Luit. F. yeinneld+:n Recto ; f:aarn en haei?anigherd tan de rnstiermenterende natari r,et:_,j van tt. perscii,.":" )rr(en,i

l;evawad de rFrittspeisoon ten aanzien deiden te veStegeln^Joeidrgen Verso - flaam en handteFenIng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ª% Alle leden zijn aanwezig op de raad van bestuur en gaan akkoord met het agendapunt. De oproepingsformaliteiten moeten dus niet warden verantwoord.

Alle aanwezige leden hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te worden toegelaten, Aldus is de raad van bestuur geldig samengesteld en kan beraadslagen over de agendapunten.

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen dat deze uiteenzetting correct is en vat de beraadslaging over de agendapunten aan.

Na beraadslaging worden volgend(e) besluit(en) genomen.

B. Besluit(en)

1. Publicatie vreemde vaste vertegenwoordiger(s) in interne vennootschap.

De raad beslist op heden met éénparigheid van stemmen de identiteit van de vaste vertegenwoordiger van externe vennootschappen die zetelt in haar eigen, interne bestuursorganen te wijzigen met onmiddellijke ingang, zoals deze werd besloten en meegedeeld door deze externe vennootschappen overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen. Dit zijn op heden:

- als lid van de raad van bestuur blijft zeteten de N.V, Creadomus Invest (0832,120.521), die echter als oude vaste vertegenwoordiger de heer DEBUCQUOY Jochen G.C. (82,12.27-185.35) vanaf heden met directe ingang vervangt door de nieuwe vaste vertegenwoordiger de heer DEBUCQUOY Jonathan J.J. (82,12.27179,41).

Telkens voor de duurtijd van hun respectievelijke mandaten. Alle vaste vertegenwoordigers aanvaarden hun benoeming.

Getekend:

- N.V. Industrie Hotelière et Immobilière, gedelegeerd bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger Jochen

Debucquoy

- Stijn Calte, bestuurder.

Bijlage:

- uittreksel verslag AV en RVB van 27-04-2015

Voorbehouden aan het Hergiscb

5taatsl)latl

nl. de laéit,tr. valti Le E vermcldeir : Recto ; Haair en hroMdanlgtscid van de anstiurrrentFrel;" i= tielzil van de per,oln,enlrilt

hevOr4d dt IF(lltclicrro4>n ten :lanÿ7en van derden 1w vFdFgellwO+ildlgeii

Verso . rlaain en YlanckrFesrinq

Coordonnées
EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IW

Adresse
ALBERT I LAAN 104 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande