EXPLORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPLORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.952.662

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 28.06.2013 13247-0011-010
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 27.06.2012 12234-0297-010
23/01/2012
ÿþVo. beho

aan

Belg Staat

Med WOrtl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ake

1

111111U1Illill MIME

*12021273*

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.952.662

Benaming

(voluit) : EXPLORE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : lepersestraat 475 -8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 28 december, 2011, geregistreerd te Nieuwpoort, veertien bladen, geen renvooien op 03.01.2012, boek 5/112, blad 37, vak; 07. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), De Ontvanger (getekend) E. VANDERMEIRSCH, blijkt dat de' buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXPLORE", met zetel te 8800 Roeselare, lepersestraat 475, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op 02 april 2009, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch; Staatsblad op 15 april daarna onder nummer 09054814, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

1.Eerste besluit :

De algemene vergadering beslist om de zetelverplaatsing van de zaakvoerder de dato dertig september; tweeduizend en elf te bevestigen.

Hiertoe wordt de eerste alinea van artikel twee van de statuten vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, lepersestraat 475 en de vennootschap is! ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk."

2.Tweede besluit :

Volgens artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen geven de zaakvoerders een omstandige; verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en; passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op dertig september tweeduizend en elf.

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze: als voorzien werd in artikel 559 Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerders te volgen. Hiertoe wordt artikel'

drie van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doei:

A/het uitbaten en het beheer van een carwash, inhoudende onder meer het wassen en het onderhouden ; van auto's, personenwagens, vrachtwagens, bedrijfswagens, etc. en dit zowel via self-carwash ais;: automatische carwash, met daarbij horende shop, bestaande uit een kleinhandel in onder andere rookwaren,; voedingsmiddelen, fris- en alcoholische dranken, dag-, week- en maandbladen alsook olie- en smeerproducten;

B/het uitbaten in de meest ruime zin van het woord van een restaurant; het inrichten van feestelijkheden; het verhuren van feestzalen en alle benodigdheden voor de organisatie van feesten en banketten; het inrichten van' banketten en maaltijden op alle mogelijke locaties en volgens aile denkbare formules; het verstrekken van; traiteurdiensten, het bereiden van en de handel in, de aankoop en de verkoop van allerlei klaargemaakte. gerechtigden, om mee te nemen of aan huis te brengen, alsook de aankoop, de verkoop, het vervoer en de: vertegenwoordiging van alle eetwaren en dranken; het mogelijk maken van een uitbating van een restaurant; door het ter beschikking stellen van personeel;

C/het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en. vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in

" rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D/het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,' onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest; ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve de operaties die wettelijk voorbehouden zijn; aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en! kapitalisatieonde rne m i nge n;

E/het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste' zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen,:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

iW

$EI.GI

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

NEERGE! EC-~

-6. 01. 2U12

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

F/het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

G/het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

H/het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

i/de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

K/het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

1../het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

M/het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies."

3.Derde besluit :

De algemene vergadering besluit om de algemene vergadering te verplaatsen van de eerste zaterdag van de maand maart naar de derde zaterdag van de maand mei om veertien uur.

Bijgevolg zal de eerstvolgende algemene vergadering plaats hebben op de derde zaterdag van de maand mei om veertien uur.

Hiertoe wordt de eerste alinea van artikel negentien van de statuten vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op de derde zaterdag van de maand mei om veertien uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap."

4.Vierde besluit:

De algemene vergadering beslist het ontslag van de heer Werner Devriendt als zaakvoerder, uitdrukkelijk te bevestigen bij deze.

De algemene vergadering beslist om het ontslag van de huidige zaakvoerders, te weten:

-De BVBA CM Projects, voornoemd;

-De BVBA ALVAFUN, voornoemd;

Te aanvaarden.

5. Vijfde besluit

Volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen geven de zaakvoerders lezing van het verslag dat door hen werd opgesteld, en waarin het voorstel tot omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd betreffende het actief en passief van de vennootschap op dertig september tweeduizend en elf. Tevens wordt lezing gegeven van het verslag, dat op veertien november tweeduizend en elf door de CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat 17, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, werd opgemaakt omtrent deze samenvattende staat, en waarin wordt vermeld of deze staat de toestand van de vennootschap op volledige, nauwkeurige en juiste wijze weergeeft.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 15.363,15 EUR en is 3.236,85 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR.

Zelfs als de vennootschap die zich omzet een netto-actief heeft dat lager is dan het geplaatst en/of volgestort minmiumkapitaal voorzien door het Wetboek van vennootschappen, dan kan de omzetting plaatsvinden. In dit verband moet echter worden gewezen op het specifieke risico dat eruit voortvloeit, met name onder meer de eventuele aansprakelijkheid van het bestuursorgaan.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 14 november 2011.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal samen met het bijzonder verslag van de zaakvoerder en een uitgifte van dit proces-verbaal, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Veurne worden neergelegd.

Aile vennoten erkennen dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als bepaald in de tweede alinea van artikel 779 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens besluit de vergadering om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze die voorkomen op de staat van activa en passiva van : de oorspronkelijke vennootschap, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen. De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid mag het nummer 0810.952.662, waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven in de " Kruispuntbank der Ondernemingen, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke vennootschap, vastgesteld op dertig september tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht verricht te zijn voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

6. Zesde besluit :

Vervolgens worden de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld, volgens artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde statutenwijzigingen. Deze statuten luiden ais volgt:

7. Zevende besluit:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot bestuurders:

- de heer Jan Cloet, voornoemd, wonende te 8800 Roeselare, lepersestraat 475, rijksregister nummer 

66.10.13-355.32.

Mij aanvaardt zijn opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich

hiertegen verzet.

8. Achtste besluit:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen notaris Peter De Baets, te Koksijde, te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen en alle formaliteiten te vervullen die nodig zijn voor de publicatie dezer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de wijzigingsakte dd 28/12/2011

-expeditie van de gecoordineerde statuten dd 28/12/2011

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2011
ÿþ Und 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0810952662

Benaming

(voluit) : Explore

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindelaan 23 te 8310 Brugge - Assebroek

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming zaakvoerder(s) Wijziging maatschappelijke zetel

~cc~i~ ~: ~ :fi~lE der iMiVR! ÿ

7

~w?1~~~~ IAxweïYg Bruge)..w

.

De bijzondere algemene vergadering van 30 september 2011neemt kennis van het ontslag van de heer! Werner Devriendt. Op de eerstkomende gewone algemene vergadering zal kwijting voor zijn mandaat_ gevraagd worden.

In dezelfde bijzondere algemene vergadering wordt met éénparigheid van stemmen beslist om volgende! zaakvoerd ers te benoemen voor onbepaalde duur:

- bvba CM Projects met maatschappelijke zetel in de lepersestraat 475 te 8800 Roeselare met! ondernemingsnummer 0446.114.282. De heer Jan Cloet treedt op als vast vertegenwoordiger voor; deze vennootschap.

bvba Avafun met maatschappelijke zetel in de Ettlingenstraat 32 te 8430 Middelkerke met: ondememingsnummer 0474.368.602. De heer Alexander Vanhie treedt op als vast vertegenwoordiger; voor deze vennootschap.

Op datum van 30 september 2011 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke! zetel en het adres van de inrichting van de handelswerkzaamheid over te brengen naar volgend adres:

lepersestraat 475 te 8800 Roeselare

BVBA Alvafun

Vert. door Alexander Vanhie zaakvoerder

-0p,de-taat,stel blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.03.2011, NGL 08.08.2011 11386-0479-009
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.03.2010, NGL 03.08.2010 10376-0417-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 31.08.2016 16553-0543-010

Coordonnées
EXPLORE

Adresse
IEPERSESTRAAT 475 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande