EXTRA-POWER GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXTRA-POWER GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.935.025

Publication

26/09/2014
ÿþ`," "

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Griffie Koophandel

014

Gent AHelPe%stende :e grimer.

1I1 11111 II1 1 11111 1 III

*14176148*

Ondernerningsnr: 0478.935.026

Benaming

(voluit) ; EXTRA-POWER

(verkort)

Rechtsvorm BVBA

Zetel: Kasteellaan 8 - 8450 Bredene (volledig adres)

Onderwerp aide Ontslag zaakvoerder - Wijziging benaming

Volgens bespreking van de buitengewone algemene vergadering neemt Lusis Zintis ontslag als; zaakvoerder, en wordt de benaming gewijzigd naar EXTRA-POWER GROUP BVBA, en dit vanaf heden.

Van De VValle Miguel, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik *E3 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vende perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0458-009
17/07/2013
ÿþModword 77.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de Laatste biz van Luik B vernielden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

II*13ll0819*

ei yaerg'aiegci ter griffie van cle rechtbank van keoph~artdol

arugge  - ~ ~ ~ " E~:rn1i~!

i

Ondernemingsar : 0478.935.025

Benaming

(voluit) : EXTRA-POWER

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kasteellaan 8 - 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Volgens bespreking van de algemene vergadering wordt Lusis Zintis benoemd tot niet statutaire zaakvoerder vanaf 01/07/2013. Zijn bezoldiging wordt bepaald door de algemene vergadering.

Van De Walle Miguel,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

,w

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.06.2013 13253-0108-009
18/01/2013
ÿþVoc

behot

aan

Belgi

Staats

mod 11.1

Luik Bi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.1111!H111/11111

Iveaergelegd ter griffie van et rechtbank van koophandel

Brugge mie

op

Ondememïngsnr : BE0478.935.025

Benaming (voluit) : Fisk Optim

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldemolenstraat 8

8480 lchtegem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

á: Onderwerp akte :Wijziging naam - wijziging zetel - wijziging doel - ontslag en benoeming zaakvoerder

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris? Stefaan Buylaert te Torhout op 28 december 2012, neergelegd voor registratie, heeft de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISK OPTIM",.; volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Ondergetekende Notaris heeft de vennoot en de zaakvoerder gewezen op de bepalingen van artikel 287 van; Wetboek van Vennootschappen inzake een doelwijziging. De vennoot en de zaakvoerder verklaren aan het:; verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden te verzaken, derwijze:; ; dat de relatieve nietigheid volledig is gedekt.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van artikel dries >2 van de statuten door de volgende nieuwe tekst te vervangen:

"De vennootschap heeft tot doel:

Electrotechnische installatiewerken aan gebouwen

Electrische installaties inzake alternatieve energie

Installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten)

Plaatsen van alarm- en beveiligingssystemen

Mechanisch onderhoud en installaties

k Aanleg van (nuts-)leidingen, grondverzet en drainagewerken

Aannemer van ruwbouwwerken en betonwerken

Ruimen van bouwterreinen, sanering en werkplatformen

Aile activiteit in het algemeen in verband met alternatieve energie

;° De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit ais mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

' De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, i overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt."

De vergadering besluit dat gezien de voornoemde wijziging van het doel de aard van de vennootschap wijzigt in een handelsvennootschap zodat diengevolge artikel 1 van de statuten tevens gewijzigd zal warden zoals hierna bepaald.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in EXTRA-POWER zodat artikel 1 voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam EXTRA; POWER.

Deze naam moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "B.V.B.A.". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen'

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de zetel voortaan zal gevestigd zijn te Bredene, Kasteellaan 8, en tot het schrappen van een tweede uitbatingszetel zodat de eerste alinea van artikel 2 van de statuten voortaan luidt als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bredene, Kasteellaan 8'

VIERDE BESLUIT

= De heer FEYS, Bernard André, geboren te Torhout op 13 juni 1967, wonende te 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 178 dient hierbij vrijwillig, met ingang van heden, zijn ontslag in als zaakvoerder van de vennootschap. De vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als decharge aan deze ontslagnemende zaakvoerder voor de volledige periode van zijn bestuur.

De vergadering besluit, de heer van de Walle, Miguel Patrick, geboren te Oostende op 18 december 1975, wonende te 845013redene, Kasteellaan, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van zijn mandaat.

De heer Miguel van de Walle, voornoemd, alhier tussenkomend, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van haar mandaat.

VIJFDE BESLUIT: Coördinatie statuten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering d.d. 28/12/2012

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 10.04.2012, NGL 11.04.2012 12084-0594-010
29/02/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldemolenstraat 8

8480 Ichtegem

Onderwerp akte :BVBA: doeiswijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten opgemaakt door,' notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 8 februari 2012, neergelegd op de rechtbank van koophandel voor; registratie heeft de burgelijke vénnootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte` aansprakelijkheid "FISK OPTIM" volgend besluit genomen:

" EERSTE BESLUIT

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hier vermelde doeiswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief per 30 december 2011 gehecht.

" Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

= De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van artikel drie van °.

de statuten door de volgende nieuwe tekst te vervangen: "De vennootschap heeft tot doel:

1, Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van: lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende: goederen.

2. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen'

" ontvangen.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse. ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

4. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en

" uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

6. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

7, Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden

" ondemteerr, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

8. Het optreden ais tussenpersoon in de handel,

9. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop,'. verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in = de kunst.

10, Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

11. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of , ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op ' andere wijze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1t1k111UkIk I11 1I1I1I I 1Il1I kI1I1

" iao4~sse*

Nedergelegd ter griffie viva

rechtbank van ka

Ondernemingsnr : 0478.935.025 Benaming (voluit) : FISK OPTIM

Brugge eling Ouwierecie

op

1 ' EB. 2012Griffie

Oe grrn]#er

~o

x

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4 mod 11.1

12. Zij meg op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen bf vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

13, De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op = aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met ; haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng - of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de " statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 08/02/2012

- verslag van de zaakvoerder in het kader van de doelswijziging

- staat van actief en passief

coördinatie van de statuten.

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 29.06.2011 11237-0104-011
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 12.06.2010 10175-0166-011
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 10.07.2009 09402-0115-011
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 15.08.2008 08577-0188-012
04/07/2007 : GE204218
17/07/2006 : GE204218
02/05/2006 : GE204218
03/08/2005 : GE204218
30/11/2004 : GE204218
06/01/2004 : GE204218
11/12/2002 : GEA028123
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 15.02.2016 16045-0381-008
16/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EXTRA-POWER GROUP

Adresse
KASTEELLAAN 8 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande