F. DE COCK MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F. DE COCK MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.548.844

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 17.03.2014 14067-0217-011
22/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRifflE d

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdiing Brume)

op: 0 9 NOV. 2012

Griffie



tai



-1 _

*saiesoss*

Ondernemingsnr : 0808.548.844

Benaming

(voluit) ; F. De Cock Management

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Zeedijk, Het Zoute 831/25, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op acht november tweeduizend en twaalf, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F. De Cock Management, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk, Het Zoute 831/25, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

De vergadering besluit dat het lopend boekjaar, aangevangen op één december tweeduizend en elf, zal eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur.

De eerst volgende jaarvergadering zal aldus gehouden worden in de maand maart van het jaar tweeduizend en veertien.

DERDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: verloop algemene vergadering; ontbinding, vereffening en verdeling liquidatiesaldo te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

Als gevolg van de genomen besluiten hiervoor, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt: De eerste zin van artikel achttien van de statuten wordt vervangen door volgende zin:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden."

De paragraaf 'Vraagrecht' van artikel eenentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag véér de algemene vergadering ontvangen."

Artikel tweeëntwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar."

Artikel vijfentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

I' 'a

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of ln effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Deze verdeling dient vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

VIJFDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervuilen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-Mevrouw Ellen Bonte

-Mevrouw Eveline Christiaens

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels,

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie proces-verbaal

- coordinatie van de statuten

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 07.04.2012, NGL 11.04.2012 12086-0547-011
27/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 02.04.2011, NGL 15.04.2011 11086-0128-011

Coordonnées
F. DE COCK MANAGEMENT

Adresse
HET ZOUTE 831, BUS 25 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande