F. H. INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F. H. INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.994.183

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 06.01.2014 14001-0356-011
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 22.12.2014 14698-0078-011
06/06/2013
ÿþ4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Motl Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BCLGNEERG>=Ltuu

' n RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

L BRUGGE (Afdeling Brugge)

tiGiSCH STAATS.1931' 2 MEl Ul~ree

Griffie

30 -05

BE

Ondernemingsnr : 0837.994.183

Benaming

wolalt) : F.H. 1NVEST

(verkort) "

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KERVYNDREEF 36

8200 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de Beslissing van de Zaakvoerder dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen

VAN Kervyndreef 36 te 8200 Brugge

NAAR Canadastraat 21 te 8200 Brugge en dit vanaf 01/05/2013.

Goedgekeurd in de Beslissing van de Zaakvoerder dd. 01/05/2013.

Daaropvolgend werd er beslist om volmacht te verlenen aan de BV ovv CVBA Accountantskantoor DevolderE & Van Dorpe met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 HIJ evenals aan haar bedienden, aangestelde en: lasthebbers om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Frederik Hungenaert

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.10.2012, NGL 24.10.2012 12614-0201-010
28/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ia

11111118 ijOn1111111

*11116642*

NEEROELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 15 'G'F ié O11

C)P rifliAr

Ondernemmgsnr : 0-8-37 9 9 4 1 8 3

Benaming : F. H. Invest

(voluit)

V,

beh aa Bel

Sta

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kervyndreef 36

8200 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 13 juli 2011

IS OPGERICHT DOOR:

De Heer HUNGENAERT Frederik Albert, geboren te Brugge op 8 december 1975, wonende te 8200 Brugge,

Kervyndreef 36.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor

ondergetekende notaris Wouter Bossuyt op 19 juli 2006, welk stelsel tot op heden ongewijzigd bleef, zo hij

verklaart. "

- Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opricht onder de naam "F. H. Invest", met zetel . te 8200 Brugge, Kervyndreef 36.

- De vennootschap heeft tot doel: "

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

* Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het

beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. "

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

* Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

* De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

* Het verlenen van managementadvies.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

* De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

* Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen,

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel :verkopen; kopen, verhuren, hureen," verpachten, pachten, oprichten .of- ruilen; alle fabrieksmerken; -patenten -en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDENTIENDUIZEND EURO (¬ 310.000,00).

Het is verdeeld in driehonderdentien (310) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk éénldriehonderdentiende (1/310de) van het kapitaal.

De heer Frederik Hungenaert, enige comparant, verklaart in te tekenen op driehonderdentien (310) aandelen en betaalde deze af door inbreng in de vennootschap te doen van volgend onroerend goed:

STAD GENT (twintigste afdeling) - voorheen Ledeberq

Een handelshuis, staande en gelegen Brusselsesteenweg nummer 105/107, gekadastreerd volgens titel en thans in de sectie A nummer 32/M, groot één are vierendertig centiare (la 34ca).

HYPOTHECAIRE STAAT

Uit de hypothecaire staat afgeleverd door het eerste hypotheekkantoor te Gent op twintig juni tweeduizend en elf blijkt dat het ingebrachte goed bezwaard is met een hypothecaire inschrijving, genomen op veertien juli negentienhonderd zevenennegentig, boek 2645 nummer 19, ten voordele van de naamloze vennootschap 'Het Gemeentekrediet van België', thans Dexia Bank, te Brussel, krachtens een akte kredietopening met hypotheekstelling verleden voor notaris Jan De Mey, voornoemd, op dertig juni negentienhonderd zevenennegentig, tot zekerheid van een hoofdsom van acht miljoen oude Belgische frank (8.000.000,-) en vierhonderdduizend oude Belgische frank (800.000,-) voor aanhorigheden, tegen de Heer Debbaut Jan, voornoemd;

De inbrenger verklaart uitdrukkelijk voormelde schulden niet in te brengen en deze als persoonlijk voor te behouden. Van de inbreng zijn aldus uitgesloten alle welkdanige en tegenwoordige schulden op naam van de inbrenger betreffende het onroerend goed welke ter vereffening blijven van de inbrenger.

Evenwel verklaart de inbrenger dat de voormelde hypothecaire inschrijving zal blijven bestaan op het onroerend goed.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wemmel-Kaekebeke", kantoorhoudend te Gent, Apostelhuizen 26, vertegenwoordigd door de Heer Van Wemmel Joseph, bedrijfsrevisor, aangewezen door de oprichter, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dat verslag, opgemaakt te Gent op zevenentwintig juni tweeduizend en elf luiden als volgt: "Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, werd op 16 juni 2011 aangesteld door de Heer HUNGENAERT FREDERIK wonende te 8200 Brugge, Kervyndreef 36, oprichter van de op te richten vennootschap BVBA "F.H. Invest", om verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij de oprichting bestaande uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van driehonderdentienduizend euro (310.000,00 EUR), hetzij een netto-inbreng van driehonderdentienduizend euro (310.000,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in nature bij oprichting.

De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van driehonderdentien (310) aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van de nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/driehonderdentiende (1/3101e) van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

VERSLAG VAN DE OPRICHTER

Bovendien overhandigt de oprichter een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag dateert van dertien juli tweeduizend en elf.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparant verklaart kennis te hebben, worden driehonderdentien (310) volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de Heer Heer Hungenaert Frederik, voornoemd, die aanvaardt.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder I zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Bevoegdheden van de zaakvoerder.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te

stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene

vergadering zijn voorbehouden.

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder

zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Handtekeningen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een

ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover

derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en

volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de

zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Dagelijks bestuur.

De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn

bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

- De verrichtingen van de vennootschap staan onder toezicht hetzij van iedere vennoot individueel, welke de

onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van de commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een

" accountant, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B.), hetzij van een commisse-

" ris, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren (I.B.R.).

De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergoedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is de zaakvoerder of in voorkomend geval het college van zaakvoerders, verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast niet de taak bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen. Indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met meer dan de helft is verminderd, moet de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissarissen te voorzien.

Taak van de commissarissen.

De commissarissen, voor zover die er zijn, hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt controlerecht over alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er wordt hun ieder semester een staat van actief en passief overhandigd.

" Met het oog op de algemene vergadering stellen de commissarissen een omstandig schriftelijk verslag op, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In hun verslag vermelden en rechtvaardigen de commissarissen nauwkeurig en duidelijk het voorbehoud en de ' bezwaren die zij menen te moeten maken. Zoniet, dan vermelden zij uitdrukkelijk dat zij geen voorbehoud noch bezwaar te maken hebben.

De commissarissen mogen zich, op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een deskundige teneinde over te gaan tot het nazien van de boeken en rekeningen.

- leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste maandag van de maand december om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

- Het boekjaar vangt aan op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

- Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en administratieve bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaats gevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaar-

rekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zat vijf ten honderd voorafgenomen

worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer

het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor

uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de ,

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek

van Vennootschappen.

- ln geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de

vereffenaar, na bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, tenzij de

algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide

bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de

activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten,

het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling

over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep

te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande

terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Wordt hierbij als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De heer Frederik Hungenaert, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische

bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

Datum van de eerstejaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting

zouden zijn aangegaan sedert één maart tweeduizend en elf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben

verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde

rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift van de oprichtingsakte.

- Verslag van de oprichters inzake de oprichting door inbreng in natura;

- Verslag van de bedrijfsrevisor inzake de oprichting door inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 21.12.2015 15694-0293-011

Coordonnées
F. H. INVEST

Adresse
CANADASTRAAT 21 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande