F.D.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F.D.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.743.604

Publication

05/09/2013
ÿþ Mod 4Nartl 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111111111111 10111

behouden *13136788*

aan het

Belgisch

Staatsblad





NEERGELEGD

2T, 08. 2013

RANK

KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0887.743.604

Benaming

(voluit) : 11 F1DC 11

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Meersstraat 80A

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld dor RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder. van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen',: met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van vierentwintig juli tweeduizend en dertien, dat de= vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " FDC ", waarvan de maatschappelijke: zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Meersstraat 80A, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen: zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft ingestemd overeenkomstig artikel 694 laatste alinea en 695 laatste alinea van het Wetboek van Vennootschappen, en opteert enkel een inbrengersverslag en een bijzonder verslag van het: bestuursorgaan op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT.

De voorzitter van de vergadering werd ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering heeft het haar voorgelegde fusievoorstel goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten tot de ontbinding zonder vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid `F.D.C.' met het oog op de fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, door overneming door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijiheid 'DELICHAM', met zetel te 8790 Waregem, Meersstraat 80A, overnemende vennootschap, van het gehele vermogen - zowel de rechten ais verplichtingen - van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `F.D.C.', overgenomen vennootschap, met zetel te 8790 Waregem, Meersstraat 80A.

Deze overgang is gebaseerd op de goedgekeurde jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap sinds één januari tweeduizend en dertien zijn voor rekening en risico van de ovememende vennootschap.

De overgang werd vergoed door de uitreiking aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van negentig (90) aandelen van de ovememende vennootschap `DELICHAM', aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap `F.D.C.', overeenkomstig volgende verhouding :

Intrensieke waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'F.D.C.' : vijfduizend driehonderd tachtig euro negenenzeventig cent (5.380,79) x aantal aandelen (100)

Intrensieke waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid 'DELICHAM' :' elfduizend tweehonderd vijfendertig euro achtennegentig cent (11.235,98),

en dit zonder enige opleg in geld.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat de overnemende vennootschap `DELICHAM' geen aandelen bezit in de over te nemen vennootschap `F.D.C.'.

De vergadering heeft bevestigd dat er overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen geen omwisseling plaats vindt van aandelen van de overnemende vennootschap tegen, aandelen van de overgenomen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf; of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt, of door de!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

et

r -

Luik B  Vervolg

overgenomen vennoótscfilap zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de fusie door opslorping door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DELICHAM" van de Besloten Vennnootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "F.D.C" za! het kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DELICHAM verhoogd worden met twintigduizend euro (¬ 20.000),

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEL1CHAM" zal negentig (90) nieuwe aandelen uitgeven en uitreiken aan de aandeelhouders van 'F.D.C`. ,

intrensieke waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'F.D.C.' ; vijfduizend driehonderd tachtig euro negenenzeventig cent (5.380,79) x aantal aandelen (100)

lntrensieke waarde van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijheid 'DELICHAM' ; elfduizend tweehonderd vijfendertig euro achtennegentig cent (11.235,98),

en dit zonder enige opleg in geld

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen ; zij zullen in de winst delen vanaf één januari tweeduizen dertien,

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft de ondergetekende notaris verzocht te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "F.D.C." overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DELICHAM" en verzoekt haar te notuleren dat het overgegane onder meer de volgende actief- en passief bestanddelen omvat, die hierna worden omschreven, zonder dat deze opsomming limitatief mag warden geinterpreteerd

F.D.C. BVBA BALANS OP 31.12.2012

ACTIVA

VASTE ACTIVA 15.573,80

Materiële vaste active 15.573,80

Installaties, machines en uitrusting '300,00

Meubilair en rollend materieel 15.453,80

VLOTTENDE ACTIVA 46.226,05

Voorraden en bestellingen in uitvoering 7.037,66

Voorraden 7,037,66

Vorderingen op ten hoogtste één jaar 19.566,22

Handelsvorderingen 8.222,68

Overige vorderingen 11.343,54

Liquide middelen 19.622,17

J

TOTAAL ACTIVA

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN

Kapitaal 20.000

Reserves 1.451,61

Wettelijke reserve 1.451,61 Resultaat van het boekjaar

61.979,85

5,380,79

-16.070,82

SCHULDEN 56.559,06

Schulden op ten hoogste één jaar 37.369,14

Schulden op meerdan"één jaar die binnen het jaar vervallen 10.488,96

Handelsschulden 3.261,01

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 205,26

Overige schulden 23.413,91

1.

/oor-behouden aar! het Belgisch Staatsblad

h

~OOT^

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ltuk B -Vervolg _.-..z

r TOTAAL PASSIVA 61.979,85 ,

ZEVENDE BESLUIT

-De vergadering heeft beslist tot goedkeuring van volgende statutenwijzigingen in de Besloten

.

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DELICHAM"

1. De vergadering heeft vastgesteld dat het kapitaal negentienduizend euro (¬ 19.000) bedraagt

2,-De vergadering heeft besloten daarna dat het maatschappelijk kapitaal verhoogd wordt met twintigduizend euro (¬ 20.000), om het kapitaal te brengen van negehtïenduizend euro (¬ 19.000) op negenendertigduizend euro (¬ 39.000), mits uitgifte van negentig (90) nieuwe aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid "DELICHAM", zonder enige opleg in geld.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen; zij zullen in de winst delen vanaf één januari tweeduizend dertien.

De vergadering heeft vastgesteld en verzocht mij notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging is gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebrachf van negentienduizend euro (¬ 19.000) op negenendertigduizend euro (¬ 39.000) verdeeld over tweehonderd tachtig (280) zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdtachtigste. (1/280ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten aan de genomen beslissingen aan te passen, als volgt

'Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenendertigduizend euro (39.000)

Het kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd tachtig (280) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdtachtigste (11280ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

-Deze negentig (90) nieuwe volledig volgestorte aandelen zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "r=.D.C.", als vergoeding voor de overgang door deze laatste van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen. Deze negentig (90) nieuwe; aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verdeeld worden onder de' aandeelhouders van de overgenomen vennootschap die zich op de maatschappelijke zetel aanbieden.

Door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, zullen de nieuw uitgereikte aandelen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register, worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

3. -Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan de dato drieëntwintig juli tweeduizend dertien, met omstandige verantwoording van de vooropgestelde uitbreiding van het doel, samen met een staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien;

ter gelegenheid van de fusie door overneming zal het doel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DELICHAM" worden uitgebreid met de activiteiten voorzien in het doel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "F,D.0".

Alle aanwezige aandeelhouders hebben erkend een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en e i kennis van te hebben genomen. Dit verslag werd samen met de expeditie van deze akte neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel,

-De vergadering beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden door het het schrappen van de tweede alinea en activiteiten toe te voegen in het artikel 3 en de tekst aan te nemen als volgt:

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

-De kleinhandel in dranken;

-De groothandel in alcoholische en andere dranken;

-Het bottelen, het mengen en zuiveren voor eigen rekening van in bulk aangekochte wijn;

-Handelsbemiddeling in voeding- en genotsmiddelen;

-Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer;

-Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen;

-Niet gespecialiseerde handelsbemiddeling;

-Public relations bureau; "

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

-Management activiteiten van holdings

-De fabricatie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de klein- en groothandel, de bewerking en verwerking,

de commissiehandel in alle textielwaren en alle daarmee samenhangende producten en artikels, alsmede het . verlenen van alle met hoger beschreven doel verband houdende diensten, zulks in de meest uitgebreide zin. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgen de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle commerciële, financiële, burgerlijke,) roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doelt aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van de te bevorderen, en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, i deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, In alle vennootschappen aft ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel vàn i onderhavige vennootschap te bevorderen.

Bijlagéii bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

4, De vergadering beslist de tekst van de artikelen 20 en 21 van de statuten te schrappen en aan te passen, ingevolge de gewijzigde wetgeving, als volgt:

ARTIKEL 20:

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het'. Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars vormen een college.

De verefferiaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

ARTIKEL 21:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de nette-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen,

Voor wat betreft de maatregelen te nemen bij verlies van het geheel of een gedeelte van het

maatschappelijk kapitaal wordt verwezen naar de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. ACHTSTE BESLUIT,

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen.

NEGENDE BESLUIT,

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder, de heer Frank Dekeyster (nationaal nummer 60.05.25 33516), van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen de laatste jaarvergadering in tweeduizend en twaalf en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

TIENDE BESLUIT,

De vergadering besluit dat de genomen besluiten genomen zijn onder de opsohortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot fusie en de verdere statutenwijzigingen door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DELICHAM".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 2410712013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.06.2013 13180-0152-011
19/06/2013
ÿþ1

Motl Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-- 7. 06. 2013

RECHb3 rot3PNANliEL

TRiJK

111C111§111!eiCill

Ondernemingsnr : 0887.743.604

Benaming

(voluit) : F.D.C.

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meersstraat 80A, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fr blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 7 juni 2013 overeenkomstig artikelen 671 en 693 van, het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

- Bij de fusie betrokken vennootschappen :

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Delicham, met zetel te 8790 Waregem,, Meersstraat 80A, ondernemingsnummer 0863.881.604 (overnemende vennootschap)

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid F.D.C., met zetel te 8790 Waregem, Meersstraat 80A, ondernemingsnummer 0887.743.604 (overgenomen vennootschap)

- Ruilverhouding :

Voor iedere 10 aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA F.D.C. zullen er 9 nieuwe uitgegeven' aandeel van de overnemende vennootschap BVBA Delicham aangeboden worden. De ruilverhouding werd gebaseerd op de financiële situatie van 31 december 2012.

- Wijze van uitreiking :

ae zaakvoerder van de BVBA Delicham en de zaakvoerder van de BVBA F.D.C. zullen gelast worden met,

de omruiling van de aandelen.

ae zaakvoeder van de BVBA Delicham en de zaakvoerder van de BVBA F.D.C. zullen gelast worden met

de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de BVBA Delicham.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst :

ae nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA Delicham zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1

januari 2013.

Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden= verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap :

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen venicht door de overgenomen vennootschap, op` boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen;

vennootschappen die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen :

In de overgenomen en de overnemende vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere; rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten: worden toegekend.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 Y r

- De bezoldiging toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants De bezoldiging voor de opdracht wordt in gemeen overleg vastgesteld.

leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

De heer Frank Dekeyster

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 7 juni 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

a Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meersstraat 60, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 2 januari 2013 blijkt:

- dat er wordt beslist met eenparigheid om de zetel vanaf heden te verplaatsen naar de Meersstraat 80 A te 8790 Waregem.

De zaakvoerder,

Frank Dekeyster.

Mod Wasel 1 L1

4 ' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BEL

Ondernemingsnr : 0887.743.04 Benaming

tvoluit) : F.D.C.

iverko,il :

ONfTEUR LELOE

23 -01- 2013

ISCH STA/

TS3 rr..e

On le ra sie )blo van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.07.2012 12245-0551-010
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 27.06.2011 11211-0480-010
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 28.06.2010 10229-0275-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 30.06.2009 09332-0179-010
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 30.06.2008 08323-0114-009

Coordonnées
F.D.C.

Adresse
MEERSTRAAT 80A 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande