FACC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FACC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.414.633

Publication

02/05/2014 : KO159026
02/05/2013 : KO159026
03/05/2012 : KO159026
23/02/2015
ÿþ mod 11.1

1»} in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

13 -02- 2015

NEERGELEGD

2 U.

STAATSBLADRehtan,c van K°OPw,.arsDEL

Geni~ aSs&.FpFTRIJK

f.i tinte

BELGISCH

~" --....___..__._ ............. ~___~.._..__._ _

Ondernemingsnr: 0441.414.633

!Benaming (voluit) : FACC

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Poelstraat 19

8792 Waregem (Desselgem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 26° september 2014, Geregistreerd op het Iste registratiekantoor Kortrijk 2 op 1 oktober 2014, Boek 117 Blad 21 Vak 12 Bladen 7 Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Adviseur-Ontvanger (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijker vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "FACC", waarvan, de zetel gevestigd is te 8792 Waregem (Desselgem), Poelstraat 19, volgende beslissingen heeft genomen: Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BDO Bedrijfsrevisoren", met zeteli te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Bruno; Pouseele, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vernielde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA FACC, bestaat uit de inbreng van de i dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA FACC zal verkregen hebben, mits goedkeuring; door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 796.400,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 796.400,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit vans een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid; en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering;

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering!

leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng

uitte geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.100 aandelen van de Burg. BVBA FACC, zonder';

vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader;'

van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA FACC en mag niet voor;

andere doeleinden worden gebruikt

Roeselare, 9 september 2014

BDO Bedrijfsreisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De vergadering deelt mee dat de hierna vermelde eerste en tweede kapitaalverhoging gebeuren in!

toepassing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voorbehouden

aan het 'Belgisch 5taatsbiad

De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd met belaste reserves zoals deze op 30 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, namelijk de per 30 september 2012 belaste reserves.

Het verkregen netto-dividend (verminderd met de ingehouden roerende voorheffing) wordt hierbij onmiddellijk terug ingebracht in het kapitaal van de uitkerende vennootschap. Deze kapitaalverhoging vindt plaats tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit op 30 september 2014.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Eerste beslissing : Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal een eerste maal te verhogen met tweeënvijftigduizend tachtig euro (52.080,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zeventigduizend zeshonderd tachtig euro (70.680,00 EUR), door creatie van tweeduizend honderd (2.100) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten delend vanaf heden,

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door inbreng in natura door de heer Jean-Paul Noreillie, geboren te Kortrijk op achtentwintig juni negentienhonderd drieënzestig (identiteitskaartnummer 5915130855-45, nationaal nummer 63.0628-379.49), wonende te 8792 Waregem, Poelstraat 19, van zijn vorderingsrechten op het dividend ontstaan naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 9 september 2014 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van netto zevenhonderd zesennegentigduizend vierhonderd euro (796.400,00 EUR) met inhouding van 10% roerende voorheffing.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

Tweede beslissing : Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van nieuwe aandelen

De heer Jean-Paul Noreillie, geboren te Kortrijk op achtentwintig juni negentienhonderd drieënzestig (identiteitskaartnummer 591-5130855-45, nationaal nummer 63.06.28-379.49), wonende te 8792 Waregem, Poelstraat 19, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor zevenhonderd zesennegentigduizend vierhonderd euro (796.400,00 EUR) beloopt en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op 24 september 2014 ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 9 september 2014, ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt vastgesteld op in totaal zevenhonderd zesennegentigduizend vierhonderd euro (796.400,00 EUR), zijnde de nominale waarde van de voormelde vordering.

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van tweeduizend honderd (2.100) nieuwe kapitaalsaandelen op naam aan de heer Jean-Paul Noreillie, voornoemd.

Deze tweeduizend honderd (2.100) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg ais naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

Op deze tweeduizend honderd (2.100) nieuwe aandelen wordt overeenkomstig hetgeen hiervoor vermeld in natura ingeschreven tegen de totale prijs van zevenhonderd zesennegentigduizend vierhonderd euro (796.400,00 EUR), waarvan tweeënvijftigduizend tachtig euro (52.080,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal en zevenhonderd vierenveertigduizend driehonderd twintig euro (744.320,00 EUR) als uiitgiiftepremie.

Derde beslissing : Vaststelling realisatie kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeënvijftigduizend tachtig euro (52.080,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op zeventigduizend zeshonderd tachtig euro (70.680,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd vijftig (2.850) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ tweeduizend achthonderd vijftigste (112.850ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zevenhonderd vierenveertigduizend driehonderd twintig euro (744.320,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die zoals de andere inbreng strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Viifde beslissing :

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met zevenhonderd vierenveertigduizend driehonderd twintig euro (744.320,00 EUR) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van zeventigduizend zeshonderd tachtig euro (70.680,00 EUR) tot achthonderd vijftienduizend euro (815.000,00 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij zevenhonderd vierenveertigduizend driehonderd twintig euro (744.320,00 EUR).







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde beslissing :

De vergadering stelt vast en verzoekt, ons, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede

kapitaalverhoging van zevenhonderd vierenveertigduizend driehonderd twintig euro (744.320,00 EUR)

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd

vijftienduizend euro (815.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd vijftig (2.850)

aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ tweeduizend achthonderd vijftigste (1/2.850ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Zevende beslissing : Aanpassing artikel 5 van de statuten

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als

volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd vijftienduizend euro (815.000,00 EUR) en is

vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd vijftig (2.850) gelijke aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen".

Achtste beslissing : Aanpassing hoofdstuk VII van de statuten

De vergadering besluit om de artikelen 28 en 39 van hoofdstuk VII van de statuten inzake de ontbinding en

vereffening van de vennootschap als volgt aan te passen aan de gewijzigde wetgeving:

"HOOFDSTUK VII : ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 38 en 39 :ONTBINDING  VEREFFENING -- VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt

ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in

functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan

ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

Negende beslissing : Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Stemming

Deze beslissingen worden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de revisor, verslag van het

bestuursorgaan en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ltor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2011 : KO159026
05/05/2010 : KO159026
04/05/2009 : KO159026
03/05/2007 : KO159026
04/04/2006 : KO159026
31/01/2006 : KO159026
04/04/2005 : GE159026
28/04/2004 : GE159026
11/04/2003 : GE159026
12/04/2002 : GE159026
20/04/2000 : KO146166
07/09/1999 : KO146166
02/04/1999 : GE159026
27/03/1999 : GE159026
11/03/1994 : GE159026
01/01/1992 : GE159026
09/07/1991 : GE159026
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 11.03.2017, NGL 24.04.2017 17097-0213-014

Coordonnées
FACC

Adresse
POELSTRAAT 19 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande