FAIRYTALE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAIRYTALE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.417.968

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 02.07.2013 13251-0260-010
17/02/2012
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I

NEERGELEGD

-A

~ ~~ n7' ~" Y0Y9

'~

RECUMMK KOOPHANDEL KOFURIJK

ogg /19..96e

_--''`,-' Benaming

(voluit) : FAIRYTALE

(verkort) :

Rechtsvorm bribe

Zetel : Henri Horriestraat 43 - 8800 Roeselare (volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte verleden vocr notaris Karel Vandeputte te Roeselare, op 28 januari 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat 1) mevrouw NAERT Annelyn Veerle Marie-Christine, geboren te Tielt op éénendertig maart negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.03.31 204-95, en haar echtgenoot 2) de heer LEFERE Pieter Janszoon Stefaan Antoon Rolf, geboren te Roeselare op vijftien maart negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.03.15 016-85, samen wonende te 8800 Roeselare, Henri Horriestraat 43 zijn overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam; "FAIRYTALF.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeënzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De tweeënzestig (62) aandelen werden als volgt onderschreven:

1.Mevrouw NAERT Annelyn, wonend te 8800 Roeselare, Henri Horriestraat 43, titularis van éénenzestig (61) aandelen

2.

De heer LEFERE Pieter, wonende te 8800 Roeselare, Henri Horriestraat 43, titularis van één (1)

aandelen

Totaal : tweeënzestig (62) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der ten belope één/derde, De

vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO `- 6.200,00) . Het geheel van de inbreng in speciën werd gedepone nJ op een een bijzondere rekening met nummer BE5B 7380 3482 8779, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

RECHTSVORM NAAM`

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "FAIRYTALE".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Henri Horriestraat 43. De zetel kan verplaatst worden naar elke

andere| t in België bekendmaking hiervan in de

bijlage tot het Belgisch Gtmnónblad, mits inachtneming van de taalwetgeving, De vennootschap mag, bij

beslissing van het bestu `wxp6oUodeæete|o,admhniotratievexmte(o.fi\hdan.agontahappenandepotuün

België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening

van derden, of in samenwerking met derden, of door deelname van dezen: Specifieke activiteiten N Het verlenen van aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van human moounmn,

commercieel beleid, public relations en communicatie in de ruimste zin 8anumnn, aan bedrijven, pmroonen.i

overheden, instellingen of organisaties en alles wat daarmee verband houdt. B/ Het verlenen van diensten, adviezen, informatie en hulp, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan bedrijven,

personen, overheden, instellingen f organisatiesadviseren, anal n, expertiseren

en begeleiden teneinde er de kwaliteit, effectiviteit, efficiëntie, planning, o/genlsa8e, beheer en toezicht te

verhogenof te verbeteren en dit zowel op individueel l groepsniveau, met inbegrip van het:

ontwikkelen, begeleiden, uitwerken, realisatie en implementatie van processen inzake human resources,

beleidsstrategieën, management en in de ruimste zin bijstand, advies en diensten verlenen op het vlak van: bmieid, management, cunuu|8ng, bedrijfsbeheer, administratie, Rnundën, beheor, bpekhoud|ng, informatica,:

Op de laatste blz. van !iij! vermelden.: Recto : Naam nnhoedanigheid instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen biliféïBéliisa-Staatsblad - 17/02/2012 - Ânnexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkoop, marketing, productie en algemeen bestuur, met uitzondering van degene die door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen.

CI Het opzetten en implementeren van al dan niet situationeel gerichte opleiding, training en begeleiding van functionarissen, het verstrekken van informatie en het geven, organiseren en/of begeleiden van colloquia, trainingen, beurzen, tentoonstellingen, seminaries, congressen of opleidingen, zowel nationaal ais internationaal.

D/ Het uitvoeren van alle activiteiten die behoren tot de private arbeidsbemiddeling waaronder het zoeken, selecteren, recruteren, verwijzen en plaatsen van personeel of directieleden ten behoeve van latere werkgevers of werkzoekers, formulering van taakomschrijvingen, op geschiktheid testen van sollicitanten, natrekken van referenties, de werving en selectie, loopbaanbegeleiding, functieclassificatie, outplacement, detachering, executive search, headhunting in het algemeen.

E/ Het verstrekken van diensten aangaande arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

FI Het verlenen van administratieve bijstand (in de meest ruime zin van het woord) in het kader van de bedrijfsvoering van ondernemingen, daaronder onder meer begrepen het voeren, ook in onderaanneming, van de personeel- en loonadministratie, het personeelsbeheer, het vervullen van de wettelijke formaliteiten en het vervullen van de financiële en fiscale verplichtingen die daarmee verband houden, de begeleiding van werkgevers bij de toepassing van het sociaal en arbeidsrecht.

3/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële en/of administratieve aard, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en het uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer, in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

H/ Het verlenen van overige zakelijke dienstverlening.

1/ Het aanschaffen, beheren en ter beschikking stellen van de infrastructuur, inclusief gebouwen, tevens de inrichting van algemene diensten en technische, administratieve en financiële organisatie nodig of nuttig voor de realisatie van het maatschappelijk doel, kortom van een volledige materiële infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteiten uit te oefenen.

Algemene activiteiten

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het go ede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, lichamelijke en onlichamelijke, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet beursgenoteerd, alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen, zoals onder andere het verwerven van roerende goederen door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, effectenportefeuilles, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningenattesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn;

Binnen het kader hiervan kan de vennootschap alle meest uitgebreide roerende en onroerende verrichtingen doen, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

CI De studie, de uitbating en de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, know-how, en rechten van het intellectuele pattimoniium. De handel onder al zijn vormen van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten.

D/ De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm, zij kan zich tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

E/ De vennootschap kan optreden als houdstermaatschappij van vennootschappen en ondernemingen die industriële, onroerende, commerciële en/of burgerlijke activiteiten uitoefenen, alsook het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder, bedrijfsleider, volmachtdrager, mandataris en vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitoefenen in andere vennootschappen of ondernemingen met welke al dan niet een of andere band van deelneming bestaat, zij kan onder andere overgaan tot het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer en bestuur, het verlenen van technische en financiële bijstand, de vennootschap mag in het algemeen om het even welke beheersopdracht, functie of mandaat waarnemen in ondernemingen en vennootschappen voor zover deze in overeenstemming is met de toepasselijke wettelijke en/of deontologische regelgeving.

F/ De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Gf De vennootschap Kan in het algemeen overgaan tot alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheet of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken en/an geheel en ten dele vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland, de vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, aanverwant of complementair doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van haar doel.

Al deze opsommingen zijn geenszins limitatief, doch enkel aanhalend en ten titel van voorbeeld gegeven, Ze dienen in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

DUUR,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeënzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam,

JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw NAERT Annelyn Veerle Marie-Christine, wonende te 8800 Roeselare, Henri Horriestraat 43, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten,

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

s4

Voer-

behouden aan liet Belgiech

Staatsblad

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten. OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP VAN DE VERBINTENISSEN AANGEGAAN DOOR DE ZAAKVOERDER GEDURENDE DE TUSSENTIJD

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden,behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

b, geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, NV FISCAAL BURO GHESQUIERE, niet zetel te 8800 ROESELARE, Meensesteenweg 401, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.





























VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Karel Vandeputte. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte de dato 28 januari 2012











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 07.03.2015, NGL 09.03.2015 15058-0483-010

Coordonnées
FAIRYTALE

Adresse
HENRI HORRIESTRAAT 43 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande