FATI-MED-STEF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FATI-MED-STEF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.963.940

Publication

28/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-05-2014

Griffie

*14304890*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0552963940

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

FATI-MED-STEF

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Yasmine FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 26 mei 2014, neergelegd ter registratie, dat nagemelde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht: de heer EZZARKAOUI Redouane, van Belgische nationaliteit, geboren te Ouled Hamdane (Marokko) in 1980, (N.N. 80.00.00.741 66), wonende te 8300 Knokke-Heist, Seb. Nachtegaelestraat 27 bus 21.

I. OPRICHTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle aandelen werd door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden onderschreven door voornoemde heer EZZARKAOUI Redouane en volstort ten belope van twee/derde, zijnde twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-), zodat zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-) verschuldigd blijft. Totaal: honderd (100) aandelen.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-).

II. STATUTEN.

Artikel 1  Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  FATI-MED-STEF .

Artikel 2  Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Alfred Verweeplein 6.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brus-selse

Ge¬west, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de ven¬noot¬schap bijhuizen, agentschappen

en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

" Het uitbaten van drank- en eetgelegenheid al dan niet met verbruikszaal, dit in de meeste algemene zin, en zoals gebruikelijk genaamd als restaurant, bistro, brasserie, taverne, tearoom, verbruikszaal, restaurateur-banketaannemer, uitzendkok (traiteur), drankgelegenheid;

" Het bereiden, de aan- en verkoop, van gerechten en maaltijden voor het meenemen en/of thuisbestellen;

" De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van voedingswaren, rookwaren en dranken, met inbegrip van alcoholische dranken

" Het nemen van participaties en deelnemingen in ondernemingen, ongeacht hun rechtsvorm, alsook

Onderwerp akte :

Alfred Verweeplein 6 8300 Knokke-Heist

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

het oordeelkundig beheer ervan;

" Het optreden als bestuurder of vereffenaar in vennootschappen; het waarborgen van verbintenissen van verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit; het toestaan van leningen, voorschotten en kredieten aan deze vennootschappen, alsook aan derden, zowel vennoten, zaakvoerders als loutere derden; alle andere financiële verrichtingen die in overeenstemming zijn met haar doelstellingen en telkens met respect voor de wettelijke beperkingen;

" Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen en het uitbreiden, valoriseren en instandhouden van dit patrimonium. Beheer wordt in deze zin verstaan dat zowel de aankoop als de vervreemding van de elementen van het patrimonium toegelaten zijn wanneer zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwik-keling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstof-fen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag, zowel voor zichzelf, zowel als voor verbonden vennootschappen, zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

De rechtspersoonlijkheid wordt verkre-gen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophan-del.

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) en is verdeeld in honderd (100) aande-len zonder nominale waarde, die elk een ge-lijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet. Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volstort.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door de zaakvoerder(s) vastgestelde tijdstippen volgestort worden in func-tie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst. De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten en kan de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze verkopen, onverminderd het recht van de vennoot-schap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoe-ding van de vennoot te vorderen. De prijs voor de verkoop van de aandelen wordt in de eerste plaats aangewend tot hun vol-storting en vervolgens tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, terwijl het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot. Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar even-redigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen verte-genwoordigd.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behou-dens wat gezegd hierna voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan wor-den uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aan-getekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeen-gekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eige-naar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voor-keur-recht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijf-tiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voor-keurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alleen onderschrijft komen hem toe in volle eigendom.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerleg-ging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de grif-fie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is on-be-perkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ern-stige redenen.

Artikel 11  Bevoegdheden zaakvoerder

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun be-voegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zul-len) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke be-palingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennoot-schap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en an-dere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voor-afgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel 12  Volmachten

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshan-delingen. Artikel 16  Bijeenkomst  bijeenroeping

Ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand juni om achttien (18) uur, moet een jaarvergadering gehouden worden, die ver-plicht gehou-den wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de verga-dering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden ge-houden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statu-ten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van ven-noten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapi-taal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroe-ping bin-nen de drie weken na de aanvraag. Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden ten minste vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uit-gegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoer-ders, behoudens schriftelijke en uitdrukkelijke instemming door de betrokkenen om deze via een ander communicatiemiddel te ont-vangen of behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de be-trokkenen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commis-sarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stuk-ken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschik-king ge-steld, behoudens schriftelijke en uitdrukkelijke in-stemming door de betrokkenen om deze via een ander communica-tiemiddel te ont-vangen of behoudens verzaking aan deze forma-liteiten door de be-trokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom ver-zoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moe-ten worden verleden.

Artikel 20  Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 22  Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtne-ming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uit-kering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afslu-ting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voor-zieningen en schulden.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 24 juni 2016.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 februari 2014 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de op-schortende voorwaarde van het be-komen van de rechtsper-soonlijk-heid ingevolge de neerleg-ging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overge-nomen en be-krachtigd.

Volmacht Kruispuntbank

De vergadering stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigden Morbee-Ballegeer Accountants en Belastingconsulenten CVBA, Leopoldlaan 67, 8300 Knokke-Heist, vertegenwoordigd door Ann Geers aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

IV. SLOTBEPALINGEN.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1, namelijk voornoemde heer EZZARKAOUNI Redouane, die zijn mandaat aanvaardt.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

b. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

Bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij anderslui-dende beslissing van de

algemene vergadering.

Overgangsregeling zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de

datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij

vanaf het ogenblik van de neerlegging zaloptreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig

de bepalingen van de statuten en de wet.

Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, neergelegd voor registratie ter verkrijging van

onmiddellijke rechtspersoonlijkheid.

Notaris Yasmine FAGARD

Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte.

17/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 08012*

Ondernemingsnr : 0552.963.940

Benaming

(voluit) : FATI-MED-STEE

(verkort) :

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 5 NOV 2014

Griffie

Gent Afdeling Brugge

De griffier

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alfred Verweeplein 6, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming onbezoldigd zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 01/10/2014 heeft unaniem beslist vanaf heden Mevr. Wisse Kimberly, Ramskapellestraat 39, 8301 Knokke-Heist te benoemen ais zaakvoerder. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn. Zij aanvaardt haar benoeming en dit voor onbepaalde duur.

Ezzarkaauni Redouane (zaakvoerder)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanicaheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordic en

Verso : Naam en handtekening

09/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FATI-MED-STEF

Adresse
ALFRED VERWEEPLEIN 6 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande