FDMB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FDMB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.908.343

Publication

26/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305466*

Neergelegd

24-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538908343

Benaming (voluit): FDMB

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8720 Dentergem, Markegemstraat(Wak) 134

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op drieëntwintig september tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens: Oprichters:

1. De heer DEMASURE Francis Gerard Gody, geboren te Kortrijk op 22 januari 1971, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw BRAYE Myriam Lea Michel, geboren te Waregem op 30 januari 1973, samen wonende te 8720

Dentergem, Markegemstraat(Wak) 134.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  FDMB .

Zetel: Markegemstraat(Wak) 134 te 8720 Dentergem.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische en technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

2. Het lobbyen en het informeren en beïnvloeden van beleidsmensen in opdracht van bedrijven en organisaties.

3. Consulting en advies in de meest ruime zin van het woord. Het optreden als tussenpersoon in de handel. Het organiseren van reclamecampagnes en mailings.

4. Het vertalen van teksten of het uitbesteden ervan aan vertaalbureaus.

5. Het organiseren van seminaries en training voor arbeiders, bedienden, kaderleden en anderen. Het inrichten van taal- en andere lessen of lessenreeksen. Het organiseren van stages.

6. Het vergelijken van prijzen, tegen betaling, van goederen of diensten, om aan bedrijven of privépersonen de beste keuze te bieden.

7. Algemene fotografie

8. Psychotherapeut, therapeut, psycholoog, coach en counseller, begeleiden van mensen inzake loopbaancarrière (loopbaanplanning, ervaringsbewijs).

9. Het uitvoeren van diverse administratieve en boekhoudkundige taken.

10. Alle hoegenaamde dienstverlening met winstbejag in de computersector, zowel op het vlak van hardware als op het vlak van software. Handel en aanneming van werk in de computersector en de daarbij betrokken roerende goederen, inbegrepen de aankoop, verkoop en verhuring van hardware en software. Studiebureel van organisatorische en technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de tenuitvoerlegging van alle projecten in eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening en voor rekening van derden in de computersector.

11. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

12. Kunstbemiddeling, aan- en verkoop van kunstwerken, inrichten van tentoonstellingen.

Zij mag deelnemen en zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties. Zij mag om het patrimonium van de vennootschap te behouden of uit te breiden

alle beschikbare middelen beleggen of wederbeleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

De vennootschap mag alle financiële, nijverheids- en handelsverrichtingen stellen, die rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming, of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen alle handelingen die het verwezenlijken van haar doel kunnen bevorderen.

Zij kan zich borg stellen of aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer DEMASURE Francis, voornoemd, bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van mevrouw BRAYE Myriam, voornoemd, bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij CRELAN.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de tweede donderdag van de maand juni om elf uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder: De heer DEMASURE Francis, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Volmacht:

De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als

Luik B - Vervolg

bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk de medewerkers van  Fiduciaire Omez , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 255 bis, ondernemingsnummer BTW BE 0413.258.107, en in het bijzonder aan de heer Kurt Lemmens, zaakvoerder-accountant.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. drieëntwintig september tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0498-011
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0199-010

Coordonnées
FDMB

Adresse
MARKEGEMSTRAAT 134 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande