FDS CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FDS CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.691.177

Publication

03/09/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mad Word 11.1

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 11111111 II hIl



Griffie

Onderriemingsnr : 056b . 63-1,444

Benaming

(voluit) : FDS CONSULT

(verkort)

25 AUG. 201+r

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Kterkenstraat 13, 8920 Langemark-Poelkapelle, Langemark (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, ondergetekend op één en twintig augustus

tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT een besloten vennootschap opgericht werd door:

1/ de heer DESUTTER Frederik Boudewijn, geboren te Kortrijk op 12 januari 1974, (rijksregisternummer'

74.01.12-053.81), echtgescheiden, niet gebonden door een verklaring van wettelijke samenwoning, wonende te'

Kortrijk, Nijverheidskaai 3/0401.

2/ mevrouw DESPRIET Martine Madeleine Marie, geboren te Kortrijk op 6 september 1948,

(rijksregisternummer 48.09.06-174.38), wonend te Langemark-Poelkapelle, Langemark, Klerkenstraat 13.

A. STATUTEN.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN. - De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid en draagt de benaming "FDS CONSULT'.

ART1KEL TWEE. - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder(s), of de

algemene vergadering.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij

eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). Deze zorgt/zorgen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage

tot het Belgisch Staatsblad,

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen

gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de

exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

- Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, waaronder dienstprestaties en consulting van bedrijfseconomische, commerciële, juridische, financiële, technische, of administratieve aard ter ondersteuning van binnen- of buitenlandse ondernemingen

- H&t verlenen van advies en bijstand inzake de commerciële, administratieve, financiële en technische organisatie van rechtspersonen of ondernemingen.

- Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren van plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen; of ondernemingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, zoals die van vereffenaar of gevolmachtigde, of van managementstaken of expertiseopdrachten voor derden of voor de overheid.

- De aan- en verkoop of tussenhandel of agentuur of makelaar, evenals de in- en uitvoer van om het even. welke roerende goederen

- Bijstand verlenen bij het aan- en verkoopbeleid en de administratie van rechtspersonen of ondernemingen. Het outsourcen van informatie, het organiseren van ontmcetingen, trainingen, en coaching of interim diensten van personen voor bedrijven in binnen- en buitenland.

- Het organiseren van congressen, seminaries, promotieacties en bijeenkomsten in het kader van voorschreven activiteiten (alsmede het ter beschikking stellen van alle bijhorende uitrusting en faciliteiten).

- Verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating

van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

Voor eigen rekening

Op de laatste blz. van Luík_B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals kunstpatrimonia of het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - Het kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 100 aandelen met een gelijke fractiewaarde,

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

Indien het kapitaal niet is volgestort, zullen de zaakvoerders de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hen passend voorkomen. Hij mag vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De aandeelhouder die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven, binnen de maand na het tijdstip in het aangetekend schrijven tot opvraging bepaald, zal een interest gelijk aan de wettelijk interestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden,

Bij gebrek aan betaling binnen de zes maand na de aangetekende vraag tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kunnen de zaakvoerders tot de verkoop van deze aandelen overgaan, en de volstorting met intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs, De zaakvoerder(s) zal de betrokken aandeelhouder echter van deze verkoop één maand voor de tekoopstelling aangetekend verwittigen. Deze betekening houdt voor de zaakvoerders de mogelijkheid in de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende aandeelhouder in het aandelenboek in te schrijven,

De verkoopprijs zal bepaald warden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerders. De aandelen zullen gewaardeerd worden rekening houdend met de bestaande balans "going concern", met de intrinsieke, de huidige en toekomstige rendementswaarde. De schattingskosten vallen ten laste van de verkoper,

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, kunnen alle rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoerder. Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Wanneer de eigendom van een aandeel is opgesplitst in blote eigendcm en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het recht op uitkering van dividenden komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar.

ARTIKEL ACHT. - De erfgenamen of legatarissen van een overleden vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennootschap alsook op de besluiten van de algemene vergadering.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL NEGEN - De vennoten hebben het recht hun aandelen aan derden over te dragen mits toelating van de helft der vennoten, eigenaars van tenminste drie/vierden der aandelen, de tot overdracht voorgedragen aandelen niet meegerekend.

Deze toestemming zal eveneens vereist zijn bij overdracht van de aandelen onder levenden of bij overlijden, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan bloedverwanten in opgaande of dalende lijn, of aan medevennoten.

Alle overdrachten worden in het register der aandelen ingeschreven naar de wettelijke voorschriften.

Wanneer overdracht onder levenden of overlating bij sterfgeval geweigerd wordt, wordt verwezen naar de artikelen 251 en 252 van het Wetboek van vennootschappen

BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd of onbezoldigd worden uitgeoefend, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

ARTIKEL ELF, - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen, in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN. - Een commissaris zal aange-isteld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd dcor de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN, -

§1. Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering,

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

.de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

" het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen; 'de vorm van de aandelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

" de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

" de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een elektronische handtekening die

voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôr de vergadering.

§2. Vanaf de mededeling van de oproeping tot de algemene vergadering kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vôôr de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

§3. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de stemming, vraagstelling of de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder, Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het bureau van de algemene vergadering is ais enige bevoegd om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, de statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden de laatste vrijdag van december om 18 uur, op de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan. Deze duidt een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien een secretaris of stemopnemers te kiezen.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening.

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL NEGENTIEN. - Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni.

ARTIKEL TWINTIG. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en jaarrekening moeten opmaken overeenkomstig de wet,

In de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, decharge gegeven worden aan de zaakvoerders.

ARTIKEL EENENTWINTIG. - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het overschot van de winst besloten door de jaarvergadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden,

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - De vennootschap za! op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging,

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten hebben voorzien door de wet en onder meer deze voorzien door artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen .

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal uiteindelijk onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun wederzijds aantal aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting. DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - Altes wat in deze statuten niet voorzien is, zat beheerst worden door het wetboek van vennootschappen.

B. OVERGANGSBEPALINGEN.

" . " "

2. Inschrijving. - Op de honderd (100) aandelen wordt als volgt ingeschreven

1. door de heer Frederik Desutter, voornoemd, op negen en negentig aandelen 99

2. door mevrouw Martine Despriet, voornoemd, op één aandeel 1

Samen ais aandelen : honderd aandelen 100

De tegenwaarde hiervan zij 18.600,00 euro, vertegenwoordigt geheel het kapitaal, dat aldus geheel

onderschreven is.

3. Afbetaling. - De intekenaars hebben elk aandeel volgestort, tot beloop van één/derde (1/3) zodat de

vennootschap heden beschikt over een bedrag van 6.200,00 euro.

Deze som werd geplaatst op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de

ING, zetel Kortrijk.

Het attest van deze storting wordt aan de notaris ter bewaring overhandigd,

4. Vennootschapszetel, - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Langemark Poelkapelle, Langemark, Klerkenstraat 13

5. Sluiting van het eerste bcekjaar - De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op 30 juni 2016. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016,

8. Niet-statutaire zaakvoerders. - Onmiddellijk beslissen de verschijners voor de duur van de vennootschap als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen:

- de heer Frederik Desutter, voornoemd.

Zijn opdracht zal niet vergoed worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9 Ondernemersloket - Belastingsadministraties. - Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover het ondernemersloket en de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan "Accountancy Gellynck' te Hooglede, Oude Rozebekestraat 49A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte oprichting de dato één en

twintig augustus tweeduizend veertien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

f Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FDS CONSULT

Adresse
KLERKENSTRAAT 13 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande