FEELSGOOD COOKING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FEELSGOOD COOKING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.361.082

Publication

28/10/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbla end te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a ANK ir,

49

I. m

r  00 it B oltT, 2011 r-

" 11164048*

11111

Greoe

_IEP&

Ondernemingsnr : 8 4 0 3 0 Benarrang

, J

(voluit) : Feelsgood Cooking Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma Zetel : Hoge Voute - 8902 Zillebeke Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en elf op 12 oktober, om vijftien uur, te Zillebeke, Hoge Voute 34, zijn verschenen:

1.Mevrouw Cauliez Chantal Marian, geboren te Ieper op 25 augustus 1971,

(N.N. 71.08.25-226.86) wonende te 8900 Ieper, Ter Linden 51

2.De heer Mus Guy Jean, geboren te Ieper op 18 augustus 1966,

(N.N. 66.08.18-049.77) wonende te 8908 Vlamertinge, Omloopstraat 14

Er wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten luiden als volgt:

'STATUTEN

TITEL I RECHTSVORM BENAMING ZETEL DOEL DUUR

Artikel I : Rechtsvorm en benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een Vennootschap onder Firma.

De vennootschap bestaat onder de benaming "Feelsgood Cooking"

In alle akten, facturen en stukken wordt die naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vennootschap onder Firma" of de afkorting "VOF".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8902 Zillebeke, Hoge Voute 34.

Hij kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur. Dit besluit moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het bestuur mag in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren, opslagplaatsen en

agentschappen oprichten. '

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

" Het verzorgen van traiteurdiensten.

.1-let verzorgen van feesten en recepties, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee verband houden.

" Het uitbaten, inrichten, huren en verhuren van tavernes, brasseries, tearooms, pizzeria's, frituren, traiteurdiensten, dancings, amusementszalen, discotheken, hotels en zo meer in de ruime zijn van het woord en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de horecasector.

" Het inrichten en organiseren van sportieve, gastronomische, toeristische en/of culturele evenementen, tentoonstellingen, feestelijkheden, festivals, beurzen, voorstellingen, opleidingen, optredens en opvoeringen en dit voor alle doelgroepen en opdrachtgevers.

" De productie, de aankoop, de verkoop, de vertegenwoordiging, de in- en uitvoer van alle voedingswaren, dranken, benodigdheden, materialen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de horecasector. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" Klein- en groothandel in vers en bevroren vlees (rund, kalf, schaap, varken, paard, gevogelte, wild, kippen en konijnen), verse paddenstoelen, conserven van vlees, groenten en fruit, confituur, ajuintjes, kruiderijen, sausen en dergelijke vleesextracten, soepen, bouillons, plantaardige of dierlijke vetten, zuurkool, kroketten, quiche, pizza's, toast, bieren, aperitieven, wijnen, houtskool en andere barbecuebenodigdheden.

" Het organiseren en geven van cursussen in verband met bovenvermelde punten.

" Het maken en verkopen van advertenties en publiciteit via radio, televisie, internet, print, drukwerk en aanverwante media.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen

Consultancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van personen en bedrijven betreffende public relations, public affairs, externe en interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit, en dit alles in de breedst mogelijke zin.

" Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks

of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de

verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

" De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

" De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

" De vennootschap mag alle goederen, roerende en onroerende, materieel en installaties kopen, huren, verhuren, bouwen, verkopen of ruilen.

" De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel.

" De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die

hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar

grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de

verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

TITEL II - KAPITAAL VERTEGENWOORDIGING AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen en onderschreven door:

oCauliez Chantal, voornoemd 500 E (50 aandelen van 10,00 E)

oMus Guy, voornoemd 500 E (50 aandelen van 10,00 E)

Artikel 6: Vennoten

Alle oprichters zijn vennoten en alle aandelen in de vennootschap zijn gelijk. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel.

Iedere vennoot handelt afzonderlijk in naam van de vennootschap, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder dit tot een maximum van 5.000,00 E (m.a.w. moet er voor de bedragen boven de 5.000,00 £ gezamenlijk worden opgetreden). Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 7: Overdracht aandelen

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen.

TITEL Ill  BESTUUR  CONTROLE

Artikel 8: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten, zaakvoerder-vennoot genoemd. Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd, dan treden deze op in college. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties, en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

Artikel 9: Controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meet het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

TITEL 1V  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 10: Werking

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van augustus om 20u. Indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering wordt gehouden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 11: Bijeenroeping

De zaakvoerder roept de gewone algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste I5 dagen v66r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vervulling van deze formaliteiten is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

De vennoten hebben stemrecht in verhouding tot hun gerechtigheid.

TITEL V - BOEKJAAR - JAARREKENING

Artikel 12: Boekjaar

Het boekjaar loopt van I april en eindigt op 31 maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31/03/20 I 3.

Artikel 13: Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, evenals de balans, de resultatenrekening en zijn bijlagen. Deze zullen ter goedkeuring aan de algemene vergadering worden onderworpen.

Artikel 14: Verslag

De jaarlijkse algemene vergadering hoort het verslag van de zaakvoerder en commissarissen en doet uitspraak over de aanvaarding van de jaarrekening.

Na de goedkeuring van de jaarrekening doet de algemene vergadering uitspraak over de kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen.

TITEL VI - UITKERING VAN DE WINST

Artikel 15: Uitkering winst

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

-vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

TITEL VII - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 16: Vereffenaar(s)

Ingeval van ontbinding duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheden en hun vergoedingen.

Zolang de vereffenaars niet zullen aangeduid zijn, is de zaakvoerder van rechtswege belast met de vereffening.

De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de macht van de zaakvoerder.

TITEL VIII  DIVERSE OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 maart 2013.

2. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3. De oprichters benoemen met éénparigheid van stemmen als eerste niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde tijd,

oCauliez Chantal, voornoemd,

oMus Guy, voornoemd

en die verklaren de hen verleende opdrachten te aanvaarden.

De zaakvoerder zal pas zijn taken kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De zaakvoerder oefent zijn functie onbezoldigd uit, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

4. De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de zaakvoerders te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting.

Gedaan te Zillebeke op 12/10/2011,

Mevr. Cauliez Chantal Dhr. Mus Guy

Oprichter Oprichter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FEELSGOOD COOKING

Adresse
HOGE VOUTE 34 8902 ZILLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Zillebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande