FEGARDER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FEGARDER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.649.917

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 20.08.2014 14452-0576-012
09/01/2013
ÿþOndememingsnr : BE0440.649.917

Benaming (voluit) : FEGARDER (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Viasaardstraat25 8210 Zedelgem

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de NV "FEGARDER", met zetel te 8210 Zedelgem (Veldegem), Vlasaardstraat 25, gehouden voor Notaris; Paul LOMMEE te Zedelgem op 19 december 2012, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van; stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1. EERSTE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslaq bedrijfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke ïi vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat 17, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteenlant, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV Fegarder met zetel te 8210 Zedelgem, Vlasaardstraat 25, RPR Oostende 0440.649.917, voor een totale inbrengwaarde van

833.658, 56 EUR,

bestaat uit:

* een pakket van 1,000 aandelen van BVBA Bouwonderneming Gino Feys, met zetel te 8210 Zedelgem, Vlasaardstraat 25, RPR Kortrijk 0456.161.306, in te brengen door de heer Bjórn Garmyn, De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 32.692 aandelen van de NV Fegarder zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

* dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de i waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de s; vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

* dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* dat, onder voorbehoud dat de inbrenggenietende vennootschap na de inbreng de meerderheid van i, de aandelen van de BVBA Bouwonderneming Gino Feys kan bekomen, de voor de inbreng in naturel door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bij een afzonderlijke overdracht van het in te brengen aandelenpakket zou het mogelijk zijn dat de beschreven inbrengwaarden niet gerealiseerd kunnen worden. De weerhouden waardering gaat uit van het doorvoeren van de geplande (her) groepering dewelke de belangen van de inbrenggenietende vennootschap voldoende vrijwaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A iII

11111111t1IIIIII

ivectergeiegd ter griffie van ce rechtbank van koophandel

Qr e  afdelingte (Loo LlEC, 2012

Griffie

17P nrl{et4r

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a"

Küik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik

ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag

niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 17 december 2012.

(get) CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor

Verslaat bestuursorgaan

De vergadering neemt tevens kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de

raad van bestuur.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig

proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ka itaalverha in

De vergadering beslist, na grondige overweging, een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd en vijf duizend tweehonderd en zes euro zes en zeventig cent (¬ 405.206,76- euro) om het kapitaal te brengen van (¬ 136.341,44,-) op 541.548,20- euro door de hierna beschreven inbreng in natura (aandelen) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van twee en dertig duizend zeshonderd twee en negentig (32.692) nieuwe kapitaalsaandelen zonder vermelding van waarde, elk vertegenwoordigend 1143.692ste van het kapitaal, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van 405.206,76- euro, naast de vaststelling van een uitgiftepremie van 428.451,80- euro.

Inbreng

BeschriLvinq van de ingebrachte aandelen

De heer Bjorn Garmyn, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten duizend (1,000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bouwonderneming Gino Feys" met zetel te 8210 Zedelgem (Veldegem), Vlasaardstraat 25, RPR Oostende

Verklaring van de inbrenger

De inbrenger verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en bevestigt deze aandelen vrij te kunnen overdragen aangezien hij samen met de inbrenggenietende vennootschap de enige vennoten zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bouwonderneming Gino Feys",

De inbrenger verklaart tevens dat de door hem ingebrachte aandelen deel uitmaken van zijn eigen vermogen zodat ingevolge wederbeleg, de in ruil voor de inbreng toegekende aandelen tevens deel zullen uitmaken van zijn eigen vermogen.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

11 De vennootschap krijgt de volle eigendom, van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

21 De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrenger te dragen en te betalen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'e

a" t mod 11.1

Vergoeding voor de inbreng in natura

De aandelen ingebracht door de heer Bjorn Garmyn vertegenwoordigen een globale waarde van 833.658,56- euro. Als vergoeding van deze inbreng worden er aan de heer Bjorn Garmyn, voornoemd, die aanvaardt, 32.692 volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van waarde toegekend, naast de vaststelling van een uitgiftepremie van 428.451,80- euro.

Deze 32.692 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van 11.001 tot 43.692 en zullen volledig deel uit maken van het eigen vermogen van de heer Bjorn Garmyn en aldus onderworpen zijn aan diens uitsluitend bestuur.

Stemming

Dit besluit wordt na grondige overweging met unanimiteit benomen.

2. TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING DOOR INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit vervolgens om het aldus verhoogd kapitaal te verhogen met 428.451,80- euro om het te brengen op 970.000,- euro door incorporatie van de volledige voormelde uitgiftepremie, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

3. DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans negenhonderd zeventig duizend euro (¬ 970.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door drie en veertig duizend zeshonderd twee en negentig (43.692) aandelen.

De vergadering besluit dienovereenkomstig de eerste zin van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Net maatschappelijk kapitaal bedraagt negen honderd zeventig duizend euro (¬ 970.000, 00) en is verdeeld in drie en veertig duizend zeshonderd twee en negentig (43.692) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/drie en veertig duizend zeshonderd twee en negentigste (1/43.692e, van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. VIERDE BESLUIT : KENNISNEMING ONTSLAG BESTUURDER

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Gino Feys ais bestuurder van de vennootschap met ingang van 10 december 2012 en sluit zich hierbij aan. Kwijting voor het door hem gevoerde bestuur voor het voorbije boekjaar zal worden verleend bij goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

5. VIJFDE BESLUIT : BENOEMING BESTUURDER

De vergadering beslist om, in vervanging van de heer Gino Feys, ontslagnemend, te benoemen ais nieuwe bestuurder van de vennootschap mevrouw Tine Ludwine Feys, geboren te Brugge op 25 maart 1986, wonende te 8000 Brugge, Philipstockstraat 19, met ingang van 10

december 2012, die alhier is tussengekomen en bevestigt dat de uitoefening van deze functie

hun niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

Haar mandaat zal een einde nemen bij de gewone algemene vergadering van 2018.

Het mandaten van voornoemde bestuurder zain onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

6. ZESDE BESLUIT : COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Paul LOMMEE

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd.19 december 2012; gecoordineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :. Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

20/03/2012 : OO046405
12/01/2012 : OO046405
16/12/2011 : OO046405
18/02/2011 : OO046405
20/01/2010 : OO046405
14/01/2009 : OO046405
27/12/2007 : OO046405
02/02/2007 : OO046405
03/02/2006 : OO046405
29/03/2005 : OO046405
24/03/2004 : OO046405
14/07/2003 : OO046405
07/01/2000 : OO046405
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.11.2015, NGL 30.11.2015 15678-0487-013
09/02/1999 : OO046405
20/01/1999 : OO046405
01/01/1997 : OO46405
28/11/1996 : OO46405
01/01/1996 : OO46405
01/01/1992 : OO46405
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16509-0569-013

Coordonnées
FEGARDER

Adresse
VLASAARDSTRAAT 25 8210 VELDEGEM

Code postal : 8210
Localité : Veldegem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande