FELENA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FELENA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 578.865.910

Publication

28/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma Benaming: "Felena"

Zetel: Maurits Sabbelaan 5 te 8421 De Haan. Doel:

- Het verlenen van alle diensten in verband met vertalingen en tussenkomsten als tolk en het uitbesteden ervan.

- Het verstrekken van taalonderwijs in het kader van een opleiding en/of herscholing en van de daarmee

samenhangende diensten.

- Administratiekantoor, secretariaatswerkzaamheden, behandeling van post en alle activiteiten in verband met

administratieve en zakelijke dienstverlening en bijstand aan derden.

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, administratieve en sociale organisatie en

taalgerelateerde dienstverlening.

- Public relations bureau.

- Het verlenen van hulp en bijstand aan het begeleiden van personen en bedrijven in het kader van

emigratie,immigratie en integratie.

- Het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen en het uitgeven van studies, rapporten, cursussen en

adviezen met betrekking tot voorgaande.

- Het aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, beheren, huren of verhuren van onroerende goederen en roerende

goederen, alle gebouwen oprichten, afbreken, heropbouwen, veranderen, alle bouwmaterialen aankopen.

- Ondersteuning geven aan andere ondernemingen op vlak van horeca of handel.

Oprichters:

1. De heer VAN WONTERGHEM Tony, geboren te Blankenberge op tweeëntwintig mei duizend negenhonderdnegenzeventig, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw WICKLEIN Sandra, geboren te Schwetzingen (Duitsland) op achtien september duizend negenhonderdnegenzeventig, samen wonende te 8421 De Haan, Maurits Sabbelaan 5.

Uit de oprichtingsstatuten van Felana vof getekend per 29 december 2014 te De Haan blijkt de vennootschap Felena vof haar activiteiten start per één januari 2015 volgens volgende principes:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, of bij deelneming in België of in het buitenland:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Felena

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Maurits Sabbelaan 5

*15301660*

Luik B

8421

België

0578865910

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De Haan (Vlissegem)

Griffie

Neergelegd

24-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Dit op voorwaarde dat de vennootschap hier belang bij heeft.

- De vennootschap kan, als bijkomend doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar middelen investeren. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen of andere vreemde activa.

- Het intekenen op aandelen, effecten of investeringen van welke aard dan ook, deze te onderschrijven, te kopen of te verwerven en om een dergelijk bedrijf te subsidiëren of bij te staan. Alsook met of zonder garantie tot verkoop, bezit, heruitgave of anderzijds dergelijke aandelen, investeringen of effecten en alle rechten of opties in verband hiermee te behandelen en vreemde valuta te kopen en verkopen.

- Alle andere activiteiten uit te voeren die de vennootschap eventueel nuttig of winstgevend acht, in verband met of ondergeschikt aan de andere activiteiten van de vennootschap en waarvan men van mening is dat deze de eigendommen, activa of rechten of expertise van de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks winstgevend of winstgevender zullen maken.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Voor engagementen van boven 5.000 EUR dienen alle vennoten akkoord te zijn.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Winstverdeling: Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bedrag van het kapitaal: duizend tweehonderd euro (1.200 EUR), volgestort ten bedrage van duizend tweehonderd euro (1.200,00 EUR) in geld.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het jaar.

Vereffeningsaldo: Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

griffie van de Rechtbank van Koophandel, ten vroegste op 1 januari 2015.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder: Mevrouw Sandra Wicklein, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Coordonnées
FELENA

Adresse
MAURITS SABBELAAN 5 8421 VLISSEGEM

Code postal : 8421
Localité : Vlissegem
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande