FENIRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FENIRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.503.828

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.09.2013, NGL 30.09.2013 13607-0001-009
19/10/2012
ÿþ... ~

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1

i2

BELGlSC

*iai~sasz*

EUR BELGE NEERGELEGD

-10- 202 2 7. 0l 2012

- STAATSBLAD

Peiti~NiC hi7OPH~-1NDEL

KOFiTRIJK

ündernerningsnr 119 . 503. `áe,, Benaming

(voluit) : FENIRE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 85'' 0 Kortrijk, Jakob Jordaersstraat 3

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 25 september 2012, BLIJKT dat door :

1) Mevrouw SEYS Elodie Andrea Jacoba, geboren te Kortrijk op drieëntwintig augustus negentienhonderd éénenzeventig (nationaal nummer 710823 018 63), wettelijk gescheiden, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Groene Dreef 19,

2) Mevrouw SEYS Eva Anita Frederika, geboren te Kortrijk op dertien februari negentienhonderd zesenzeventig (nationaal nummer 760213 204 46), echtgenote van de heer Sousa de Paula Fabiano, wonende te 8500 Kortrijk, Jakob Jordaenstraat 3.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met ais

NAAM : FENIRE.

ZETEL : 8540 Kortrijk, Jakob Jordaenstraat 3.

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd vijfenvijftig (155) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde,; die ieder één/honderd vijfenvijftigste (1/155e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld, en afbetaald ten belope van zesduizend vierhonderd veertig euro (6.440,00 ¬ ), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend vierhonderd veertig euro (6.440,00 ¬ ).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij de KBC BANK, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte Inbrengen bedragende aldus in hoofde van de beide oprichters twaalfduizend honderd zestig euro (¬ 12.160,00).

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf, procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal, jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer, vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur' van hun mandaat bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y~ Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder : - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De

zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in gevat van overdreven volmacht.

DOEL De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de rol van dienstencentrum of coördinatie van diensten, bestaande in het optreden als een schakel tussen leveranciers en aangesloten vennootschappen, met betrekking tot diensten en diverse goederen voor rekening van bedoelde vennootschappen, onder andere

- alle kosten betreffende de gebruikte onroerende goederen van de aangesloten vennootschappen (huur, onderhoud lokalen, energieverbruik, verzekeringen, telefoonkosten, enzovoort);

- alle kosten betreffende de gebruikte vervoersmiddelen van de aangesloten vennootschappen (aankoop en/of huur, onderhoud, brandstofverbruik, verzekeringen, verkeersbelasting, enzovoort);

- alle kosten betreffende alle bureelmaterieel van de aangesloten vennootschappen (aankoop en/of huur, onderhoud, papier- en drukwerk, enzovoort);

- alle aankopen betreffende de veiligheidsartikelen ter gebruik van het personeel van de aangesloten vennootschappen;

- alle kosten betreffende publiciteit, advertenties, sponsoring van de aan-gesloten vennootschappen.

De verhuur van vervoermiddelen zonder bestuurder, van bureelmaterieel, van bureelmeubilair en alle andere materieel nodig voor de uitoefening van een administratieve activiteit.

Het verlenen van adviezen van financiële, sociale, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; bijstand en verlenen van uitvoerende diensten rechtstreeks of onrechtsreeks, op het vlak van algemene administratie, aankoop, verkoop, informatica, boekhouding, sociale wetgeving, productie en algemeen bestuur, dit voor ondernemingen werkzaam in om het even welke sectoren.

Alle verrichtingen die betrekking hebben op het beheer, het onderhoud en de valorisatie van haar onroerend en roerend patrimonium, samengesteld door inbrengen of aankopen.

Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker, formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten; natrekken van referenties; enz, Het zoeken en plaatsen van directieleden (headhunters).

Het plaatsen voor rekening van de bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn geworden ten gevolge van een reorganisatie (outplacement).

Daarnaast kan de vennootschap aile financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke rechtspersonen met een gelijkaardig doel.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni om dertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht, bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerders) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : mevrouw Eva SEYS, voornoemd.

Alhier aanwezig en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

Vergoedingen.

De comparanten, beraadslagende als algemene vergadering, besluiten dat de opdracht van de zaakvoerder(s) tot latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed,

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

1.1- Y t'

Voor, behouden kaan iet Belgisch Staatsblad

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen. 2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

3, Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

4. Volmacht.

Bij toepassing van artikel 13 van de statuten, wordt door de zaakvoerder bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Greet Royaert, wonende te Kluisbergen, Kieverstraat 15 en mevrouw Barbara Suys, wonende te Zwevegem, Heester, Charles De Cockstraat 10, evenals aan hun aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, aile verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren bij onder meer de Kruispuntbarlk van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties, registratiecommissies en sociaalrechtelijke instellingen : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een 31W-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.07.2015, NGL 27.07.2015 15360-0417-010
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16337-0026-009

Coordonnées
FENIRE

Adresse
JAKOB JORDAENSSTRAAT 3 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande