FERTA

Société en commandite simple


Dénomination : FERTA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.690.296

Publication

04/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : D SUS 1 62o, &S G.

Benaming

(voluit) : FERTA

(verkort) "

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8880 Ledegem - Provinciebaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens onderhandse akte de dato 25 september 2014, "geregistreerd twaalf bladen, geen verzendingen, op 29 SEP. 2014 te Roeselare, Reg 6, Boek 131, Blad 35, Vak 25, ontvangen : vijftig Euro (¬ 50), getekend voor de E. A, Inspecteur, Sandra Prinzie", werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met volgende gegevens

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.',

De naam van de vennootschap luidt "FERTA".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem, Provinciebaan 3.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

IDENTITEIT VAN DE HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT

De heer FERRET André, wonende te 8880 Ledegem, Provinciebaan 3, neemt deel aan de oprichting ais gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap, Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en is verdeeld in

honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt tien euro (¬ 10,00).

Het kapitaal is ten bedrage van duizend euro (¬ 1.000,00) gevormd door inbreng in geld, welke inbreng

vergoed werd door toekenning van honderd (100) aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar

vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 31 december 2015,

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN

DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Op het einde van elk boekjaar wordt door het bestuursorgaan een inventaris van het vermogen van de'

vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient het bestuursorgaan tevens een jaarrekening enlof jaarverslag op te maken.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de

afschrijvingen.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE l

NEERGELEGD

2 S -11- 20N - j Ma. 111111

ELGISCH ~ TAATSBLA Rechtbank , van itO ~~~1 JK EL

~~fi'i'~

II

*14217652*

B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het " aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheet of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat ' de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening,

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die beherende vennoot moeten zijn, De zaakvoerders worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutair zaakvoerder kan niet zonder wettige reden ontslagen worden, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de regels voor statutenwijziging.

Een niet statutaire zaakvoerder is ad nutum afzetbaar met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen op een algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De heer André FERRET wonende te 8880 Ledegem, Provinciebaan 3.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de vergadering van de vennoten wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap_

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

ln al de akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

André FERRET

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Begisch

r' Staatsblad

07/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akte

Rechtbank van KOOPHANDELÎ

Gent,

24A .ZU15

afd. KORTRIJK

Griffie

1111111111111111011111

Ondememingsnr : 0505.690.296

Benaming

(voluit) : FERTA

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Provinciebaan 3 te 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting van vereffening

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 17/04/2015 blijkt: 11 de beslissing om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

2/ de beslissing geen vereffenaar te benoemen omwille van de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

3/ dat de vennootschap geen schulden ten aanzien van derden meer heeft.

4/ de beslissing om het liquidatiesaldo pro rata hun respectievelijke aandelenbezit uit te keren aan de vennoten, die aanvaard hebben.

5/ de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, de heer FERRET André, wonende te 8880 Ledegem, Provinciebaan 3, ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening, alsmede de beslissing om kwijting te verlenen aan de voornoemde zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat.

61 de beslissing tot de onmiddelijke sluiting van de vereffening en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

71 de beslissing dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet verplichte termijn zullen bewaard worden te 8880 Ledegem, Provinciebaan 3.

8/ dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

9/ dat opdracht werd gegeven aan de heer FERRET André, voornoemd, om de formaliteiten inzake de sluiting van de vereffening, inclusief de ondertekening en neerlegging van de publicatieformulieren te vervullen en blijkt de beslissing om de hierna genoemde personen aan te stellen tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te Roeselare:

- mevrouw Eveline Christiaens

- de heer Wouter Quaghebeur

FERRET André

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: exemplaar van de notulen van de buitengewone algemene vergadering de

dato 17/04/2015 met verdelingsplan en de staat van activa en.passiva per 17/04/2015

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FERTA

Adresse
PROVINCIEBAAN 3 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande