FERTIRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FERTIRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.682.559

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.04.2014, NGL 29.04.2014 14104-0261-016
21/12/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEROELÉGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 9 DEC. 2011

Griffue ariffre" ,



" 11191669*



Ondernemingsnr AR 4 1 68 2 55 9

(voluit) : Fertira

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kanegemstraat 4 - 8700 Tielt

Voorwerp akte : Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 8 december 2011, ter registratie te.

" Izegem, blijkt dat de heer Jacques Ranschaert en zijn echtgenote, mevrouw Anne-Mieke Vinckier, wonende te 8700 Tielt, Kanegemstraat 4, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht,. genaamd FERTIRA.

Er blijkt verder uit de akte dat:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Kanegemstraat 4.

2. De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. De productie, de groot  en kleinhandel van/in, de onderaanneming:

a. alle soorten meststoffen en grondverbeteringmiddelen en aanverwante producten,

b. alle artikelen geschikt voor tuinders, bloemencentra, bloemenwinkels, tuinaanleggers,

landbouwers of beoefenaars van gelijkaardige beroeps  of hobbyactiviteiten, "

c. natuurlijke producten tot instandhouding en/of tot bevordering van de gezondheid en hygiëne van mens, dier en planten, zoals ten titel van voorbeeld kruiden, algenpreparaten, enzovoort,

d. gereedschap, literatuur die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met één of meer' van de hierboven vermelde artikelen en hun aanwending en/of de activiteiten waarvan hierboven sprake.

2. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, dit omvat

het aankopen en verkopen, het ruilen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten en onderhouden, verkavelen, prospecteren, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

3. Het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het onroerend vermogen en onroerende zakelijke rechten, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

4. De leasing of huurfinanciering van onroerende goederen aan derden en/of vennootschappen van dezelfde groep.

5. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving, of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande

producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten omvattende onder

meer de uitvoering, studie, organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische- en financiële, sociale, juridische, fiscale, boekhoudkundige, informatica-, wetenschappelijke, en aanverwante aangelegenheden en meer in het bijzonder: het verrichten van marktstudies, het geven van marketingadvies, het doen aan productie en voorraadbeheer, het doorlichten van administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer.

8. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding in de meest ruime betekenis.

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen en in licentie nemen of geven van

brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

10. Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen.

11. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

12. Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

13. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

14. Het toestaan van leningen en kredieten aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

15. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

16. Het verkopen onder commissie voor andere vennootschappen.

17. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

18. Het vertenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur: analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van oplossingen.

19. Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, niet oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

20. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de laatste zaterdag van februari om 10 uur.

6. Het boekjaar begint jaarlijks op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

7. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt eik jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALING

J

J

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand februari in het jaar

2014 om 10 uur.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Worden als niet-statutaire zaakvoerders aangesteld voor onbepaalde duur:

-de heer Jacques RANSCHAERT voornoemd,

-mevrouw Anne-Mieke VINCKIER voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FERTIRA

Adresse
KANEGEMSTRAAT 4 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : Kanegem
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande