FERYN

Divers


Dénomination : FERYN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.881.797

Publication

17/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ill1R111191

NEERGELEGD

Griffie fqrchtbank Koophandel

05 1 IN 7n

Griffie

ent Afdeling uostende

- De -griffier

Ondememingsnr : 0443.881.797

Benaming

(voluit) : FERYN

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8810 Lichtentelde, Koolskannpstraat 5A

(voiledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING IN NATURA STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 12 mei 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering unaniem volgende besluiten genomen heeft: Eerste besluit  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

A. Lezing en onderzoek van de bijzondere verslagen

De voorzitter legt aan de vergadering het bijzonder verslag voor opgemaakt door de zaakvoerders op 5 mei 2014 en overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het verslag dd 8 mei 2014,, opgemaakt door de bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, zijnde de, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "

Jacky Godefroidt te Izegem vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt bedrijfsrevisor. Het besluit van voormeld verslag luidt als volgt:"7. BESLUITENDe inbreng in nature bestaat uit de inbreng van twee percelen grond, één in voile eigendom en één in blote eigendom, die een inbreng in kapitaal vertegenwoordigt van E 45.000 en dit tegen uitgifte van 1.800 nieuwe aandelen B.V.B.A. FERYNNa de beëindiging van onze controlewerkzaamheden meen ik te mogen besluiten dat De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkiteid.De voor inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de intrinsieke waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.De inbreng in nature, gewaardeerd op vijfenveertig duizend euro tegen uitgifte van 1.800 nieuwe aandelen.Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.Opgemaakt te Izegem op 8 mei 2014 getekend. Jacky Godefroidt," Een exemplaar van beide verslagen zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige notulen.

B. Kapitaalverhoging door inbreng in nature

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vijfenveertigduizend (45.000, 00 EUR), om dit te

brengen van vijfentwintigduizend euro nul cent (25.000,00 EUR) op zeventigduizend euro nul cent (70.000,00

EUR), met uitgifte van 1.800 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

INBRENGEN

1. Mijnheer FERYN Bart Theophiel Jozef, geboren te Roeselare op 18 september 1960 en zijn echtgenote mevrouw VAN HAUTE Sabine Maria Frans Rosa geboren te Roeselare op 27 januari 1961 wonende te Lichtmelde, Kooiskampstraat, 5 A Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwcontract gewijzigd bij akte verleden voor notaris Bernard Van Der Auwermeulen te Zomergem op 14 november 2013 met behoud van het stelsel. Brengen het volgende onroerende goederen in de vennootschap:

ONDER DE GEMEENTE LICHTERVELDE ENIGSTE AFDELING

Een perceel achtergrond gekadastreerd Sectie C deel van nummer 91 r voor een grootte volgens meting van een are negenentwintig centiare( 1 a 29 ca ) zijnde lot DRIE van het meetplan aangehecht aan een akte afstand van gerechtigdheden op heden verleden.

2. De echtgenoten Bart FERYN VAN HAUTE voornoemd brengen het volgend onroerend goed in de vennootschap en dit in blote eigendom, zijnde bezwaard met het tijdelijk vruchtgebruik in voordeel van de B.V.B.A. FERYN

ONDER DE GEMEENTE LICHTERVELDE ENIGSTE AFDELING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een perceel achtergrond gekadastreerd Sectie C deel van nummer 91 a 2 voor een grootte volgens meting van twee aren veertig centiare( 2 a 40 ca ) zijnde lot EEN van het hieraangehecht plan.

OPMETING

Het hiervoor beschreven onroerend goed werd opgemeten door de heer Antoon Dejonghe, landmeter-expert, te 8830 Hooglede (Gits), Noordabeelestraat 50, en werd door hem afgebeeld op een plan opgemaakt op 15 februari 2014. Een exemplaar van dit plan werd gehecht aan een akte afstand op heden verleden.

(" " )

Waardering

De inbreng wordt door de inbrengers gewaardeerd voor wat voorschreven vruchtgebruik betreft op

Het ingebrachte onroerend goed sub a) in volle eigendom op ¬ 21.100,53

Het ingebrachte onroerend goed sub b) in blote eigendom op ¬ 23.899,47

Totale waarde van de inbreng: ¬ 45.000,00

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. De vennootschap zal beschikken over de eigendom en het genot van de ingebrachte onroerende goederen vanaf heden. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte goederen vrij van gebruik zijn.De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van het ingebrachte goed en verlangt geen verdere omschrijving hieromtrent.2. Het voorschreven goed sub a) wordt ingebracht in volle eigendom en het goed sub b) wordt ingebracht in blote eigendom ( vermits het vruchtgebruik reeds aan de vennootschap toebehoort en onder de gewone waarborgen ais naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle welkdanige schulden en bevoorrechte of hypothecaire lasten.De onroerende goederen worden tevens ingebracht in de staat en de gelegenheid waarin ze zich thans bevinden, zonder verhaal tegen de inbrenger om welke reden het ook weze, zonder waarborg inzake fouten of gebreken, met alle heersende of lijdende, zichtbare of onzichtbare, gekende of ongekende, voortdurende en niet-voortdurende rechten, erfdienstbaarheden en gemeenschappen waarmede ze zouden bevoor- of benadeeld zijn, onverminderd het recht van de vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen een andere te verzetten doch op haar kosten en op eigen risico.3. De oppervlakte van de goederen wordt niet gewaarborgd en het verschil in min of meer zal tot voordeel van de vennootschap strekken of een verlies voor haar uitmaken.4. Vanaf de ingenottreding zullen alle belastingen, bijdragen, taksen die de ingebrachte onroerende goederen belasten of zullen belasten, en die inherent zijn aan de eigendom en aan het genot of de exploitatie van deze eigendom, ten laste van de vennootschap zijn. De onroerende voorheffing wordt op heden niet verrekenend.5. De vennootschap is gehouden voor de nog te verlopen tijd alle verzekeringspolissen betrekkelijk voorschreven goederen over te nemen en er de premies van te betalen te rekenen vanaf de eerstvolgende vervaldag tenzij zij deze overeenkomsten zouden verbreken.6. De tellers en leidingen welke zich in de voorschreven goederen zouden bevinden en welke aan derden of aan de vergunning houdende maatschappij zouden toebehoren, maken geen deel uit van deze inbreng.7. Al de kosten en rechten dezer en degene eruit voortspruitende, zijn ten laste van de vennootschap.8. De inbreng omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijk en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, opbrengsten ingevolge hangende onteigeningen, persoonlijk waarborgen alsook de waarborgen waarvan de inbrenger geniet of titularis is om welke reden ook, met betrekking tot het ingebrachte goed dit ten opzichte van alle derden, inbegrepen de administratieve overheden, behoudens de verplichtingen die blijven rusten op de inbrenger ingevolge kredietverlening. 9. De inbrengers verklaren dat er geen hypothecaire volmacht werd verleend met betrekking tot de ingebrachte goederen.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

Betreffende de heersende en lijdende erfdienstbaarheden, voortvloeiend uit eigendomstitels, burgerlijke en commerciële huurcontracten, erfpacht, recht van opstal of andere basisakte en verdelingsakte van de ingebrachte onroerende goederen verwijst de vennootschap naar de bepalingen opgenomen in de voornoemde titels, waarvan zij verklaart kennis te hebben genomen en waarvan zij de ondergetekende notaris ontslaat ze bij deze te hernemen.De vennootschap wordt dienaangaande in de rechten en plichten gesteld van de inbrenger gesteld voor zoverre deze nog van toepassing is of zou zijn.De vennoot verbindt zich zelfde voorwaarden te zullen naleven en eerbiedigen voor zover ze nog van toepassing zijn en de naleving en uitvoering ervan te zullen opleggen aan zijn rechtsverkrijgers uit welken hoofde ook.

BODEMDECREET

De inbrengers verklaren dat er op de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij hun weten geen risicoinrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.De inbrengers hebben de bodemattesten die betrekking hebben op het hierbij ingebrachte goederen en die werden afgeleverd door OVAM voorgelegd bij het ondertekenen van deze akte. Deze dateren van 31/3/20140e inhoud van deze bodemattesten luidt;"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten. Opmerkingen: 1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. 2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam.be 3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."De comparanten verklaren dat de vennoot, in tegenstrijd met wat bepaald wordt in artikel 101 van het voormelde Decreet, niet op de hoogte werd gebracht van de inhoud van het bodemattest vôôr het afsluiten van de initiële overeenkomst, en dat de inhoud van het bodemattest ook niet in de onderhandse akte werd opgenomen.De vennoot verklaart evenwel dat hij op de hoogte werd gebracht van de inhoud van dit bodemattest vóór de ondertekening van onderhavige notariële akte.De vennoot verklaart uitdrukkelijk de vroeger afgesloten overeenkomst te bevestigen en onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die hij zouden kunnen laten gelden op grond van artikel 116, § 1 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige verkoop.De inbrengers verklaren met betrekking tot de ingebrachte goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de inbrengers hiervoor tot geen vrijwaring zullen zijn gehouden.De notaris wijst de koper er op dat dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem, en dat dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

MILIEUVERGUNNINGEN

De inbrengers verklaren dat er geen milieuvergunningen rusten op de voorschreven goederen.

VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING

De werkende notaris vestigt de aandacht van partijen erop dat de bepalingen van de Vlaamse Codex RO van toepassing is op deze inbreng.De inbrengers verklaren uitdrukkelijk bij deze dat voor de onbebouwde gedeelten van bovenbeschreven goederen geen stedenbouwkundige vergunning of een stedenbouwkundig attest werd afgeleverd en er geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op de onbebouwde gedeelten van voorschreven goederen te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.Bovendien zal geen bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, mogen worden opgericht op het goed waarop de akte betrekking heeft, zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.De comparant verklaart een kopie ontvangen te hebben van het schrijven van de stad Roeselare betreffende de voorschreven goederen.De inbrengers verklaren geen weet te hebben van een bouwmisdrijf of van een proces-verbaal dat wijst op een bouwmisdrijf.Ondergetekende notaris heeft aan de gemeente Lichtervelde gevraagd een stedenbouwkundig uittreksel met betrekking tot voorschreven goed af te ieveren.Daarop heeft de gemeente Lichtervelde meegedeeld over een goedgekeurd plannenregister en vergunningenregister te beschikken en bijgevolg een stedenbouwkundig uittreksel af te leveren. Partijen erkennen een kopie van dit schrijven ontvangen te hebben.De vennoten verklaren ontslag te verlenen van integrale weergave van de inhoud van gemeld schrijven van de stad in onderhavige akte.Op basis van de Informatie en verklaringen van de inbrengers, overeenkomstig de vastgoediinformatie van de desbetreffende stad, en op grond van de hypotheekstaat, bevestigt de instrumenterende notaris bij toepassing van artikel 5.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening het volgende:dat met betrekking tot voorschreven goederen volgende stedenbouwkundige vergunning(en) werd(en) uitgereikt: geen gekende.Dat het voorschreven goed gelegen is volgens het geldig gewestplan in een woongebied en volgens het algemeen plan van aanleg in een algemeen woongebied;Dat overeenkomstig het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de verkoper, voor het in deze overgedragen onroerend goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van het voormelde decreet;Dat de voorschreven goederen niet gelegen zijn in een verkaveling.De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.De notaris wijst partijen erop dat de vergunningsplicht in bepaalde gevallen wordt vervangen door een meldingsplicht.Dat de in deze overgedragen onroerend goederen niet gelegen zijn in een zone die in een definitief vastgesteld ruimtelijk uitvoeringsplan liggen waar er een voorkooprecht op rustadat het krachtens artikel 4.2.12, §2,2° van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden;De notaris heeft vastgesteld dat de onderhandse overeenkomst betreffende de inbreng, voorwerp van onderhavige akte, niet beantwoordt aan de voorschriften van artikel 5.2.5. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, Hij wijst partijen op artikel 5.2.5. (de verplichte vermeldingen in de onderhandse akte), artikel 6.1.1., eerste lid ,4° (de sancties in geval van inbreuk op de informatieplicht vermeld in de artikelen 5.2,1. tot en met 5.2.6.) en artikel 6.3.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (de gevallen waarin de kopers en huurders de vernietiging kunnen vragen van hun titel en de voorwaarden waaronder kan worden verzaakt aan deze vordering tot vernietiging).

AANVAARDING EN WAARDERING VAN DE INBRENGEN IN NATURA

De comparanten erkennen volledig ingelicht te zijn over het wezen, de aard, omvang, toestand en gesteldheid van de hiervoor beschreven ingebrachte goederen zodat zij bevestigen daaromtrent geen verdere beschrijving te verlangen.Zonder dat hem nog nadere verrechtvaardiging of uitleg moet worden gegeven stellen zij de waarde van de goederen vast.De hierboven beschreven inbreng in natura van de onroerende goederen wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten en wordt gewaardeerd door de inbrengers op VIJFENVEERTIG DUIZEND EUR (¬ 45.000,00).Voor een meer gedetailleerde beschrijving van de ingebrachte vorderingen wordt verwezen naar de hoger vermelde verslagen van de bedrijfsrevisor en van het bestuursorgaan.De inbrenger ontslaat de instrumenterende notaris van er in deze akte meer uitgebreid melding van te maken.Ten gevolge van de kapitaalsverhoging worden duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen uitgegeven, zonder aanduiding van nominale waarde, van hetzelfde type en genietend van dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande duizend (1.000) aandelen.Deze aandelen worden toegekend zoals voormeld.

Tweede besluit  Vaststelling verwezenlijking van de KapitaalsverhogingDe vergadering stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging integraal werden gerealiseerd, en dat het maatschappelijk kapitaal effectief werd gebracht op zeventig duizend euro nul cent (70.000 EUR), vertegenwoordigd door duizend (2.800) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een duizendstel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Derde besluit Aanpassing desbetreffende artikel van de statuten

De vergadering gaat akkoord om het desbetreffende artikel met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal aan te passen als volgt:"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENTIG DUIZEND EURO (70.000,00 EUR).Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd (2.800 ) aandelen zonder nominale waarde, die ieder EEN/ TWEEDUIZEND ACHTHONDERDSTE van het kapitaal vertegenwoordigen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden voor het totaal bedrag van zijn aandelen.De aandelen zijn op naam"

Vierde besluit  Delegatie van machten

De vergadering machtigt de statutaire zaakvoerder om alle handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering delegeert aile machten aan de besloten vennootschap met beperkte , aansprakelijkheid Fiduciaire Vanderpaelt met maatschappelijke zetel te Tielt met de mogelijkheid van in de plaats stelling, teneinde de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij het Ondernemingsloket, bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, voor zover als nodig, en te dien einde alle administratieve formaliteiten te verrichten en de vereiste documenten te ondertekenen.

Vijfde besluit  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent alle macht aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte, verslag bestuursorgaan en revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2013 : OO047366
05/07/2013 : OO047366
04/07/2012 : OO047366
28/06/2011 : OO047366
01/07/2009 : OO047366
07/07/2008 : OO047366
30/07/2007 : OO047366
23/06/2005 : OO047366
08/10/2004 : OO047366
09/08/2004 : OO047366
23/09/2003 : OO047366
29/06/2002 : OO047366
06/10/2001 : OO047366
04/08/1999 : OO047366
01/01/1996 : OO47366
04/05/1991 : OO47366
07/11/2017 : OO047366
12/02/2018 : OO047366

Coordonnées
FERYN

Adresse
Zetel: 8810 Lichtentelde, Koolskannpstraat 5A

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande