FESTA FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FESTA FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.459.191

Publication

26/06/2014 : KO120096
31/03/2014 : KO120096
20/08/2014 : KO120096
14/10/2014 : KO120096
04/12/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M ONITEUR EELGE:

19 17fi 2+

1

d

BEL

2 6 -11- 1014

GISCH STAATSBLA"

NEERGELEGD

,- 3 refT, 2014 RechtbankiVNANDEL

Gent, a RTRIJK

Ondernemingsnr : 0439459191

Benaming (voluit) : Festa Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markegemsesteenweg 4A

8720 Dentergem

Onderwerp akte :

WIJZIGING DOEL  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER;

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 30/09/2014 blijkt dat volgende besluiten werden genomen :

BESLUIT.

De voorgekomene besluit het verslag van de zaakvoerder houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, waarbij gevoegd een samenvattende staat van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31/08/2014, goed te keuren.

BESLUIT.

De voorgekomene besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van de tekst van het artikel 2 van de statuten en te vervangen door volgende tekst :

`De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten

Optreden als tussenpersoon voor verzekeringen

Optreden als tussenpersoon voor kredieten

Het nemen en aanhouden van participaties onder eender welke vorm, in bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen, gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of

nog op te verrichten vennootschappen en ondernemingen, evenals het

verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle

mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en

het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren

en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest

ruime zin.

- Alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

mod 11.1

a Voorbehouden aan het d Belgisch Staatsblad



fabrieksmerken en overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren; commercialiseren en exploiteren; in concessie nemen en in concessie geven.

-. Advies, bijstand en know-how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroerend patrimonium zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven of nemen, pachten of verpachten, verkavelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Ondernemingen in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekeringen, leasing, financieringen, leningen en alle kredietverstrekkingen; borgstellingen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar gereglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten.

De vennootschap zal aile burgerlijke industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de

oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten;

ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, behoudens de wettelijke





















Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ 4

mod 11.t

: beperkingen ter zake."

BESLUIT.

De voorgekomene besluit aan de statutaire zaakvoerder, de heer Lampaert Gerard Joseph Antoon, wonende te 8720 Dentergem, Volderstraat, 74 op zijn verzoek eervol ontslag te verlenen en hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat over de afgelopen periode.

De vergadering besluit dienvolgens het artikel 14 van de statuten te vervangen als volgt :

"De zaakvoerder(s) word(t)(en) benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend."

BESLUIT.

De voorgekomene benoemt tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid "FESTA INVEST', met zetel te 8710 Wielsbeke, Spaanderstraat 26. Ingeschreven in het rechtspersonenregister ondernemingsnummer 0555.647.375 en hebbende het B.T.W. nummer 6E555.647.375. Opgericht bij akte verleden voor het ambt van Notaris DENYS Pascal te Zwevegem op dertien juni tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf juli tweeduizend veertien onder nummer 14134753. Voor wie als vast vertegenwoordiger zal optreden blijkens beslissing van de zaakvoerder hiertoe van de bvba "FESTA INVEST" van heden voorafgaandelijk aan deze: de heer VANDAELE Bart Bernard Tarchi, (identiteitskaart nummer 591-1053449-34 geldig tot vijftien juni tweeduizend vijftien - rijksregister nummer 84,11.24-059.92), wonende te 8710 Wielsbeke, Spaanderstraat 26, alhier aanwezig, die het mandaat van zaakvoerder van de bvba "FESTA INVEST" aanvaardt.

BESLUIT.

Er wordt een bijzondere volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Dirk Peck", met ondernemingsnummer 0438.926.780, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake de kruispuntbank der ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 30/09/2014

-gecoördineerde statuten

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I k Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : KO120096
02/07/2012 : KO120096
04/07/2011 : KO120096
23/07/2010 : KO120096
24/07/2009 : KO120096
25/08/2008 : KO120096
14/09/2007 : KO120096
16/08/2006 : KO120096
06/01/2006 : KO120096
04/07/2005 : KO120096
05/10/2004 : KO120096
02/10/2003 : KO120096
27/09/2002 : KO120096
07/11/2001 : KO120096
24/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FESTA FINANCE

Adresse
MAKEGEMSESTEENWEG 4A 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande