FESTIVAL TA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FESTIVAL TA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.039.636

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0556-017
30/01/2013
ÿþ Mod 11.1

eeme In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsar :0825.039.636

Benaming (voluit) :FESTIVAL TA

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8300 Krtokke-Heist, Vlaamspad lA

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : PARTIELE SPLITSING -STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 28 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FESTIVAL TA, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad lA, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0825.039.636, rechtbank Brugge (afdeling Brugge), BTW BE 0825.039.636, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1. Goedkeuring van het splitsingsvoorstel (partiële splitsing) opgesteld door de zaakvoeder van de commanditaire vennootschap op aandelen FIRMA GHIJS-EECKHOUT, met zetel te 9700 Oudenaarde, Berchemweg 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0400.219.525, rechtbank Oudenaarde, BTW BE 0400.219.525, af te splitsen vennootschap, en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FESTIVAL TA.

Gezegd splitsingsvoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge en Oudenaarde op 30 en 31 oktober 2012. Deze neerleggingen zijn bij vermelding gepubliceerd geworden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder het nummer 20121113-0184605 voor wat de inbrengende vennootschap betreft, onder het nummer 20121112-0183637 voor wat betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FESTIVAL TA.

2. Instemming met de inbreng in de verkrijgende vennootschap ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de commanditaire vennootschap op aandelen FIRMA GHIJS-EECKHOUT, voormeld, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van een bedrijfstak van de commanditaire vennootschap op aandelen FIRMA GHIJS-EECKHOUT, voormeld, bevattende de volgende onroerende goederen: Een handels- en woonhuis, een garage en een tuin gelegen te Oudenaarde, Nederstraat 59 en +59, bekend volgens titel en recente kadastrale legger onder sectie B nummers 277/L, 277/M en 320/F, met een gezamenlijke oppervlakte van 15 are 72 centiare. Deze bedrijfstak wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen. De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds I juli 2012 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap. De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELG EERGFLEGD ter GRIFFIE dei

RECHTL BANKVAN KOOPHANDEL TE 2013 BRUGGE (Afdring Brugge)

°P: 1 1 JAN. 2013. "

ATSBAD

Griffier~'

iii lp !MIR IIII

ONITEUR

2 2 -oi-

BELGISCH STA

"

Voor- behouden Luik B - vervolg

aan het iré., réisc í~ Staatsblad verwezen. ---------~ .....__--------------___.___-----------

3. Kapitaalverhoging met ZEVENENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERTWEEËNNEGENTIG EURO ZEVEN CENT (£ 37.792,07) om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00) op ZESENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO ZEVEN CENT (£ 56.392,07) door inbreng in de vennootschap van bovenvermelde bedrijfstak van de commanditaire vennootschap op aandelen FIRMA GHIJS-EECKHOUT, voormeld.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van 3.054 aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen FIRMA GHIJS-EECKHOUT, voormeld, worden toegekend.

4. Kapitaalverhoging met een bedrag van TWEEHONDERDDUIZEND TWEEHONDERD VIERENTWINTIG EURO ACHT CENT (£ 200.224,08), om het kapitaal van ZESENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO ZEVEN CENT (£ 56.392,07) te verhogen tot TWEEHONDERDZESENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERDZESTIEN EURO VIJFTIEN CENT (£ 256.616,15). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van de bestaande uitgiftepremie zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen;

5. Kapitaalverhoging met een bedrag van HONDERDZEVENDUIZEND HONDERDEENENVIJTIG EURO TWAALF CENT (£ 107.151,12) om het kapitaal van TWEEHONDERDZESENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERDZESTIEN EURO VIJFTIEN CENT (£

256.616,15) te verhogen tot DRIEHONDERDDRIEENZESTIGDUIZEND

ZEVENHONDERDZEVENENZESTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (£ 363.767,27), met een uitgiftepremie van HONDERDZEVENENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD ACHTENVEERTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (£ 137.848,88).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering ten belope van TWEEHONDERDVIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (£ 245.000,00). Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van 1.317 aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

6. Kapitaalverhoging met een bedrag van HONDERDZEVENENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD ACHTENVEERTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (E 137.848,88), om het kapitaal van DRIEHONDERDDRIEENZESTIGDUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENZESTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (£ 363.767,27) te verhogen tot VIJFHONDERDEENDUIZEND ZESHONDERDZESTIEN EURO VIJFTIEN CENT (£ 501.616,15). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van de uitgiftepremie zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen;

7. Kapitaalverhoging met een bedrag van HONDERDVIERDUIZEND ZEVENHONDERDDRIEËNTACHTIG EURO VIJFENTACHTIG CENT (£ 104.783,85), om het kapitaal van VIJFHONDERDEENDUIZEND ZESHONDERDZESTIEN EURO VIJFTIEN CENT (£ 501.616,15) te verhogen tot ZESHONDERDZESDUIZEND VIERHONDERD EURO (£ 606.400,00). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare belaste reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

8. Aanpassing van de tekst van artikel 5 om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de splitsing en de kapitaalverhogingen en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdzesduizend vierhonderd euro (£ 606.400,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderdéénenzeventig (4.471) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één vierhonderdéénenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

9. Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door de tekst van riet huidig artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"I. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van







Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de

opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen

voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan,

die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

B. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen,

C. Het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak." 10. Vervanging van artikel 23 ("Stemrecht") als volgt:

"5temrecht -- vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

,Schriftelijk stemmen is toegelaten.

In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

zetel toekomen. .--__._.---- ._..._-----------------  _----_-_--------..... ----

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plsats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

11. Volmacht:

- aan de zaakvoerders: voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coordinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

- aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cnockaert & Salens, met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de btw, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend)

R. £4ONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd:

1. een afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering

2. Verslag opgesteld door de zaakvoerder krachtens artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen

3. Verslag opgesteld door de zaakvoerder krachtens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen

4. Verslag van de bedrijfsrevisor

5. Gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

12/11/2012
ÿþMod Worti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlégging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE del RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T BRUGGE (Afdeling Brugbe)

op: 3 0 ONT. ZO1Z gele'

Griffie

Ondernemingsnr : 0825 039 636

Benaming

(voluit) : FESTIVAL TA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad 1A

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

*12183637*

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door; overneming (partiële splitsing), waarbij de COMM.VA FIRMA GHIJS-EECKHOUT (ondernemingsnummer 0400, 219 525) een deel van haar vermogen afsplitst naar de eerste overnemende vennootschap BVBA; KONINGSDAL (ondernemingsnummer 0830 882 402) en naar de tweede overnemende vennootschap BVBA FESTIVAL TA (ondernemingsnummer 0825 039 636), zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de COMM.VA FIRMA GHIJS-EECKHOUT, BVBA KONINGSDAL en BVBA FESTIVAL TA op 26/10/2012 blijkt het volgende,

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN PIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam; FIRMA GHIJS-EECKHOUT

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: 9700 Oudenaarde, Berchemweg 3

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0400 219 525, rechtbank Oudenaarde.

De vennootschap heeft als doei: Het kopen, verkopen en verhandelen van

verbruiksgoederen van aile aard, alsook het aankopen verkopen, bewerken of verwerken van bouwstoffen, het; uitvoeren van alle bouwwerken, het aankopen, verkopen of verhandelen ais tussenpersoon van onroerende; goederen, het aankopen, en verkopen van meubels en aanverwanten: daarbij alle hoegenaamde. werkzaamheden uit oefenen die hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan. Zij mag zich; eveneens interesseren, bij wijze van aanhechting of samensmelting of op iedere manier, aan elke onderneming: of vennootschap met hetzelfde doel of onderdeel ervan, met het doel de verwezenlijking van haar doel te. vergemakkelijken. Zij mag daarenboven, hetzij in België, hetzij in het buitenland, alle financiële, industriële,: commerciële roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreek of onrechtstreeks met haar doel; verband houden of de verdere ontwikkeling van verzekeren of de verwezenlijken ervan vergemakkelijken.

DE EERSTE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam : KONINGSDAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8500 Kortrijk, Ruitersweg 15

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0830 882 402, De vennootschap heeft als doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtge-lbruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ont-werpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge " staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; als-'mede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappij-'en en kapitalisatieondememingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DER-'DEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen, Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

3.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

4.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

111. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, indus-'triële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalin-'gen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of sa-+menhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenllj-'king van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE TWEEDE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam : FESTIVAL TA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad 1A

De vennootschap is ingeschreven in het reohtspersonenregister te Brugge (afdeling Brugge) onder het nummer 0825 039 636.

De vennootschap heeft als doel;

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's en dergelijke;

-Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, broodjeszaken, snackbars en fastfood-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernes, evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom aile activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het wocrd, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, souvenirs, folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

-De groot- en kleinhandel in, en de import en export van al dan niet bereide consumptiegoederen, zoals belegde broodjes, pizza's, koude schotels en snacks. Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en aile andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden. Deze lijst is niet limitatief, tevens kan de vennootschap alle soortgelijke handelingen stellen die zouden rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met haar exploitatie;

- De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

-Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

-Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen.

-De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

-Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappenen ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische , administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of tinancidle handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende goederen en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

-De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

-Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van dé statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUDING

BVE3A KONINGSDAL--EERSTE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gestorte kapitaal van de BVBA KONINGSDAL, die recentelijk werd opgericht waardoor in casu nog geen belangrijke verhoging van de actuele waarde van het vermogen bestaat en er bijgevolg vertrokken wordt van de kapitaalwaarde, bedroeg bij haar oprichting ¬ 1.100.000,00 en is verdeeld in 11.000 aandelen. Bijgevolg bedraagt de waarde per aandeel ¬ 100,00. De actuele waarde van het dcor de COMM.VA FIRMA GHIJS-EECKHOUT af te splitsen vermogen, wordt geraamd op ¬ 368.100,00. Gelet op de hiervoor bekomen waarden zal de BVBA KONINGSDAL 3.681 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing. Het kapitaal van de BVBA KONINGSDAL na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 14.681 (namelijk 11.000 bestaande en 3.681 nieuwe) aandelen.

BVBA FESTIVAL TA  TWEEDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gestorte kapitaal van de BVBA FESTIVAL TA, die recentelijk werd opgericht waardoor in casu nog geen belangrijke verhoging van de actuele waarde van het vermogen bestaat en er bijgevolg vertrokken wordt van de kapitaalwaarde, bedroeg bij haar oprichting ¬ 18.600,00 en is verdeeld in 100 aandelen. Bijgevolg bedraagt de waarde per aandeel ¬ 186,00. De actuele waarde van het door de COMM.VA FIRMA GHIJS-EECKHOUT af te splitsen vermogen, wordt geraamd op ¬ 568.000,00. Gelet op de hiervoor bekomen waarden zal de BVBA FESTIVAL TA 3.054 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing. Het kapitaal van de BVBA FESTIVAL TA na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 3.154 (namelijk 100 bestaande en 3.054 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de eerste overnemende venncotschap de BVBA KONINGSDAL en van de tweede overnemende vennootschap de BVBA FESTIVAL TA die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de COMM.VA FIRMA GHIJS-EECKHOUT, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van respectievelijk de BVBA KONINGSDAL en de BVBA FESTIVAL TA door toedoen van het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

BVBA KONINGSDAL: De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de BVBA KONINGSDAL is vastgesteld op 1 juli 2012,

BVBA FESTIVAL TA: De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de BVBA FESTIVAL TA is vastgesteld op 1 juli 2012.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP E3OEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN EEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de COMM.VA FIRMA GHIJS-EECKHOUT met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van respectievelijk de I3VBA KONINGSDAL en de BVBA FESTIVAL TA is vastgesteld op 1 juli 2012.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de COMM.VA FIRMA GHIJS-EECKHOUT zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- overeenkomstig het artikel 734 W.Venn. kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

- gezien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf §1 van artikel 731 niet van toepassing;

- gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W.Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor elke overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 313 W.Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de eerste verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

ACTIVA

Terreinen en gebouwen: Dit betreft een appartement gelegen in een appartementsgebouw, Residentie Rubens, Zeedijk 600 te Knokke-Heist, appartement gekend ten kadaster Zeedijk 5881589, lste afdeling, Sectie A10442100A00. Dit betreft eveneens een garage gelegen Rubensplein 1 te Knokke-Heist, garage gekend ten Kadaster Rubensplein 1, 1 ste afdeling, Sectie N0392/02_000.

Installaties, machines en uitrusting: De installaties, machines en uitrusting voor een totale boekwaarde van ¬ 604,70 worden eveneens afgesplitst.

Liquide middelen: Een bedrag aan liquide middelen, afkomstig van de KBC spaarrekening, voor een totaal bedrag van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00).

PASSIEF

Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, overgedragen resultaat en resultaat van het boekjaar per 30/0612012 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting. De nodige uitgiftepremie en of reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Schulden op ten hoogste één jaar

Leveranciers: De openstaande leveranciers worden voor een totaal bedrag van ¬ 2.135,29 afgesplitst.

Te ontvangen facturen: Een bedrag aan te ontvangen facturen (bestaande uit erelonen deskundige) voor een totaal bedrag van ¬ 2.057,00 en ¬ 1.028,50 wat een totaal bedrag uitmaakt van ¬ 3.085,50.

Belastbare afsplitsing: In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

t , à

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de eerste overnemende vennootschap, aan de tweede overnemende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de respectievelijk eerste ovememende vennootschap dan wel aan de tweede overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot hun respectievelijke afgesplitste bedrijfstak,

Het naar de tweede verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

ACTIVA

Terreinen en gebouwen: Dit betreft een handelshuis, gelegen te Oudenaarde, Nederstraat 59, gekend ten kadaster Nederstraat 59, lste afdeling, Sectie B10277100L000. Dit betreft een garage, gelegen te Oudenaarde, ; Nederstraat +59, gekend ten kadaster Nederstraat +59, lste afdeling, Sectie B10320100F000. Dit betreft een tuin, gelegen te Oudenaarde, Nederstraat, gekend ten kadaster Nederstraat, lste afdeling, Sectie B/0277/DDM000.

Financiële vaste activa: Een bedrag aan financiële vaste activa, bestaande uit diverse financiële vaste activa, voor een totaal bedrag van DRIEËNTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EURO ZEVENENNEGENTIG EUROCENT (¬ 23.270,97).

Overige vorderingen: Een bedrag aan overige vorderingen, afkomstig van een rekening courant, voor een totaal bedrag van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD VIJFENTACHTIG EURO TWEE EUROCENT (¬ 3.585,02).

Liquide middelen: Een bedrag aan liquide middelen, afkomstig van de KBC spaarrekening, voor een bedrag van HONDERD VIERENZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESTIEN EURO ZEVENTIEN EUROCENT (¬ 174.616,17) en van de lopende rekening KBC, voor een bedrag van ACHTENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD DRIEËNTACHTIG EURO DRIEËNTACHTIG EUROCENT (¬ 28.383,83) wat een totaal bedrag uitmaakt van TWEEHONDERD EN DRIEDUIZEND EURO (¬ 203.000,00).

PASSIEF

Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in , kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, overgedragen resultaat en resultaat van het boekjaar per 30/06/2012 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief váér de verrichting, De nodige uitgiftepremie en of reserves zullen, indien nodig, worden geincorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Schulden op ten hoogste één jaar

De openstaande leveranciers worden voor een totaal bedrag van ¬ 6.444,72 afgesplitst.

Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de eerste overnemende vennootsohap, aan de tweede overnemende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de respectievelijk eerste overnemende vennootschap dan wel aan de tweede overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot hun respectievelijke afgesplitste bedrijfstak.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen respectievelijk 3.681 aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap BVBA KONINGSDAL en 3.054 aandelen van de tweede verkrijgende vennootschap BVBA FESTIVAL TA worden toegekend aan de vennoten van de COMM.VA FIRMA GHIJS-EECKHOUT, De verdeling onder de vennoten zal gebeuren in dezelfde verhouding als de bestaande aandelen.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Thomas Van Lancker Mevrouw Hilde De Naeyer

Statutair zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

hvl)ouden

aan hè

Belgisch

Staatsblad

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 31.08.2012 12516-0174-015
12/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dex

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdAling Brugge)

op; 3 i t El 2012

cte.tef

Griffie

" iaioaze4*

1111

V beh aa Bel Staa

r



Ondernemingsnr : 0825.039.636

Benaming

(voluit) : FESTIVAL TA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad 1A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi.inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 3 januari 2012 en van het controleverslag d.d. 2 januari 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter VANDEWALLE.

VAN LANCKER Thomas, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2012
ÿþr~ Mod Word 11,1

'1ÁfAá< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:.....~.~

Ondernemingsnr : 0825.039.636

Benaming

(voluit) : Festival TA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlaamspad IA -- 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder wijziging mandaat zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 11/04/2012 gehouden ten zetel blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om de heer Vercamst Karel, wonende te 9000 Gent, Oudescheldestraat 4 bus 0402 te ontslaan als zaakvoerder met ingang vanaf 0110112012.

Tevens werd met éénparigheld van de stemmen beslist om met ingang vanaf 15/02/2012 het mandaat van de heer Van Lancker Thomas, wonende te 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad 1A te wijziging naar onbezoldigd.

Getekend

Van Lancker Thomas

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

R~~,~tr. ~

) 7 -Q~- 2Q1~~ ~~aANK`t A~K~ n9 erue~+~~~,~

6R~GG~ ~ A4.

ELGISCH STAATSB~~C Grr~fí~.ra,tt~ér

MONITE~, R BELGE ~ (et GR~~~~ ~

*12088977*

b

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2015
ÿþMod Wort! 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

91111110 BE GISCH STMTSS _AE Gent Afdargrugge

De griffier

Ondernemingsnr : 0825.039.636

Benaming

(voluit) : Festival TA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlaamspad 1A 8300 Knokke Helst

(volledig adres)

Onderwerp' akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 19 maart 2015:

I~

ONITEUR BELG .Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 -04- 2215

14 APR 2015

i

Enig besluit

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende zaakvoerder en dankt haar voor de bewezen

diensten:

- Mevrouw De Naeyer Hilde

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld: - De heer Van Lancker Thomas  enige zaakvoerder

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk

De heer Van Lancker Thomas

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FESTIVAL TA

Adresse
VLAAMSPAD 1A 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande