FEYEN-NELISSEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FEYEN-NELISSEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.637.166

Publication

24/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tussen de ondergetekenden :

De heer FEYEN Edwin, geboren te Antwerpen op 13/07/1959, wonende te Ropswalle 103 te 8930 Menen.

Mevrouw Heidi, geboren te Chur op 10/02/1972, wonende te Ropswalle 103 te 8930 Menen.

Is een vennootschap onder firma gevormd (VOF), onder de benaming

 Feyen-Nelissen

en onder volgende voorwaarden :

Rechtsvorm en naam:

de vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma (VOF) en draagt de naam van "Feyen-

Nelissen".

Zetel:

de zetel is gevestigd te Ropswalle 103 te 8930 Menen

Duur:

de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

vennoten:

Kapitaal en volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro, zero cent (1000,00.), en wordt vertegenwoordigd door duizend (100) deelbewijzen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal zal volledig volstort worden in geld onmiddellijk nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Door de heer FEYEN voor een bedrag van zevenhonderd (700) euro.

Door mevrouw nelissen voor een bedrag van driehonderd (300) euro.

Het kapitaal

zal volledig onderschreven worden in geld.

Het boekjaar

begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar eindigt op

eenendertig december 2015.

Reservering en winstverdeling:

de gezamenlijke vennoten bepalen ieder boekjaar met eenparigheid van stemmen vrij de bestemming die moet

gegeven worden aan het resultaat van het boekjaar. Bij gebreke van unanimiteit wordt de winst van het boekjaar

integraal gereserveerd. De verdeling van het uitgekeerde deel van de winst tussen de vennoten onderling

gebeurt naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal voor wat betreft de kapitaalvertegenwoordigende

De heer FEYEN Edwin, geboren te Antwerpen op 13/07/1959, wonende te Ropswalle 103 te 8930 Menen. Mevrouw Heidi, geboren te Chur op 10/02/1972, wonende te Ropswalle 103 te 8930 Menen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Feyen-Nelissen

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ropswalle 103

*15310393*

Luik B

8930

België

0632637166

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Menen

Griffie

Neergelegd

22-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

aandelen. Het batig of negatief saldo dat bij de afsluiting van de vereffening overblijft, zal worden verdeeld respectievelijk omgeslagen tussen de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal voor wat betreft de kapitaalvertegenwoordigende aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd

door de gezamenlijk handelende vennoten. De vennoten beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap wordt in rechte en in alle akten geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijk handelende vennoten.

Onverminderd deze algemene bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht van de gezamenlijk handelende vennoten, kunnen de vennoten de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht met eenparigheid van stemmen geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer zaakvoerders waarvan zij de bevoegdheden en de bezoldiging bepalen in het benoemingsbesluit, onverminderd latere wijzigingen. Deze delegatie is mits publicatie in de bijlage van het Belgisch Staatsblad tegenwerpelijk aan derden. De zaakvoerders worden met eenparigheid van stemmen aangesteld voor een door de vennoten te bepalen duur, en zij kunnen op elk ogenblik worden ontslaan. Zowel de gezamenlijk handelende vennoten als, binnen de grenzen van hun toegekende bevoegdheid, de zaakvoerders, kunnen lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen of voor een reeks rechtshandelingen.

De vennootschap is niet gebonden door doeloverschrijdende handelingen indien haar doel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland :

het uitbaten van een cafetaria, tearoom, snackbar, dit in de meest uitgebreide zin, zowel voor particulieren, bedrijven als verenigingen ;

de bereiding en handel van allerlei dranken en gerechten alsmede catering- en traiteurdiensten ; het inrichten en organiseren van sportieve, gastronomische, toeristische en/of culturele evenementen, tentoonstellingen, feestelijkheden, festivals, beurzen, voorstellingen, optredens en opvoeringen, en dit voor alle doelgroepen en opdrachtgevers

het verstrekken van alle diensten die met dit doel ook maar enigszins verband houden.

de aan- en verkoop, zowel in eigen naam dan wel als tussenpersoon onder welke vorm ook van alle goederen die met het bovenstaand doel ook maar enigszins verband houden; zo kan zij ondermeer zakelijke rechten kopen en verkrijgen op roerende en onroerende goederen die zij beroepsmatig zal gebruiken of die zij ter beschikking zal stellen voor haar werknemers of haar bedrijfsleiders.

Uitvoeren van onderhoud en renovatiewerken zowel in als rond onroerende goederen, gebouwen, woningen en dergelijke.Algemene klusjes- en aanverwante diensten.Onderhoud en aanleg van tuinen, parken, gronden, terrassen, groenzones.

de vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

de vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken. ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland.

Deze zaak in de ruimste zin en al wat daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen doen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, inclusief alle handelingen met betrekking tot het beheer van haar vermogen.

Benoeming en overgangsbepalingen

de volgende personen worden aangesteld als niet statutaire zaakvoerder:

dhr. Edwin Feyen, voornoemd, vennoot, die aanvaardt

het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, en de duurtijd ervan is onbeperkt.

De zaakvoerders zijn, elk afzonderlijk handelend, bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, inclusief alle daden van beschikking, en vertegenwoordigen de vennootschap bij alle handelingen in en buiten rechte, inclusief deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar zoals een hypotheekbewaarder of een notaris is vereist.

de eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016, op de laatste zaterdag van de maand mei.

de comparanten verklaren alle handelingen verricht namens de vennootschap in oprichting 01/07/2015 te bekrachtigen, onder opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

slotbepalingen:

Alle handelingen gesteld door de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting worden geacht gesteld te zijn voor de vennootschap.

Gedaan te Menen, op 16/06/2015

De heer Feyen Edwin

Mevrouw Nelissen, Heidi

Coordonnées
FEYEN-NELISSEN

Adresse
ROPSWALLE 103 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande