FIBERCARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIBERCARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.347.658

Publication

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 24.10.2013 13639-0440-012
15/05/2013
ÿþV

beh

aa

Be Stm

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t,ftfric: yen te,

rechtbank Vara koopha-ndel Brugge -- ahietin ta 00.Sbbridr

op o 3 I 2013 DD qnertl

II11wwwuwii~numi~i~1iMi

*130740 2~

Ondernemingsnr : 0836.347.658

Benaming

(voluit) : FIBERCARE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZEEWEG 28 - 8820 TORHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verlsag van de bijzondere algemene vergadering der vennooten gehouden ter zetel van

de vennootschap op 29 maart 2013:

"Met ëënparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen naar :

Kortemarkstraat 83, 8820 TORHOUT en dit vanaf 01 april 2013 "

Devroedt Filiep

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011
ÿþitwlesqetelqd tar eh yen de

r+ac*rttiao an koophaAnó~

te B el -ree LU11TE

Aviser

~--- -- .- ---_ i mod 2.1

y 

Lt-ge Lf 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 2? 36 61-g

1111111111111111111 II

*11081346*

Vo beho

aan

Belg Staat:

Benaming : FIBERCARE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeeweg 28

8820 Torhout

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bernard D'HOORE te Beemem op 16 mei 2011, die ter registratie is aangeboden , blijkt dat:

1. De Heer DE BRUYCKER Filip Henri Alice, geboren te Brugge op 9 juli 1965, en zijn echtgenote:; Mevrouw VAN HOORENWEDER Christine Alice Camiel, geboren te Brugge op 9 december 1966," ; samenwonende te 8730 Beemem (Oedelem), Bruggestraat 170.

2. De Heer DEVROEDT Jean-Philippe Robert Joseph, geboren te Comines op 23 juli 1959, echtgenoot van Mevrouw VAN HECKE Martine Hortense, wonende te 8820 Torhout, Zeeweg 28, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de oprichtingsakte en de statuten ondermeer volgende bepalingen bevatten:

RECHTSVORM EN NAAM  De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als benaming "FIBERCARE".

ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8820 Torhout, Zeeweg 28., DOEL - De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks, via dochter- of verbonden ondernemingen, voor in" , hoofdzaak het Europees grondgebied:

Het uitbaten van een wasserij voor technisch textiel en dit voornamelijk voor groepsvoorzieningen en,

collectiviteiten. Het kopen, verkopen, verhuren van allerhande technische textielproducten voor reiniging, ontsmetting of onderhoud. Het kopen, verkopen, verhuren van machines en apparaten voor het onderhoud en de. reiniging van technisch textiel.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere' vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren ;: verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en. ;; het organiseren ervan, voor eigen rekening of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere, ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder beperking.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in

" stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend. wezen. De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen.

DUUR - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

Zij vangt haar activiteiten aan op 16 mei 2011; zij verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift en een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun , rechten in de nalatenschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 2.1

MAATSCHAPPÈUJk .kAPiTAAL - Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizerid zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. Het is volstort tot beloop van tienduizend euro (¬ 10.000,00), en onderschreven in geld als volgt:

- de echtgenoten Filip De Bruycker-Christine Van Hoorenweder, beiden voornoemd, hebben ingeschreven op vjiftig (50) aandelen; zij hebben daarop vijfduizend euro (¬ 5.000,00) gestort, zodat zij bijgevolg nog vierduizend driehonderd euro (¬ 4.300,00) dienen bij te storten.

- de Heer Jean-Philippe Devra edt, voornoemd, heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen; hij heeft daarop vijfduizend euro (E 5.000,00) gestort, zodat hij bijgevolg nog vierduizend driehonderd euro (¬ 4.300,00) dient bij te storten.

De fondsen bestemd tot de afbetaling van de inbrengen in geld werden, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd bij storting of overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, agentschap Beemem. Een attest dat van deze deponering blijk geeft blijft bewaard in het dossier van de Notaris.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vomien deze een college.

" Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou . vervullen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de . hun verleende volmacht te verbinden.

- De besloten vennootschap mei beperkte aansprakelijkheid "DBVH-INVEST", met maatschappelijke zetel te

8730 Beemem (Oedelem), Bruggestraat 170, RPR Brugge 0833.899.595. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Bernard D'hoore te Beemem op 10 februari 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 maart 2011 onder nummer 11033737, voor wie wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger: de Heer DE BRUYCKER Filip Henri Alice, geboren te Brugge op 9 juli 1965, wonende te 8730 Beenrem (Oedefem), Bruggestraat 170; is benoemd tot statutaire zaakvoerder de Heer DEVROEDT Jean-Philippe Robert Joseph, geboren te Comines op 23 juli 1959, wonende te 8820 Torhout, Zeeweg 28; is benoemd tot statutaire zaakvoerder.

Bevoegdheid van college van zaakvoerders

Gezien er twee statutaire zaakvoerders zijn zullen zij in college hei bestuur voeren en kunnen zij alle ' handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen ' waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statutaire zaakvoerders kunnen echter individueel optredend alle handelingen van dagelijks bestuur

" verrichten.

Beslissingen aangaande de hierna opgesomde materies ("sleutelbeslissingen") kunnen nooit tot het dagelijks

bestuur behoren en dienen aldus beslist te worden door de zaakvoerders optredend in college:

Vaststelling van de jaarrekening en voorstel van dividenduitkering aan de jaarlijkse algemene vergadering;

De uitvoering van activiteiten andere dan deze voorzien in het maatschappelijk doel van de vennootschap '

(zoals voorzien in de statuten) of van verbonden ondernemingen (dewelke een wijziging van de statuten vereisen);

Het aangaan van investeringen, desinvesteringen, leningen, garanties en/of financieringen van de activiteiten

van de vennootschap en van derde partijen voor een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00);

Inpandgeving of het verlenen van enige andere garantie op de activa van de vennootschap;

De oprichting of ovemame, geheel of gedeeltelijk, van een filiaal, verbonden of andere ondememing;

De toekenning van rechten op de intellectuele eigendom van de vennootschap in om het even welke vorm,

waaronder doch niet beperkt tot de overdracht van intellectuele eigendom;

Het aangaan van een alliantie;

Voorstel tot benoeming of ontslag van de commissaris;

Het voeren van een gerechtelijke of arbitrale procedure als eiser of verweerder.

Het aangaan, wijzigen of beëindigen van een overeenkomst aangegaan tussen de vennootschap en de

zaakvoerders en familieleden van de zaakvoerders, of tussen de vennootschap en één met de aandeelhouders

verbonden partijen;

De indiening van het verzoek tot aanvraag van gerechtelijk akkoord of aangifte van faillissement;

Het voorstel tot en vastleggen van de wijze van kapitaalverhoging;

Besluiten inzake en goedkeuring van verslagen inzake fusie, splitsing, overdracht van een gehele of

gedeeltelijke bedrijfstak, ontbinding of elke andere vorm van reorganisatie van de vennootschap;

Het college van zaakvoerders kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Elke zaakvoerder individueel optredend kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid in het kader

van het dagelijks bestuur ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de "

vennootschap.

Bezoldiging.

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaak-voerder wordt vastgesteld "

of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens

dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

BOEKJAAR - Het boekjaar vangt aan op 1 april en eindigt op 31 maart; het eerste boekjaar eindigt op 31

maart 2013.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

BESTEMMING VAN DE WINST -'RÉSERVÉ - Het batig saldo van de" jaárrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende (1/1 Ode) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd.

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief wordt verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

ONTBINDING EN VEREFFENING - Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die ' omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

" waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of

" na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

JAARVERGADERING - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van september om 11.00 uur in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende

" werkdag.

" Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met macht van substitutie wordt verleend aan Kantoor Huygens, Burgerlijke BVBA, met

" zetel te 8020 Oostkamp, Pastorieplein 8 en haar aangestelden, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, om het nodige te doen betreffende :"

- de inschrijving en de latere wijzigingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen;

- de inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bernard D'hoore

Notaris te Beemem

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 23.10.2015 15654-0427-015
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 24.09.2016, NGL 27.10.2016 16665-0403-015

Coordonnées
FIBERCARE

Adresse
KORTEMARKSTRAAT 83 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande