FIDAS LAW

BV CVBA


Dénomination : FIDAS LAW
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 629.989.165

Publication

26/05/2015
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

s III i IIi i i i ii111 iiiiiii

1 FRS`-,F,ueD

Griffie Rechtbank Koophandel

12 MEI 2015

Gent AfdetlyAerugge De ariffiir

il

0

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :FIDAS LAW

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap

I vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8200 Brugge (Sint-Michiels), Vaartdijkstraat 19 B1

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerpen) akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN -- BENOEMING BESTUURDERS/FUNCTIES BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

14.De heer VALCKE Tobias Philip Lucien Omer Yvan, advocaat, geboren te 1Brugge op 22 december 1986, wonende te 8200 Brugge, Azalealaan 32, BTW

=0828.811.154.

leen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap

[met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam FIDAS LAW, afgekort xFIDAS.

Ze te/

xDe zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Vaartdijkstraat 19

iB 1.

1Doel

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen Ivan het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die met de ;hoedanigheid van advocaat of de kwalificatie van jurist verband houden voor =zover deze activiteiten met het beroep van advocaat verenigbaar zijn, ;zonder dat deze opsomming beperkend is, het aanvaarden en uitoefenen van ;mandaten als bestuurder, vereffenaar van vennootschappen, curator,

voorlopig bewindvoerder, gerechtsmandataris, syndicus, van

onderwijsopdrachten die verband houden met recht of juridische aangelegenheden, het schrijven van juridische artikels of werken, het optreden als bemiddelaar of arbiter.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 6

gymei 2015, alsnog te registreren, dat er door:

11. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

:met beperkte aansprakelijkheid Philip Valcke, met zetel te 8200 Brugge

i

:(Sint-tlichiels), Vaartdijkstraat 58, RPR Gent - Afdeling Brugge, BTW BE

x10471.665.072.

S

? 12. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

11met beperkte aansprakelijkheid BENEDIKTE TIMMERMANS, met zetel te 8200 11Brugge (Sint-Andries), Gagelstraat 4, RPR Gent - afdeling Brugge, BTW BE

':10541.497.253.

ss

ii3. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

timet beperkte aansprakelijkheid CHRIS TIJSEBAERT, met zetel te 8200 Brugge, .Eigen-Heerdlaan 18, RPR Gent-Afdeling Brugge, BTW BE 0821.229.120.

.

Voorbehouden aen het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

ivoor zover dit in overeenstemming is met de van kracht zijnde reglementen Ivan de Orde van Vlaamse Balies, inzonder de Codex Deontologie voor 'Advocaten.

IDe vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt =mogelijke wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te =rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen

:verrichten, waaronder:

1- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend =patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en 'rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door, inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, tegoeden en/of vorderingen, van welke vorm ook, van Belgische of 'buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en jondernemingen;

i- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend 'vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering en het leasen van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en ;uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van ;roerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag investeringen in roerende en onroerende goederen doen met oog op het ter beschikking stellen aan haar zaakvoerders/bestuurders bij vorm van bezoldiging.

=De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en ';financiële aard, die nuttig of nodig zijn voor de verwezenlijking van haar =maatschappelijk doel, zelfs als ze er niet rechtstreeks mee in verband =staan. De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen 'als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of `ondernemingen.

~De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te =vergemakkelijken, voor zover deze handelingen niet van commerciële aard

zijn.

Duur

i;De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

1 Kapitaal

;Het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt de door de vennoten werkelijk verrichte inbrengen.

=Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

=Het vast gedeelte is vastgesteld op vijfentwintigduizend EURO (C 125.000,00). De met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmende 'aandelen moet te allen tijde onderschreven zijn.

'Het kapitaal is veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het =kapitaal overtreft, zonder dat daartoe een wijziging van de statuten ;vereist is.

!Het aanvangskapitaal bedraagt zestigduizend EURO (C 60.000) en is verdeeld

in zesduizend (6.000) aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal werd ingebracht in speciën, en is geheel

geplaatst en geheel volstort.

Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde rekening bij de NV KBC

!BANK.

!Op de aandelen werd ingeschreven als volgt:

1. Door de BVBA -Philip Valcke,_ten belope van 2 _750

Voor-

behouden

ain het

BèTe-1_

Staatsblad

Luik B - vervolg

;Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de leerstvolgende zaterdag op hetzelfde uur gehouden worden.

!De gewone, bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden 'gehouden op de zetel van de vennootschap dan wel op een andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

lom tot de vergadering te worden toegelaten moeten de vennoten of hun 'gemachtigden kennis geven van hun voornemen deel te nemen aan de 'vergadering bij gewone brief te richten aan de vennootschap.

!De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan [geen melding gemaakt is in de oproeping tot de vergadering.

!De vennoten of hun vertegenwoordigers ondertekenen de presentielijst. Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen, indien hij deze lijst niet van tevoren heeft ondertekend.

'Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een 'gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn.

0m geldig te zijn moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn voor de 'gehele duur van een bepaalde vergadering.

'Maakt de volmacht geen melding van enige verplichting van de gevolmachtigde om zijn stem in een bepaalde zin uit te brengen, dan kan de niet-naleving

van de instructies die hem dienaangaande door zijn lastgever zijn

!niet aan de vennootschap worden tegengeworpen. !Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, Ivan de eraan verbonden rechten geschorst totdat !statutaire voorwaarden vervult, schriftelijk is

'het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

'Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene !geeft recht op één (1) stem.

;Het stemrecht van de vennoot

1

!stortingen op één of

'geschorst. 1Besiuur

'De vennootschap 'door de algemene 'worden.

!De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en een !ondervoorzitter voor onbepaalde duur. In geval van afwezigheid of !verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

!De raad komt bijeen na oproeping van de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. De raad 'komt bijeen op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht. Behoudens dringende gevallen, te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per 'gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf (5) 'volle dagen voor de bijeenkomst.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als een meerderheid van 'zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste 'bijeenkomst van de raad niet in aantal is, wordt een nieuwe bijeenkomst met 'dezelfde agenda opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen (ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

;De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij 'staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Omtrent de

!2. Door de BVBA BENEDIKTE TIMMERMANS, ten belope van 1.500 aandelen.

!3. Door de BVBA Chris Tijsebaert, ten belope van 1.500 aandelen.

1 4. Door de heer Valcke Tobias, ten belope van 250 aandelen.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden derde

'zaterdag van de maand april om 10.00 uur.

gegeven,

is de uitoefening een enkel persoon, die alle aangewezen als eigenaar van

vergadering. Elk aandeel

die de behoorlijk opgevraagde en opeisbare meer van zijn aandelen niet gedaan heeft, is

wordt bestuurd door minstens 3 bestuurders, te benoemen vergadering. Alleen vennoten kunnen tot bestuurder benoemd

Voorbehouden aan het Bel§ Staatsblad Luik B - vervolg

benoeming en het ontslag van de voorzitter, de ondervoorzitter en -de gedelegeerd bestuurder(s) en die aangelegenheden die in het reglement van inwendige orde worden bepaald, kunnen beslissingen evenwel slechts genomen worden mits het bijzonder aanwezigheidsquorum en de bijzondere meerderheid zoals voorzien in het reglement van inwendige orde.

Een bestuurder mag per brief, fax of e-mail of elk ander gelijkaardig middel aan een andere bestuurder mandaat geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats een stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk 3 dagen voor de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekend gemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend) door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

Het mandaat van bestuurder is van onbepaalde duur en kan niet herroepen noch anderszins beëindigd worden, behalve als de bestuurder als vennoot is uitgetreden of uitgesloten of met het ontslag akkoord gaat. Een bestuurder zal bovendien van rechtswege ontslagnemend zijn bij verlies van de hoedanigheid van advocaat of als hij de hoedanigheid van vennoot verliest.I Een bestuurder kan ook op ieder ogenblik zelf ontslag nemen, mits in acht) name van een opzeggingstermijn van minstens twee maanden.

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en andere aangelegenheden van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere bestuurders met de titel van "gedelegeerd bestuurder" die - zo er meerderen zijn - elk individueel''f en alleen optredend bevoegd zullen zijn de vennootschap wat betreft het dagelijks bestuur en de andere aangelegenheden die de raad van bestuur heng toevertrouwt, te vertegenwoordigen.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, of door eens gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, (zowel binnen als buiten het( dagelijks bestuur). Binnen acht dagen na de benoeming moet de bestuurder op de griffie van del rechtbank een door hem ondertekend uittreksel neerleggen uit de akte die zijn bevoegdheid vaststelt.

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

winstverdeling Jaarlijks wordt van de nettowinst, dit is de te bestemmen winst van het) boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van; de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste (1/203xe) afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende (1/10de) van het int artikel 5 van deze statuten bepaalde vast kapitaal heeft bereikt.

Jaarlijks wordt de winst onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid van!

hun inbreng. 1

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het[ laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is= gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag vaal







Voor- Luits B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch t Staatsblad (het vast kapitaal bepaald in artikel 5 van deze statuten, of van het gestorte kapitaal wanneer dit minder bedraagt dan het vast gedeelte van het Ikapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding en vereffening

;Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt het overschot verdeeld tussen de deelgenoten in verhouding tot hun aandelen.

Benoeming bestuurders

De algemene vergadering heeft beslist te benoemen, overeenkomstig artikel X18 van de statuten, als bestuurders van de coöperatieve vennootschap met ;beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde duur:

J1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Philip Valcke, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vaartdijkstraat 58, RPR Gent - Afdeling Brugge, BTW BE 0471.665.072, met als vaste vertegenwoordiger de heer VALCKE Philip Robert Jozef Omer, wonende te 8200 Brugge, Vaartdijkstraat 58.

12. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap smet beperkte aansprakelijkheid BENEDIKTE TIMMERMANS, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gagelstraat 4, RPR Gent - afdeling Brugge, BTW BE 0541.497.253, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw TIMMERMANS Benedikte Kristin Huguette, wonende te 8200 Brugge, Gagelstraat 4.

3. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHRIS TIJSEBAERT, met zetel te 8200 Brugge, Eigen-Heerdlaan 18, RPR Gent-Afdeling Brugge, BTW BE 0821.229.120, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw TIJSEBAERT Chris Johanna Jozef, wonende te 8200 Brugge, Eigen-Heerdlaan 18.

Die allen aanvaard hebben en verklaard hebben niet getroffen te zijn door een besluit die zich daartegen verzet.

Deze opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders zou over beslissen.

Benoemingen binnen raad van bestuùr

iDe bestuurders voornoemd, in raad verenigd, hebben onmiddellijk met çeenparigheid van stemmen beslist om:

!1/ te benoemen als gedelegeerd bestuurder, overeenkomstig art 21 van de statuten, voor onbepaalde duur de burgerlijke vennootschap onder de vorm !van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Philip Valcke, 'met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vaartdijkstraat 58, RPR Gent - Afdeling Brugge, BTW BE 0471.665.072, met als vaste vertegenwoordiger de heer VALCKE Philip Robert Jozef Omer, wonende te 8200 Brugge, 1Vaartdijkstraat 58, die aanvaard heeft.

lOvereenkomstig art 21 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder (zowel binnen als buiten jhet dagelijks bestuur).

2/ te benoemen als "voorzitter van de raad van bestuur", overeenkomstig art 118 van de statuten, voor onbepaalde duur, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Philip IValeke, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vaartdijkstraat 58, RPR Gent - Afdeling Brugge, BTW BE 0471.665.072, met als vaste ;vertegenwoordiger de heer VALCKE Philip Robert Jozef Omer, wonende te 8200 !Brugge, Vaartdijkstraat 58, die aanvaard heeft.

I3/te benoemen als "ondervoorzitter van de raad van bestuur", overeenkomstig nart 18 van de statuten, voor onbepaalde duur, de burgerlijke vennootschap tonder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HRIS TIJSEBAERT, met zetel te 8200 Brugge, Eigen-Heerdlaan 18, RPR Gent-







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge















Luik B - vervolg

Afdeling Brugge, BTW BE 0821.229.120, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw TIJSEBAERT Chris Johanna Jozef, wonende te 8200 Brugge, Eigen-Heerdlaan 18, die aanvaard heeft.

Deze opdrachten zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders zou over beslissen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van de statuten op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien.

Volmacht .BTW/I{BO

Volmacht werd verleend aan de BVovvNV Slabbinck-ICS Accountantskantoor met zetel te 8210 Zedelgem, Brugsestraat 235 en zijn aangestelden, met! mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), en enig welke overheidsadministratie.

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÔÔR DE FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

STEVEN FIEUWS, notaris

Samen hiermee neergelegd :

* expeditie van de oprichtingsakte van 6 mei 2015.

Voorbehouden An het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FIDAS LAW

Adresse
VAARTDIJKSTRAAT 19 B1 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande