FIDEROMIS

Divers


Dénomination : FIDEROMIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 885.836.761

Publication

03/10/2014
ÿþL F

Mod Wartl 11.1

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Grlïii~ i~vC',,t" Z~~rIIS Koophandel

2 4 SEP 2014

Gent driffiLOoSte ît

11111e1,11.1111,11111111

Ondernemingsnr : 0885.836.761 E3enaming

(voluit) : FIDEROMIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE IN VEREFFENINGSTELLING -- GOEDKEURING VAN HET VEREFFENINGSVERSLAG  KWIJTING  BEWARING

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op 22 september 2014, blijkt dat ondermeer de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1, Verzaking door de vennoten aan de wettelijke termijn van één maand ge-durende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennoot-schappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken.

2. Ontslag aan de voorzitter en de vereffenaar van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavings-stukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar., even-als van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Kennisname van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

3, Goedkeuring zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsver-slag en de vereffeningsrekeningen. 4. Kwijting zonder enig voorbehoud of reserve kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

5, Beslissing tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennoot-schap en vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "FIDEROMIS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

6. Neerlegging en bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres; 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49.

7. Toebedeling van de roerende en de onroerende goederen aan de huwe-lijksgemeenschap Filip De Backer-Coussement Marie-Rose te Lichtervelde, Rosalialaan 49. De onroerende goederen betreffen goederen gelegen te Lichtervelde.

8, Volmacht op de bankrekening( en) van de vennootschap aan Heer De Backer Filip te 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49, teneinde na sluiting van de vereffening:

- het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten/ aandeelhouders

- de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de slui-ting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

9. Bijzondere volmacht aan de Fiduciare Vander Paelt te Tielt, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een on-dernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van timuiic B, vermelden : Sectn : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de akte

-Vereffeningsverslag van de vereffenaar

Voor Pt

behoud

aan h t

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 25.08.2014 14451-0174-011
28/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod word i1.t

I t1!:_ ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0885.836.761

Benaming

(voluit) : FIDEROMIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49

(volledig adres)

Onderwerp akte ; IN VEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR  KWIJTING ZAAKVOERDER - VASTSTELLING MACHTEN VEREFFENAAR

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op één en dertig oktober twee duizend en dertien, blijkt dat ondermeer de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder over de staat der activa en passiva bestanddelen van de vennootschap op één en dertig augustus twee duizend en dertien (dat in bijlage steekt bij nagemeld verslag) en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", kantoorhoudende te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, alhier vertegenwoordigd door Heer Godefroidt Jacky, over deze staat, welk rapport besluit als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA "FIDEROMIS " een tus-sentijdse staat per 31 augustus 2013 opgesteld. Deze tussentijdse staat wordt afgestoten met een balanstotaal van ¬ 217.400,27 en een netto actief van ¬ 71.883,46.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Ven-nootschappen heb ik de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 van de BVBA "FIDEROMIS ", met maatschappelijke zetel te 8810 Lichtervelde, Ro-salialaan 49 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding.

De zaakvoerder van de BVBA "FIDEROMIS " heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de vennootschap "FIDEROMIS " per 31 augustus 2013, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk de toestand van de vennootschap op die datum weer-geeft. ln de staat is de mogelijke meerwaarde op de terreinen niet uitgedrukt. Wij hebben geen weet van eventuele schulden die op datum van 31 augustus nog zouden bestaan en die niet in deze staat werden opgenomen. Wel wensen we een voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanlei-ding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten onont-beenlijk achten.

Opgemaakt te Izegem op 3 oktober 2013

BV o.v.v.e. BVBA "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt"

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT

Bedrijfsrevisor"

Dit verslag van de bedrijfsrevisor, hetwelk dateert van drie oktober twee duizend en dertien zal samen met de uitgifte van deze akte neergelegd worden op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen door de aanwezige vennoten. De aanwezige vennoten sluiten zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

2. Goedkeuring door de aanwezige aandeelhouders van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de revisor.

3. De vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen en sprak haar liquidatie uit te rekenen vanaf de datum van de akte,

4. Tot vereffenaar te benoemen Heer De Backer Filip, wonende te 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49, die verklaarde te aanvaarden, onder voorbehoud van zijn bevestiging door de bevoegde rechtbank van Koophandel. Zijn opdracht zal niet vergoed worden.

De vergadering besluit daarop voornoemde Heer De Backer Filip aan te wijzen als lasthebber ad hoc die zij belast met de indiening van het verzoekschrift tot gerechtelijke bevestiging van zijn mandaat als vereffenaar zoals voorzien bij artikel 184 paragraaf één van het wetboek van vennootschappen.

18 NOV, 2013

Griffie

3178712*

1111

Neoergelegci ter griffie van ie rechtbank van koophandel

Brugge - r. f tsnc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij weigering van homologatie stelt de comparant als vereffenaar aan Mevrouw Coussement Marie-Rose, wonende te 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49, die alhier tussenkomt en voor zo veel als nodig aanvaardt, eveneens onder de schorsende voorwaarde van homologatie.

5, De comparanten besloten aan de vereffenaar, onder de schorsende voorwaarde van de homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel, al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen verrichten zonder beroep te doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waar zij is vereist,

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de heer Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Zijn mandaat is onbezoldigd,

6, Kwijting aan de zaakvoerder betreffende de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijKen ten zijne laste te zijn.

De comparanten verklaarden dat de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn door zijn toedoen zullen bewaard worden te 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49, waar ook alle correspondentie, zowel over activa als passiva, zal dienen te gebeuren.

7. De nodige machten te verlenen aan de vereffenaar voor de uitvoering van de genomen besluiten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de akte

-Verslag van de revisor

-Verslag van de zaakvoerder met aangehechte balans

-Homolagatiebeslissing van de aanstelling van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik F vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden -aan h Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 14.05.2013 13116-0550-011
24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 22.05.2012 12118-0357-011
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 11.08.2011 11390-0218-011
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 17.05.2010 10117-0280-010
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 09.07.2009 09376-0275-010
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 27.05.2008 08149-0335-009

Coordonnées
FIDEROMIS

Adresse
Zetel : 8810 Lichtervelde, Rosalialaan 49

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande