FIDUCIAIRE DEVOS-VANNESTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDUCIAIRE DEVOS-VANNESTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.157.404

Publication

09/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Z 7. 1~, 2013

R Gr ~$~NK KOOPHANDEL

- - ORTRIJK

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

0439.157.404

FIDUCIAIRE DEVOS-VANNESTE Fidevan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeid

Zetel : 8560 Wevelgem, Kloosterstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETEL - DOEL - STATUTENWIJZIGINGEN - BENOEMING DIRECTEURS

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen op vijftien november tweeduizend en dertien, geregistreerd te Menen op 18 november 2013, tien bladen drie renvooien, boek 204 blad 57 vak 1, ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00), de E.A. Inspecteur (getekend) K. Vervust, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Devos-Vanneste" volgende besluiten genomen heeft

EERSTE BESLUIT: ZETEL

De vergadering besluit tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 2 van de statuten aan het genomen besluit van de zaakvoerders, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes december tweeduizend en zes onder nummer 06182692, houdende verplaatsing van de zetel naar 8560 Wevelgem, Kloosterstraat 12.

De eerste alinea van artikel 2 zal voortaan luiden

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Kloosterstraat 12."

TWEEDE BESLUIT:

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerders over de wijziging van het doel van de

vennootschap met aangehechte staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien,

De vergadering besluit de omschrijving van het doel aan te passen en te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de'. hoedanigheid hebben van accountant, of de hoedanigheid hebben van één van de personen zoals vermeld in, artikel 6 § 1, 7 °, derde alinea va, het Koninklijk Besluit van vier mei negentienhonderd negenennegentig'. betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van twee en twintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van, ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het

" verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

Qde laatste b .. . _

p blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant;

-Het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiele en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

-Het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

De vergadering besluit om artikel 3 van de statuten aan te passen aan het genomen besluit.

DERDE BESLUIT;

De vergadering besluit de statuten aan te passen Inzake de vereisten van aandeelhouderschap en de stemrechten. Volgens de nieuwe regeling moet slechts een meerderheid van de stemrechten in handen zijn van leden van het IAB. De vergadering besluit dan ook de statuten daaraan aan te passen en deze regeling in de statuten op te nemen, met name in het nieuw artikel acht.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen inzake de vereisten van zaakvoerderschap. Volgens de nieuwe regeling volstaat het dat de meerderheid van de zaakvoerders lid is van het Instituut waarde rechtspersoon is ingeschreven..

De vergadering besluit dan ook deze regeling op te nemen in de statuten, met name in het hierna vermelde nieuw artikel vierentwintig.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten teneinde deze aan te passen aan de bepalingen van het Koninklijk Besluit tot wijziging van het Koninklijk Besluit van vier mei negentienhonderd negenennegentig, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten B.S. 21/12/2009).

ZESDE BESLUIT

De vergadering gelast de zaakvoerders met het ten uitvoer leggen van de genomen besluiten. VERGADERING COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

Het college van zaakvoerders is onmiddellijk samengekomen teneinde conform artikel 26 der statuten directeurs te benoemen aan wie het dagelijks bestuur zal worden toevertrouwd.

Het college van zaakvoerders heeft besloten om aan te duiden als directeurs:

- de heer DEVOS Stéphane, wonende te 8510 kortrijk (Rollegem), Kastanjedreef 3.

- de heer VANNESTE Luc, wonende te 8560 wevelgem, Kijkuitstraat 33. Iedere directeur afzonderlijk zal binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie akte statutenwijziging.

-gecoördineerde statute;

-verslag zaakvoerders met staat van actief en passief.

s

Voorgehouden

aell het Belgisch Staatsbad

Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 31.07.2013 13380-0596-018
12/04/2013
ÿþMal POP 91,1

L- r ç f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.

~~~.~-

~" .

RECH

NEERGELEGD

IIlI~ii11111.11131j8111111~~

<13057

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0439.157.404

Fiduciaire Devos-Vanneste

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 12, 8560 Wevelgem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder Tekst :

Uit de bijzondere algemene vergadering van 1 januari 2013 blijken volgende beslissingen

1/ Het ontslag aangeboden door de BVBA Alpha Avies, met zetel te 8930 Lauwe, Wevelgemstraat 34, met als ondernemingsnummer 0471.448.902, vertegenwoordigd door de heer Kris Lauwers, wordt aangenomen door de algemene vergadering met ingang van vandaag 1 januari 2013.

2/Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot zaakvoerder, met ingang van vandaag 1 januari 2013 en dit voor onbepaalde duur : De heer Kris Lauwers wonend te 8930 Lauwe, Wevelgemstraat 34, N.N. 60.07.14-269.38.

Getekend door,

Devos Stéphane Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

aie. 2013

KOOPHANDEL TRIJK

14/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

111111111111111111111111

*11155508*

Vc

behc aar Bel{

Staal

MONI`'EUR e:ri_Cr-t '

DiREC:"1-Kr,! - " --

 1~- -10lr ¬ trj. g9,

iiii ü L: l P .t

7~~175~~I

--J~l.l'~~f,

Oridememingsnr: 0439.157.404

Benaming Fiduciaire Devos-Vanneste

(voluit) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 12, 8560 Wevelgem, België

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

1. Uit de bijzondere algemene vergadering van 1 september 2011 blijkt volgende beslissing :

Benoeming tot zaakvoerder met ingang vanaf 1 september 2011 en dit voor onbepaalde duur:

BVBA ALPHA ADVIES, met zetel te 8930 Lauwe, Wevelgemstraat 34 en met ondernemingsnummer 0471.448.902.

2. Benoeming van de heer Kris Lauwers, wonende te 8930 Lauwe, Wevelgemstraat 34, tot vaste vertegenwoordiger van de BVBA ALPHA ADVIES in de uitoefening van de opdracht als zaakvoerder door deze laatste bij de BVBA Fiduciaire Devos-Vanneste.

Getekend door,

Soetaert Katrien

Zaakvoerder

o

BEL.GISC

B

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 26.08.2011 11464-0512-018
14/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 4. -04. 2011

ded-E,BANK KOOPHANDEL

Di3313us

e. P

IIIJ1111.11111 j11,1jt1111 111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0439.157.404

Benaming Fiduciaire Devos-Vanneste

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 12, 8560 Wevelgem, België

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Uit de algemene vergadering van 1 april 2011 blijkt volgende beslissing :

Benoeming tot zaakvoerder met ingang vanaf 1 apri12011 en dit voor onbepaalde duur :

Mevrouw Katrien Soetaert, wonend te 8501 Heule, Blauwpoort 27.

Getekend door,

Stéphane Devos

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2010 : KO120049
17/09/2009 : KO120049
25/08/2008 : KO120049
12/09/2007 : KO120049
06/12/2006 : KO120049
05/09/2006 : KO120049
18/10/2005 : KO120049
02/08/2005 : KO120049
20/07/2004 : KO120049
14/07/2003 : KO120049
12/12/2002 : KO120049
07/12/1990 : KO120049
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0273-020

Coordonnées
FIDUCIAIRE DEVOS-VANNESTE

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 12 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande