FIDUMAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDUMAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.921.543

Publication

15/04/2014
ÿþVoorbehouden aan het I Betffisch Staatsblad

Wad Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlleMpet

Ondernemingsnr 0879.92'1.543

Benaming

(voluit) . FIDUMAR

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel: Menenpoortstraat 50 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FIDUMAR", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Menenpoortstraat 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0879.921.543, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op éénentwintig maart tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING EN VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van dertig december tweeduizend dertien en van het verslag van de zaakvoerder van zelfde datum, waarbij de intentie werd geuit om een kapitaalverhoging door te voeren bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUMAR" middels een inbreng in speciën van het totale nettodividend voortvloeiend uit de tussentijdse dividenduitkering waartoe in voormelde bijzondere algemene vergadering werd besloten.

De vergadering verklaart te weten dat naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering van dertig december tweeduizend dertien, zoals ook blijkt uit voormeld verslag van de zaakvoerder van zelfde datum, volgende beslissingen werden genomen:

- een tussentijds dividend toe te kennen aan de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUMAR", zijnde de heer DE MOOR Marc en de heer VERCRUYSSE Frank, beiden voornoemd, voor een bruto-bedrag van vijfenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 55.400,00), hetzij een netto-bedrag van negenenveertigduizend achthonderd zestig euro (¬ 49.860,00), door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap, zoals deze blijken uit de balans afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf, en toekomende aan elk van de vennoten pro rata van hun aandelenbezit.

gebruik te maken van de mogelijkheid om het volledige netto-bedrag van dit tussentijds dividend onmiddellijk aan te wenden om het kapitaal in de vennootschap te verhogen door middel van een inbreng in speciën in het kapitaal van de vennootschap.

De heer DE MOOR Marc en de heer VERCRUYSSE Frank, voornoemde vennoten, hebben zich in voormelde bijzondere algemene vergadering ertoe verbanden om, naar aanleiding van de toekenning van dit tussentijds dividend, het aldus verkregen bedrag, zijnde het totale aan hen toegekende netto-dividend, volledig en integraal aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in speciën in het kapitaal van de vennootschap.

De vergadering neemt bijgevolg kennis van het feit:

- dat de toekenning van dit tussentijds dividend zijn oorsprong vindt in de uitkering en overeenkomstige vermindering van de belaste reserves en overgedragen winst, met name de beschikbare reserves, zoals die ten laatste op éénendertig maart tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap.

- dat de betaalbaarstelling van dit tussentijds dividend werd verricht rie* éénendertig december tweeduizend dertien, te weten op dertig december tweeduizend dertien.

dat de algemene vergadering en de zaakvoerder er zich elk op hun bevoegdheidsterrein wederzijds toe verbonden hebben om onderhavige kapitaalverhoging uit te voeren, zoals ook blijkt uit de notulen van voormelde bijzondere algemene vergadering van dertig december tweeduizend dertien en het verslag van de zaakvoerder van zelfde datum, en dit ten laatste op éénendertig maart tweeduizend veertien, overeenkomstig

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

de bepalingen van het addendum de dato dertien november tweeduizend dertien bij de circulaire nr. Ci.RI-1.233/629.295 de dato één oktober tweeduizend dertien;

- dat de heer DE MOOR Marc en de heer VERCRUYSSE Frank, voornoemde vennoten, er zich in voormelde bijzondere algemene vergadering toe verbonden hebben om, naar aanleiding van de toekenning van dit tussentijds dividend, het aldus verkregen bedrag, zijnde het aan hen toegekende netto-dividend, volledig en integraal aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in speciën in het kapitaal van de vennootschap, en dit ten laatste op eenendertig maart tweeduizend veertien.

- dat deze opneming in het kapitaal van de vennootschap, als gevolg van onderhavige akte, plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk van de vennootschap dat afsluit \Meir één oktober tweeduizend veertien.

De vergadering stelt vast dat dientengevolge, overeenkomstig artikel 537, eerste lid, van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en in afwijking van de artikelen 171, 30 en 269, § 1, 10, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het tarief van de roerende voorheffing voor het hiervoor vermelde tussentijds dividend wordt vastgesteld op tien procent (10%), zodat het bruto-bedrag van voormeld tussentijds dividend dient te worden verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde een bedrag van in totaal vijfduizend vijfhonderd veertig euro (E 5.540,00), zodat het totaal toegekende netto-dividend aldus negenenveertigduizend achthonderd zestig euro (E 49.860,00) bedraagt.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat het netto-dividend dat aldus beschikbaar is om het kapitaal van de vennootschap te verhogen negenenveertigduizend achthonderd zestig euro (E 49.860,00) bedraagt.

Dit netto-bedrag, overeenstemmend met het totale netto-dividend dat werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering, werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening. met nummer BE23 7430.5432.7791, geopend op naam van de vennootschap bij de KBC Bank tot het verlijden van onderhavige notariële akte.

TWEEDE BESLISSING: EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN MET CREATIE VAN NIEUWE AANDELEN

De vergadering beslist een eerste kapitaalverhoging door te voeren door inbreng in speciën ten bedrage van achtentwintig duizend vijfhonderd twintig euro (¬ 28.520,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenenveertig duizend honderd twintig eurc (E 47.120,00), mits creatie en uitgifte van honderd vierentachtig (184) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis, uit te geven en te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van negenenveertigduizend achthonderd zestig euro (E 49.860,00), overeenstemmend met het totale netto-dividend dat werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering, en inbegrepen een uitgiftepremie van eenentwintig duizend driehonderd veertig euro (E 21.340,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

Als vergoeding voor deze inbreng worden bijgevolg honderd vierentachtig (184) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van hetzelfde type en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, toegekend aan de heer DE MOOR Marc en de heer VERCRUYSSE Frank, voornoemde vennoten, aan hen toekomende in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

De honderd vierentachtig (184) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen. Zij zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Zij zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar pro rata temporis.

Deze aandelen zullen volledig volgestort aan de inbrengers toegekend worden, pro rata hun huidig aandelenbezit.

Op deze aandelen zal integraal worden ingeschreven in geld. Ze worden volledig volstort.

a) Besluit omtrent het voorkeurrecht

De vennoten verklaren met betrekking tot deze kapitaalverhoging, en overeenkomstig het engagement

genomen in voormelde bijzondere algemene vergadering, het hen verleende voorkeurrecht uit te oefenen.

b) Inschrijving, volstorting, toekenning van de nieuwe aandelen en vaststelling van hun rechten

De kapitaalverhoging door inbreng in speciën wordt volledig onderschreven door de huidige vennoten, in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en bijgevolg elk ten belope van het totale door hen ontvangen netto. dividend toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering.

De heer DE MOOR Marc en de heer VERCRUYSSE Frank, voornoemde vennoten, verklaren bijgevolg, na lezing te hebben gehoord van het voorgaande, een perfecte kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren in te schrijven op de naar aanleiding van de kapitaalverhoging gecreëerde honderd vierentachtig (184) nieuwe aandelen dcor een inbreng in speciën ten bedrage van in totaal achtentwintig duizend vijfhonderd twintig euro (E 28.520,00),

Op deze honderd vierentachtig (184) nieuwe aandelen wordt een uitgiftepremie betaald ten belope van in totaal éénentwintig duizend driehonderd veertig euro 21.340,00), die onmiddellijk wordt volstort.

Op de kapitaalverhoging wordt door voornoemde vennoten ingeschreven als volgt:

-De heer DE MOOR Marc, voornoemd, schrijft in op honderd drieëntachtig (183) aandelen, door een inbreng in speciën ten belope van achtentwintig duizend driehonderd vijfenzestig euro (E 28.365,00), met een

uitgiftepremie van (afgerond) eenentwintig duizend tweehonderd vierentwintig euro twee cent (E 21.224,02), overeenstemmend met het totale netto-dividend dat hem werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering;

-De heer VERCRUYSSE Frank, voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, schrijft in op één (1) aandeel, door een inbreng in speciën ten belope van honderd vijfenvijftig euro (¬ 155,00), met een uitgiftepremie van (afgerond) honderd vijftien euro achtennegentig cent (¬ 115,98), overeenstemmend met het totale nettodividend dat hem werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende notaris wijst voornoemde comparanten op de huwelijksvermogensrechtelijke aspecten van voornoemde tussentijdse dividenduitkering, en meer in het bijzonder de bepalingen van artikel 1405 van het Burgerlijk Wetboek.

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd ais voormeld, verklaren hiervan volledige kennis te hebben, en verklaren dat zij bij hun beslissing tot verrichten van bovengenoemde inbrengen deze bepalingen gerespecteerd hebben. Zij ontslaan ondergetekende notaris van elke mogelijke verantwoordelijkheid in dit verband.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig voIstort is.

De voornoemde inschrijvers, hier aanwezig, verklaren dat deze kapitaalverhoging volledig werd volstort, zowel wat betreft het kapitaal als de daarbijhorende uitgiftepremie, door een storting in geld ten belope van in totaal negenenveertigduizend achthonderd zestig euro (E 49.860,00), zijnde achtentwintig duizend vijfhonderd twintig euro (¬ 28.520,00) voor de kapitaalverhoging, en te boeken op de rekening "Kapitaal", en éénentwintig duizend driehonderd veertig euro (E 21.340,00) voor de uitgiftepremie, te boeken op een bijzondere rekening "Uitgiftepremies", en dat deze storting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen werd gedeponeerd op voormelde bijzondere geblokkeerde rekening, en welk bedrag overeenstemt met het totale netto-dividend dat aan voornoemde vennoten werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering.

De vergadering stelt vast dat de uitgiftepremie ten belope van éénentwintig duizend driehonderd veertig euro (E 21.340,00), volledig volstort is in speoiën en zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

Over deze onbeschikbare post zal slechts kunnen worden beschikt door de algemene vergadering mits naleving van het Wetboek van Vennootschappen.

Ben attest van deze stortingen werd afgeleverd door voormelde bank op 20 maart laatst en blijft door de instrumenterende notaris in het dossier bewaard. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van in totaal negenenveertigduizend achthonderd zestig euro (¬ 49.860,00).

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig volstort is. De vergadering besluit dat de gelden die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

De aldus onderschreven vierentachtig (184) nieuwe aandelen worden, als volstort en in de verhouding zoals hiervoor vermeld, toegekend aan de heer DE MOOR Marc en de heer VERCRUYSSE Frank, voornoemde vennoten, die aanvaarden. Deze aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen en dezelfde rechten en voordelen bieden.

Voormelde inbrengers verklaren uitdrukkelijk akkoord te zijn met het aantal aandelen dat hen ingevolge hun inbreng wordt toegekend.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat voormelde eerste kapitaalverhoging van achtentwintig duizend vijfhonderd twintig euro (E 28.520,00) volledig geplaatst, volstort en verwezenlijkt is en dat het kapitaal daadwerkelijk werd verhoogd tot zevenenveertig duizend honderd twintig euro (E 47.120,00), vertegenwoordigd door driehonderd en vier (304) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/driehonderd en vierde (1/304de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING: TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE IN HET KAPITAAL VAN DE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van eenentwintig duizend driehonderd veertig euro (¬ 21.340,00) om het kapitaal te brengen van zevenenveertig duizend honderd twintig euro (E 47.120,00) op achtenzestigduizend vierhonderd zestig euro (¬ 68.460,00), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstig bedrag gecreëerd naar aanleiding van de hiervoor vermelde inbreng in speciën, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat voormelde tweede kapitaalverhoging van éénentwintig duizend driehonderd veertig euro (¬ 21.340,00) volledig geplaatst, volstort en verwezenlijkt is en dat het kapitaal daadwerkelijk werd verhoogd tot achtenzestigduizend vierhonderd zestig euro (¬ 88.460,00), vertegenwoordigd door driehonderd en vier (304) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/driehonderd en vierde (1/304de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus is het verkregen netto bedrag van de voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals voorgeschreven door artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIERDE BESLISSING: WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om de huidige tekst van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en in het bijzonder om de eerste twee zinnen van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestigduizend vierhonderd zestig euro (E 68.460,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd en vier (304) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd en vierde (1/304de) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VIJFDE BESLISSING: OPDRACHT TOT COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht.

De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voorbehouden

aan net

Belgisch Staatsblad

ZESDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, en in het bijzonder teneinde de nodige vermeldingen te verrichten in het aandelenregister naar aanleiding van de creatie van de honderd vierentachtig (184) nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de hiervoor vermelde kapitaalverhoging.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie proces-verbaal dd. 2110312014, inhoudende volmacht -

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 24.07.2014 14348-0142-011
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 18.07.2013 13331-0407-011
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 18.07.2012 12311-0103-011
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 26.07.2011 11326-0398-012
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 12.08.2010 10407-0123-013
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 12.08.2009 09561-0073-013
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 29.07.2008 08493-0333-013
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 10.08.2015 15416-0193-011

Coordonnées
FIDUMAR

Adresse
MENENPOORTSTRAAT 50 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande