FIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.649.319

Publication

19/07/2011
ÿþ 4

Lue Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111811111111aMill

*11110731*

Ondernemingsnr : 0462.649.319

Benaming

(voluit) : FIMA

lveaergelegt:t ter griffie MI cee. rechtbank ven kna,.==hatided Brugge  afding te Oo,stortcee

°P 0 7 _MI 2011

Griffie .

~ cu-rtl`!1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZEEDIJK 97 BUS 338 - 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : ONTSLAG VEREFFENAAR - SLUITING VEREFFENING

Op de bijzondere algemene vergadering van 29 juni 2011 werden volgende beslissingen genomen :

1. De vergadering keurde de rekeningen betreffende de vereffening goed en verleende het ontslag aan de heer Deschacht Filip voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

2. De vergadering stelde vast dat de vereffening van de vennootschap definitief kan afgesloten worden en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

3. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden op het adres van de heer Deschacht Filip wonende te 8400 Oostende, E. Beernaertstraat 39.

DESCHACHT Filip

VEREFFENAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vd baht aar Bel~

Staa *iio3aeea*

Ondernemingsnr : 0462.649.319 Benaming

(voluit) FIMA

Necergelegd ter griffie ven iee rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oostende

~p 1 7 FEB. 2011

Griffie Oe arrfirer

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 97 bus 338, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Ontbinding -Invereffeningstelling

Uit een akte, verleden voor :ons, notaris Dominique Verhaeghe te Oostende, op 18 januari 2011,: geregistreerd te Oostende I op 20 januari 2011, boek 751 blad 37 vak 5, vier bladen geen verzendingen,: ontvangen : vijfentwintig euro, de E.a. Inspecteur-Ontvanger a.i. (getekend: H.GRYSON), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FIMA",! met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zeedijk 97 bus 338, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0462.649.319, heeft beslist hetgeen hierna volgt:

- ontslag tot voorlezing van het verslag van de zaakvoerder van 13 december 2010 houdende voorstel tot' ontbinding van de vennootschap, met bijhorende staat van activa en passiva afgesloten op 30 november 2010! en van het toelichtend verslag over de staat van activa en passiva opgesteld door de bedrijfsrevisor Piet; DUJARDIN, dat dateert van 5 januari 2011, waarvan zijn besluit luidt als volgt :

"5. BESLUIT. De zaakvoerders van de BVBA FIMA hebben, in het kader van de voorgenomen ontbinding,! een staat van actief en passief per 30 november 2010 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten' op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1,82 EUR en een negatief netto-actief: t.b.v. 55.143,14 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke! professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van: de vennootschap. De artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. De; vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele; middelen in te brengen en dhr. Filip Deschacht en dhr. Marc Neven bereid zijn om hun vorderingen op de;

' vennootschap niet op te vorderen.lk dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties! naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingscontroles. Voormelde staat geeft dan ook, onder voorbehoud? dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van dei

:.vennootschap volledig, getrouw en juist weer. Wevelgem, 5 januari 2011. BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor:

': Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & Co, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin."

- de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIMA vanaf 18 januari; 2011 beslist zodat zij vanaf dan nog slechts zal bestaan voor haar vereffening.

- De vergadering neemt kennis van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiemavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslag nemend zijn :

1. DESCHACHT Filip

2. NEVEN Marc

- De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar :

De Heer DESCHACHT, Filip, wonende te 8400 Oostende, Euphrosina Beemaertstraat 39.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of: gehomologeerd. De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig,: om het verzoekschrift met het oog op het'verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming; van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel, tezamen met een boekhoudkundige staat van: activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt: gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal: neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel

- De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek: van Vennootschappen.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een ° gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar .het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank " van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst :

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "EIMA, in vereffening".

- vervanging van artikel 4 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van achttien januari tweeduizend en elf enkel nog voor haar vereffening."

- vervanging van artikel 12 door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- schrapping van artikelen 13, 14, 15, 19.

- De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de vereffenaar met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingstoket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Dominique Verhaeghe.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van akte, bijzonder verslag zaakvoerders, revisoraal controleverslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2011
ÿþ Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Orge lCya ter $t~tf>fe voir II

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

11111

*11006949*

Brugge - = deling te Oosten

OP o JAN. 2011

Griffie 0e prime,

rechtbank va

P an

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0462.649.319

Benaming

(voluit) : FIMA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 97 bus 338, 8400 Oostende

Onderwerp akte : statutenwijziging - verlenging boekjaar

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Dominique VERHAEGHE met standplaats te Oostende, op achtentwintig december tweeduizend en tien, neergelegd ter griffie voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FIMA met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zeedijk 97 bus 338 met eenparigheid van stemmen besloten heeft wat volgt:

11 Wijziging/verlenging van het huidig boekjaar tot dertig juni tweeduizend en elf, wijziging van aanvang en'. einde van elk boekjaar van de vennootschap (van aanvang van het boekjaar op één januari van ieder jaar en einde op éénendertig december van ieder jaar naar aanvang van het boekjaar op één juli van ieder jaar en einde op dertig juni van het volgende kalenderjaar) en statutenwijziging om ze in overeenstemming te brengen met de wijziging

2/ Wijziging van de datum van de jaarvergadering van de derde dinsdag van de maand mei naar de derde; dinsdag van de maand november om zestien uur van ieder jaar en statutenwijziging om ze in overeenstemming te brengen met de wijziging.

3/ Opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten. VOOR ONTLEDEND AFSCHRIFT

Notaris VERHAEGHE Dominique te Oostende

Terzelfdertijd hiermede neergelegd : gelijkvormig afschrift der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.09.2010, NGL 23.09.2010 10550-0187-010
15/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 10.09.2009 09754-0230-011
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 25.09.2008 08738-0263-014
03/03/2008 : AN327938
06/09/2007 : AN327938
02/04/2007 : AN327938
28/08/2006 : AN327938
30/08/2005 : AN327938
14/09/2004 : AN327938
27/08/2003 : AN327938
02/01/2003 : AN327938
20/09/2001 : AN327938
21/02/1998 : AN327938

Coordonnées
FIMA

Adresse
ZEEDIJK 97, BUS 338 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande