FIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.868.811

Publication

24/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-03-2015

Griffie

*15304991*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607868811

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

FIMA

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Hospitaalstraat 8 8908 Ieper

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Tom Degryse te Ieper op 19 maart

2015, nog niet geregistreerd.

BLIJKT :

Dat daarbij een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

1° Oprichters:

1) Mevrouw DEHOUCK Martine Marie Louise, geboren te Moorslede op 5 september 1967, (rijksregister nummer 67.09.05-206.47), thans niet gehuwd, wonende te 8900 Ieper, Tempermanstraat 3.

2) De heer ROMMENS Filip Walter, geboren te Poperinge op 17 september 1972, (rijksregister

nummer 72.09.17-247.42), ongehuwd, wonende te 8900 Ieper, Tempermanstraat 3.

2° - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  FIMA .

3°  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8908 Ieper (Vlamertinge), Hospitaalstraat 8.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan , mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

4°  Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

" de uitbating van drank- en eetgelegenheden, restaurants, amusementslokalen, cafés, bars, dancings en clubs, hotels, alsmede het inrichten van alle mogelijke evenementen en feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en dergelijke;

" het uitbaten van een horeca- en cateringbedrijf en het voeren van alle activiteiten welke daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

" de verhuring van feestzalen;

" het aanbieden van uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties;

" het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

" het verzorgen van banketten, cocktails, lunches, recepties;

" het organiseren van culturele, degustatie- en alle mogelijke ontspanningsactiviteiten;

" het verzorgen van gastronomische evenementen;

" het uitgeven en verspreiden van toeristische en commerciële drukwerken;

Deze opsomming is niet limitatief en dient in de breedste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij

als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,

managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

" het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

" het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

" in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

" alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

" het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

" Projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5°  Duur  overname van verbintenissen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 16 december 2014 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

6°  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertig duizend vijfhonderd euro (37.500,00 Eur).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van een perceel grond, gelegen te Ieper (Vlamertinge), Hospitaalstraat 8, volgens titel en huidig kadaster bekend sectie A, nummer 79/H, met een oppervlakte van vier are vierennegentig centiare (4a 94ca).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de BVBA Figurad Bedrijfsrevisoren met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft een onroerend goed welke door de heer Filip Rommens en mevrouw Martine Dehouck (50) worden ingebracht in de op te richten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fima, met maatschappelijke zetel te 8908 Ieper (Vlamertinge), Hospitaalstraat 8.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van het ingebracht bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura wordt bij deze verrichting gewaardeerd aan een waarde van 37.500,00 EUR, die zal vergoed worden door 100 gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fima, die zullen worden toegekend aan de heer Filip Rommens (50) en mevrouw Martine Dehouck (50). We hebben geen kennis van andere voordelen die als tegenprestatie van de inbreng in natura worden toegekend, behoudens een mandaat van niet-statutaire zaakvoerder voor de heer Filip rommens.

Het geplaatst kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fima zal 37.500,00 EUR bedragen en zal worden vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 2 maart 2015.

Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

(volgt de handtekening)

TIM VAN HULLEBUSCH

Vennoot

7° Bestuur en vertegenwoordiging  Controle  Benoeming van zaakvoerder

1. Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

1. Controle.

De controle op de financiele toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene aandeelhoudersvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

c) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist de heer Filip Rommens voornoemd te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoer­der(s), en dit voor onbepaalde duur.

Hij aanvaardt dit mandaat. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8° Maatschappelijk Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

9° Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10° Jaarvergadering  Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om achttien (18.00) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De zaterdag wordt in het kader van dit artikel niet als een werkdag beschouwd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

11° Oproepingen  toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht

a) De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging.

b) Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

c) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

12° Verdeling saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

13° Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 30 september 2016.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlage:

" Uitgifte van de oprichtingsakte

Tom DEGRYSE,

Geassocieerd notaris.

26/08/2015
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111

15 22688*

1 7 Á.UIi, 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0607.868.811 Benaming

(voluit) : FIMA (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8908 leper (Vlamertinge), Hospitaalstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Tom Degryse te leper op 15 juni 2015, dragende volgende melding van registratie: "Blad(en) : 6, Verzending(en) : 0, Geregistreerd op het Registratiekantoor IEPER-AA op 25 juni 2015 (25-06-2015), Register 05 Boek 000 Blad 000 Vak 5512. Ontvangen registratierechten : vijftig euro (¬ 50,00). De ontvanger".

BLIJKT: Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EIMA" volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE WIJZE VAN OVERGANG VAN AANDELEN

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de wijze van overgang van aandelen te wijzigen door aanpassing van de tekst van artikel 9 van de statuten, waardoor deze voortaan zal lulden als volgt:

«Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels

Paragraaf 1 Overdracht van aandelen onder de levenden.

Bij overgang van de aandelen onder levenden mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden, dan met de voorafgaande bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten.

In geval van weigering tot toestemming zijn de weigerende vennoten verplicht tot inkoop van de aandelen tegen een prijs die zal worden bepaald overeenkomstig paragraaf 3 van onderhavig artikel.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overge-'dragen of overgaan aan een vennoot.

Paragraaf 2.Overgang van aandelen wegens overlijden.

Bij overgang van de aandelen wegens overlijden mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden, dan met de voorafgaande bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten.

In geval van weigering tot toestemming zijn de weigerende vennoten verplicht tot inkoop van de aandelen tegen een prijs die zal worden bepaald overeenkomstig paragraaf 3 van onderhavig artikel.

Paragraaf 3. Weigering van overdracht van aandelen  Afkoopwaarde vastgesteld door deskundigen

In geval van weigering tot toestemming voor een overdracht van aandelen onder de levenden, of Indien de erfgenamen of legatarissen van aandelen niet toegelaten worden als vennoten, wordt de afkoopwaarde van de aandelen bepaald in onderlinge overeenstemming tussen afstand-doeners en overnemers en, bij gebrek aan overeenstemming, door twee deskundigen,

Eén van de deskundigen wordt aangesteld door de algemene vergadering die beslist met gewone meerderheid van stemmen, en de andere door de vennoot of zijn rechthebbenden die de afkoop van de aandelen vragen.

De twee deskundigen hebben onbeperkt recht van onderzoek van alle boeken, bescheiden en goederen die de vennootschap toebehoren. Zij zullen een gezamenlijk en onder eed bevestigd verslag neerleggen op de zetel van de vennootschap, binnen de twee maanden te rekenen van het bericht van aanstelling dat hun door de meest gerede partij werd toegestuurd

De kosten van het verslag zullen gedragen worden voor de helft door de vennootschap en voor de andere helft door de vennoot, of zijn rechthebbenden, die de afkoop vraagt.

De schatting door de deskundigen gedaan is bindend voor alle partijen en definitief,

De zaakvoerders zullen, binnen de acht dagen te rekenen vanaf de neerlegging van het deskundig verslag, aan alle vennoten een voorstel tot inkoop bezorgen op grond van de aldus bepaalde prijs.»

TWEEDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

U

e Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan ondergetekende notaris alle machten om de' gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERDE BESLISSING  MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlagen:

-expeditie van de statutenwijziging;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Tom Degryse,

Geassocieerd notaris.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FIMA

Adresse
HOSPITAALSTRAAT 8 8908 VLAMERTINGE

Code postal : 8908
Localité : Vlamertinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande