FIMICO TAX & LEGAL

BV CVBA


Dénomination : FIMICO TAX & LEGAL
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 475.230.219

Publication

27/06/2012
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



beh., I~plNltllllll~~llnlq~l91~

naiissoat



NEERGELEGD

18. ab. 2012

REC HTPlriffie0C3phAN DEL

{IP5 L7'h171 G{

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0475.230.219

Benaming (voluit) : FIMICO TAX & LEGAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met

i. beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark la

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :FUSIE

'Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Defauw te Kortrijk op eenendertig mei tweeduizend en twaalf» ;geregistreerd in het eerste kantoor der registratie te Kortrijk op ;;6 juni 2012, zeven bladen, geen renvooien, Boek 958, Blad 95, Vak; ;;19, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 E), Cristelle DE GRAEVE, e.a.; ;;Inspecteur a.i.

Dat:

- de vennootschap bij wijze van fusie door overneming overgenomen; ;;werd door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een; :;besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE; ++", gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la,; ;;ondernemingsnummer 0429.311.112 Rechtspersonenregister Kortrijk. - het gehele vermogen zowel de rechten als de verplichtingen,; ?zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is ;overgegaan op de overnemende vennootschap.

- de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

- de zaakvoerders van de overnemende vennootschap gemachtigd; ;;werden tot uitvoering van al de hiervoor genomen beslissingen

;VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

;;Philippe Defauw

;notaris

;Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 31 mei 2012;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 22.03.2012, NGL 20.04.2012 12090-0376-031
28/03/2012
ÿþ,!E ~

Wad Word 11.7

ituiked In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Er blijkt uit een fusievoorstel, opgemaakt op datum van 15 maart 2012 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1 De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0429.311.112 (overnemende vennootschap)

2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Accountantsbureau Hernies, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1a, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0417.901.338 (over te nemen vennootschap)

3. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Fimico, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 a, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0461.437,809 (over te nemen vennootschap)

4. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Fimico Tax & Legal, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0475.230.219 (over te nemen vennootschap)

- Ruilverhouding:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++ bezit 2 van de in totaal 2.000 aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Fimico Tax & Legal. Overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van vennootschappen zullen deze 2 aandelen niet worden omgewisseld tegen nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte +4.

Per 75 aandelen van de over te nemen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Accountantsbureau Hermes zullen 2.643 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++, worden uitgereikt.

Per 375 aandelen van de over te nemen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Fimico zullen 2.067 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++, worden uitgereikt.

Per 999 aandelen van de over te nemen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Fimico Tax & Legal zullen 970 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++, worden uitgereikt.

- De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het register van aandelen van de overnemende vennootschap. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

- De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt geopteerd voor het opmaken van het in artikel 695, §1, van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag. De aangestelde bedrijfsrevisor heeft een raming gemaakt van zijn bezoldiging.

- Datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De nieuw uitgegeven aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++ zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 oktober 2011, Betreffende dit recht wordt geen

.bijzondere_ regeling_getroffen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

mii ii liii 1 1l11 lll1 1l

*12064373*

Ondernemingsnr : 0475230219

Benaming

(voluit) : Fimico Tax & Legal

(verkort) :

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark la 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

NEERGELEGD

16. 03. 2C12

f~`~iffiU;B~~~~ KOOPHANDEL

A~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geachr worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf i oktober 2011 worden de handelingen, verricht door de overgenomen vennootschappen, op boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

In de over te nemen vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschapppen:

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Getekend: Hein Vandelanotte, handelende als vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een Comm.V Hein Vandelanotte Accountant, bestuurder van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een CVBA Fimico Tax & Legal



Op de laatste blz. van l_ui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







*11110997



Ondememingsnr : 0475.230.219

Benaming : Fimico Tax & Legal

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I ;

Zetel : President Kennedypark lA i

8500 Kortrijk i

Onderwerp akte :Aanvulling publicatie ontslag en benoeming van bestuurders

ii Aanvulling van de publicatie van het uittreksel van het proces-verbaal verleden voor notaris;

i Philippe Defauw te Kortrijk op eenentwintig april tweeduizend en elf, geboekt in het eerste ü registratiekantoor te Kortrijk op 27 april 2011, negen bladen geen renvooien boek 948 blad; 98 vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ). De e.a. Inspecteur L. Vanheuverzwijn.

11

De publicatie van het voormelde proces-verbaal op datum van achttien mei tweeduizend elf; met referentie 11074498 dient te worden aangevuld met de volgende beslissing:

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering aanvaardt het ontslag aangeboden als bestuurder door :

- de heer Michiels Guido, wonende te wonende te 9200 Dendermonde, Hagewijkpark, 2;

- de heer Maes Ivan, wonende te 2610 Antwerpen, Planetariumlaan, 572;

en beslist te benoemen als enige bestuurder voor onbepaalde duur, de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "HEIN

VANDELANOTTE ACCOUNTANT", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark'

1A, belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0894.535.285, rechtspersonenregister

Kortrijk, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Vandelanotte, Hein Lode, wonende te

ii 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haernelaan, 64, die verklaart te aanvaarden.

1~

VOOR RECHTZETTEND ONTLEDEND UITTREKSEL

: Philippe Defauw

1

Notaris

ii

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2011
ÿþmod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~

,~P~J PFP

Griffie 0 6 MAJ 2011

w °W° lIlIWR~I~N~IG~I~N~NV~

° *11076698

,------------------ ---..-----------------------------~-------- - -----------------------------------___--------

i Ondememingsnr : 0475.230.219

Benaming : Fimico Tax & Legal

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

° Zetel : Steenweg op Jette, 225

1081 Brussel

Onderwerp akte :Verplaatsing zetel - Wijziging doel - Wijziging datum jaarvergadering - Aanneming nieuwe statuten - Ontslag en benoeming van bestuurder(s)

i! Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Philippe Defauw te Kortrijk op!!eenentwintig april tweeduizend en elf, geboekt in het eerste registratiekantoor te Kortrijk op i 27 april 2011, negen bladen geen renvooien boek 948 blad 98 vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ). De e.a. Inspecteur L. Vanheuverzwijn, dat de buitengewoneji algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm vang een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIMICO TAX & LEGAL", volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bestuurders,i; waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 31 januari 2011 opgemaakt;; conform artikel 413 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel te wijzigen zodat het voortaan zal luiden zoals;; opgenomen onder artikel 3 van de nieuwe statuten hierna.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen die voortaan zal;; doorgaan de vierde donderdag van de maand maart om achttien uur.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen als volgt rekening houdende met de kenmerken van de vennootschap en om deze aan te passen aan de genomen;: s? beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving en houdende tevens :

aanpassing van de zetel van de vennootschap aan de onderhandse beslissing tot ij verplaatsing van de zetel genomen op 1 maart 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij het< Belgisch Staatsblad van 5 maart daarna, onder het nummer 08035499;

- opheffing van de bepaling nopens concurrentieverbod;

aanneming van een meerderheidsquorum van vier/vijfde van de stemmen, die minstens tachtig ten honderd van het kapitaal vertegenwoordigen en die uitgebracht worden door', minstens tachtig ten honderd van het aantal vennoten wanneer de algemene vergadering;; beslist tot aanvaarding van vennoten, uitsluiting van vennoten, wijziging van de statuten en iLaanneming_eniof_wjziging_vaneen_reglement van inwendige orde;------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- wijziging van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap;

- wijziging van de bepalingen nopens de benoemingen van de bestuurders;

TITEL I. - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "FIMICO TAX & LEGAL".

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van belastingconsulent is verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1a. ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen; 3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevi sor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL. VIER -_ DUUR..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

' Voor-behouen aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II. - KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste

gedeelte van het kapitaal overtreft.

ARTIKEL ZES  AANDELEN  VOLSTORTING - OBLIGATIES

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen met elk een nominale waarde van tien

euro (E 10,00).

Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De algemene vergadering van de vennoten kan bij gewone meerderheid van de stemmen

beslissen tot de uitgifte van al dan niet met hypothecaire obligaties; ze stelt de uitgifteprijs

en de voorwaarden en modaliteiten van de emissie vast, en regelt de werking van de

vergadering van de obligatiehouders.

Terugneming van stortingen is niet mogelijk.

ARTIKEL ZEVEN - AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving.

TITEL IV. - BESTUUR

ARTIKEL ZEVENTIEN  HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten. De bestuurders worden door de algemene vergadering

benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur, bij eenvoudige meerderheid

der stemmen. De benoemingen zijn te allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer er maar één bestuurder is moet deze bestuurder de hoedanigheid van

belastingconsulent hebben.

Indien er twee of meer bestuurders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt

en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Minstens één lid van de raad van bestuur moet de hoedanigheid van belastingconsulent

hebben.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de

hoedanigheid van belastingconsulent; de andere mag:

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een

natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Indien er minstens drie bestuurders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van belastingconsulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL NEGENTIEN  DIRECTEUR. GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOLMACHTDRAGER

Het bestuursorgaan kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) of aan één of meerdere bestuurders met de titel van gedelegeerd-bestuurder of bestuurder-zaakvoerder, en kan tevens volmachtdragers aanstellen, al of niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, dit alles binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van belastingconsulent.

Meer in het bijzonder mogen de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en de personen aan wie een volmacht wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van belastingconsulent. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), de gedelegeerd-bestuurder(s) of de bestuurder-zaakvoerder(s), afzonderlijk handelend.

ARTIKEL TWINTIG  BEVOEGDHEID  BIJZONDERE BEPALINGEN

Het bestuursorgaan bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels 11 en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en vordering tot ontbinding, zelfs zonder verantwoording van betaling, opheffing toestaan van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger vóór de rechtbanken vertegenwoordigen; vergelijken en dadingen treffen in elke stand van een geding over de belangen van de vennootschap.

Het maakt de ontwerpen van reglement van inwendige orde op.

De bestuurder(s) die de hoedanigheid van belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de belastingconsulent, zoals vermeld in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig. Deze beperking is niet van toepassing op de bestuurder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 17, 5de alinea van onderhavige statuten.

ARTIKEL EENENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP De enige bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee bestuurders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 19 en afgezien van bijzondere delegaties.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERINGEN DER VENNOTEN

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID _ REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

De algemene vergadering bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen wat betreft hun toepassing op de verhoudingen tussen vennootschap en vennoten namelijk in verband met de gronden van uitsluiting en voorwaarden van aanvaarding, door middel van een reglement van inwendige orde waaraan

_de_vennoten,.louter_door het, feit an hun toetreding.tot_devennootschapszijn onderworpen-._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

moo2.1

De algemene vergadering kan dit reglement invoeren, wijzigen of opheffen bij beslissing genomen met een meerderheid van vier/vijfde van de stemmen, die minstens tachtig ten honderd van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen en die uitgebracht worden door minstens tachtig ten honderd van het aantal vennoten.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - TIJDSTIP

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de vierde donderdag van de maand maart om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De oproeping tot een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven. Deze dient minstens vijftien dagen vóér de algemene vergadering te worden gericht aan de vennoten.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  TOELATINGSVOORWAARDEN TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN - VERTEGENWOORDIGING

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het aandelenregister van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, gegeven aan een vennoot, stemmen.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

TITEL VI.  BOEKJAAR - JAARREKENING  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het vaste gedeelte van het kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van het bestuursorgaan, zal een bestemming geven aan het saldo.

Het bestuursorgaan kan tot de uitkering besluiten van één of meerdere interimdividenden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die gelden voor de naamloze vennootschap.

TITEL VIL - VEREFFENING

ARTIKEL DERTIG - VEREFFENING

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" Voorbehouden aan het ;Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volmachten

De vennoten, te weten, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte ++" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, werden vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Accountancy" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, krachtens onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 21 april 2011; gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.03.2011, NGL 29.04.2011 11095-0256-015
22/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 16.03.2010, NGL 16.04.2010 10092-0568-015
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 17.03.2009, NGL 22.04.2009 09115-0400-016
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.01.2008, NGL 28.03.2008 08091-0274-015
05/03/2008 : BLT005007
06/08/2007 : BLT005007
02/02/2007 : BLT005007
16/01/2006 : BLT005007
09/11/2005 : BLT005007
17/02/2005 : BLT005007
20/12/2004 : BLT005007
10/03/2004 : BLT005007
10/02/2003 : BLT005007

Coordonnées
FIMICO TAX & LEGAL

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 1A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande