FINAL ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINAL ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.608.331

Publication

22/01/2013
ÿþ mod 11.1

----------~~U1k B~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande ~LEGD ter GRIFFIE dei

II

~

D *13012 9*

i si

S

Ii

E ECt47'8A1JK VAN -KOOPHANDEL WNISEL TE

BELGE~ RUIrsG~ (~ ~~Z

~ ~. ~g~~e)

p,

2013 geer

AATSBLA L

1ViONITEU

1 1 _01- LGISCH S

P

Griffie

Ondememingsnr : 0808.608.331

Benaming (voluit) : Final Energy

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kragendijk 131

8300 Knokke-Heist (Westkapelle)

Onderwerp akte : B.A.V, - a) Verslag van het bestuursorgaan over het voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna. ln dit verslag wordt verwezen naar een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op eenendertig oktober tweeduizend en twaalf, hetzij niet meer dan drie maanden voordien vast-gesteld. Deze staat is opgenomen in het verslag van de heer INNEGRAEVE Pe-ter, bedrijfrevisor, kantoorhoudende te 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 199, waarvan sprake hierna. - b) Afzonderlijk verslag van twaalf december tweeduizend en twaalf, van de heer INNEGRAEVE Peter, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 199, over deze staat van activa en passiva i zoals voorgeschreven door artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen. -? Vervroegde ontbinding van de vennootschap en sluiting der vereffening. r;

iE Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 27 december 2012, neergelegd voor registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

i BESLUIT 1. VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

a) De zaakvoerder, die tevens vennoot is, verklaart een verslag te hebben opgemaakt op vijftien novemberli tweeduizend en twaalf, over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna. Bij dit verslag;; wordt verwezen naar een staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig oktober tweeduizend en twaalf,;; hetzij niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld. Deze staat is opgenomen in het verslag van de heersi INNEGRAEVE Peter, bedrijfrevisor, kantoorhoudende te 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 199, waarvan,;

ii sprake hierna.

b) De algemene vergadering erkent kennis te hebben van het verslag van de heer 1NNEGRAEVE Peter, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 199 , over deze staat van activa en passiva zoals voorgeschreven door artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

'f "11. Conclusie.

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het wetboek vennootschappen heeft de; zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Final Energy een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening:, i; van de vennootschap, een balanstotaal van 2.457,02 euro en een netto passief van 7.640,94 Euro heeft. Rekening houdend met de discontinuïteit van de vennootschap werd de staat van activa en passiva aangepast. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele;i normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat, opgesteld rekening houdend met de waarderingsregels van ii toepassing bij liquidatie, onder voorbehoud voor een niet genomen voorziening voor de kosten van dei: vereffening en boekhouding ten beloop van 4.000,00 euro, de toestand van de vennootschap volledig, getrouwii en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden en;; op voorwaarde dat de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijke rusten op dei: vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

Er zijn geen verdere inlichtingen die we ter voorlichting van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk achten. 1 Kruishoutem, 12 december 2012. 11 Getekend

Peter lnnegraeve

Bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van beide verslagen zef samen met een expeditie van onderhavige buitengewone algemene vergadering neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181 § 4 Wetboek van Vennootschappen bevestigt notaris VANHYFTE Christian na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

De algemene vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

BESLUIT 2. BESLISSING. ONTBINDING  SLUITING DER VEREFFENING.

De algemene vergadering stelt vast dat de overige schulden, welke vermeld werden in voornoemde staat van actief en passief, de rekening courant zaakvoerder betreffen. De enige vennoot verklaart deze schuld niet op te vragen. Onder de voorwaarde dat de enige vennoot er zich toe verbindt deze schuld niet meer op te vragen kan de vereffening gebeuren.

De algemene vergadering verklaart, rekening houdend met voormelde staat van activa en passiva, en de verklaring van de enige vennoot, uitdrukkelijk dat er geen (latente) passiva meer aanwezig zijn in voormelde venncotschap en verklaart dat er dus geen vereffenaar zal benoemd worden.

De algemene vergadering verzoekt de instrumenterende notaris om vast te stellen dat de vennootschap vervroegd ontbonden is met ingang van heden.

De enige vennoot verklaart, gezien hij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de vennootschap kan uitoefenen, alle activa van de vennootschap in zijn vermogen op te nemen, Hij verbindt er zich tevens toe zijn rekening courant niet meer op te vragen en hij verbindt zich er toe, voor zoveel als nodig, alle passiva te" betalen. Hij verzoekt aldus de werkende notaris om tevens vast te stellen dat de vereffening van de vennootschap op heden ook meteen afgesloten is.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd worden in de woonplaats van de enige vennoot, te weten 8300 Knokke-Heist (Westkapelle), Kragendijk 131, alwaar zij gedurende vijf jaar zullen bewaard worden

BESLUIT 3. LAATSTE BESLUIT.

Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer VAN GEETERUYEN Yves voornoemd, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake het "B.T W,"-nummer en het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de Directe Belastingen.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vôôr registratie. Verslag van de bedrijfsrevisor. Staat van passief en actief. Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

A', 'Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 04.07.2012 12268-0288-010
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 02.08.2011 11367-0485-010
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 20.12.2010 10638-0497-011

Coordonnées
FINAL ENERGY

Adresse
KRAGENDIJK 131 8300 WESTKAPELLE

Code postal : 8300
Localité : Westkapelle
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande