FINANCIAL ADVISORY SERVICES AND TRAINING, AFGEKORT : FAST TM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINANCIAL ADVISORY SERVICES AND TRAINING, AFGEKORT : FAST TM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.086.246

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 28.04.2014 14111-0219-014
29/10/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON

2

BELGIS

ITEUR B

CH STAP

2 -10- 2

NE1-{UELECiL) -eÉle Rechtbank Koophandel

j14 13 OKT 2014

TSRLUnt. iegfielg Brugge

*14198419*

.De grimer

Ondernemingsnr : 0826.086.246

Benaming (voluit): Financial Advisory Services and Training

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort): FAST TM

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kortrijkstraat 125

8700 Tielt

.' Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal, afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 26 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Financial Advisory Services and Training", met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT - BOEKJAAR

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar. De vergadering beslist artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari van het jaar: en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar.".

De vergadering beslist het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2013, te verlengen tot en af te sluiten op 31 december 2014.

TWEEDE BESLUIT  JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de eerste vrijdag van de maand juni, om 18 uur.. De vergadering beslist artikel 14 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien."

DERDE BESLUIT VERVANGING VAN ARTIKEL 18 en 19

De vergadering besluit de huidige artikelen 18 en 19 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen' door een nieuwartikel 18, luidend als volgt:

"Artikel 18. Ontbinding vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zevende en .de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die steel vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de galle overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze: betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de' baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement' waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

*Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

m'A 11.1

..

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, e Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

VIERDE BESLUIT  Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Voor eensluidend ontiedend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris te Tielt

Tegelijk hiermee neergelegd;

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 26 september 2014

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2013
ÿþ~

Luik B

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bet

ai Be Sta

*i3ooa~oa"

MONITEUR 6

t12 -01- 2 EL ISCH STA

ELGENEERGELEGD ter GRIFFIE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

01 BRUGGE (Afding Brugge)

3 op:

ATSBLAD 2 4 DEC. 2011c;, 91;:.e

Griffie

-J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0826.086.246

Benaming (voluit) : Financial Advisory Services and Training, afgekort FAST TM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Magdalena Huysstraat 12

8700 Tielt

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 19 december 2012, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel over te brengen naar 8700 Tielt, Kortrijkstraat 125. De vergadering beslist artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: 'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Kortrijkstraat 125.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten."

TWEEDE BESLUIT - BOEKJAAR

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar. De vergadering beslist artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober van het jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.",

De vergadering beslist het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012, te verlengen tot en af te sluiten op 30 september 2013,

DERDE BESLUIT -- JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de eerste donderdag van de maand maart, om 18 uur. De vergadering beslist artikel 14 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste donderdag van de maand maart bm-fauur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

VIERDE BESLUIT Volmacht voor de coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaalfakte van 19 december 2012

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 30.08.2012 12493-0262-014
16/04/2015
ÿþ mod 11.1





i4L4.11i~~~

i

VIII IIIII~II Illl~nll

" 15055607a

ID

In de bijlagen bij het Belgisch - lad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van +e akteNEERGELEGD

oophandel

1 APR 2015

Gent Afdeling Brugge

D'elftféler

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0826.086.246

Benaming (voluit) : Financial Advisory Services and Training, afgekort FAST TM (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 125

8700 Tielt

Onderwerp akte :BVBA: doelwijziging en zetelverplaatsing

Uit een proces-verbaal, afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 27 maart 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,, "Financial Advisory Services and Training", met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT - DOELSWIJZIGING

Verslagen

Met eenstemmigheid besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag' van de zaakvoering ter rechtvaardiging van de wijziging van het doel van de vennootschap - volgens; de voorgestelde tekst van artikel drie der statuten - en van de eraan aangehechte staat. Elke; vennoot erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te' hebben genomen.

Besluit tot wijziging van het doel van de vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap te:l wijzigen zodat de vennootschap voortaan als doelstelling heeft :

"De vennootschap heeft tot doel en kan in België of in het buitenland, in eigen naam of in naam van; derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

a) Advies verlenen inzake het economisch, financieel, juridisch, fiscaal, milieu en strategisch beleid:; van ondernemingen, evenals opleidingen en implementatie van projecten binnen deze domeinen.

b) Advies verlenen inzake beheer, inkoop, communicatie en informatica evenals opleidingen en implementatie van projecten binnen deze domeinen.

c) Het voeren van de boekhouding, financiële analyse en rapportering en de loonadministratie en de selectie van personeel, evenals opleiding in deze domeinen.

d) Het beheer van roerende en onroerende goederen, evenals advies en opleiding in deze domeinen.

e) Alle ondernemingen of handelsvennootschappen oprichten met het oog op de diversificatie en de uitbreiding van de vennootschap.

fj De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, financiële, roerende i en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de uitbreiding en de vooruitgang van de vennootschap. Zij kan, bij wijze van belegging, roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze goederen rechtstreeks noch onrechtstreeks met haar doel verband houden, Zij kan functies van bestuurder, zaakvoerder, zaakvoerder-beherende-vennoot of vereffenaar in alle vormen van de vennootschappen uitoefenen alsook alle mandaten en opdrachten eraan verbonden. Zij kan op welke wijze ook deelnemen in ondernemingen, instellingen en verenigingen.

g) Advies verlenen inzake transport en logistiek evenals opleidingen en implementatie van projecten binnen deze domeinen.

h) Het waarnemen van de functie van transportverantwoordelijke in de zin van vakbekwaamheid en' vergunning internationaal vervoer in transportondernemingen, en in dit kader het ter beschikking: stellen van vakbekwaamheid internationaal vervoer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ï) Het geven van zwemlessen en technieklessen in aile zwemslagen en dit zowel aan particulieren als aan bedrijven evenals het uitbaten van de nodige accommodatie om dit te kunnen doen. Het organiseren van sportactiviteiten, trainingen, het inrichten van sportevenementen en begeleiding en opleiding van sporters in dit kader.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan."

Besluit tot wijziging van artikel drie der statuten

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel drie der statuten aan te passen zoals voorgesteld in de dagorde waardoor dit artikel is aangepast aan de voorgaande beslissing en de tekst van artikel drie het nieuwe doel weergeeft,

TWEEDE BESLUIT ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel over te brengen naar 8700 Tielt, Magdalena Huysstraat 12.

Besluit tot wijziging van artikel twee der statuten

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel twee der statuten aan te passen zoals voorgesteld in de dagorde waardoor dit artikel is aangepast aan de voorgaande beslissing en de tekst van artikel twee de nieuwe maatschappelijke zetel weergeeft. DERDE,BESLUIT - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris te Tielt

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 27 maart 2015

Gecoördineerde statuten

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FINANCIAL ADVISORY SERVICES AND TRAINING, AF…

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 125 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande